Carsten V. Jensen CV
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Video: CV om batalje til træning, spillere på rampen og vigtigheden af top 6

 
Her får du det fulde interview med Carsten V. Jensen fra fredagens mixed zone på Brøndby Stadion.

  • Carsten V. Jensen CV
  • Nanna Møller Karlsen
   17. februar 2023 - Klokken 18:38
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  17. februar 2023 - Klokken 18:38

På søndag går det endelig løs igen, når Brøndby IF tager imod AC Horsens i Superligaen. 

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen måtte dog forholde sig til meget andet end blot fodbold, da der fredag eftermiddag var mixed zone på Brøndby Stadion. Se det fulde interview her:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg begynder mere og mere at tro, at EB havde en finger med i den anmeldelse. Føj, hvor er deres journalist dog tåkrummende.

  - Hvordan kan man være lige gode om sådan en betalje?

  - Var du her?

  - (...) Nej

  2 enige
   
  • Mogens
  • Mogens   17. februar 2023   

  • @RommeTilPhiriOgSå sikke dog en gang BS. Inspireret af Trump? Åhhh du store oratoriske orakel. Du argumenterer så selv Marjorie Taylor Greene spærrer øjnene op.

   Det møde med pressen klarede CV enormt dårligt. Hvorfor melder klubben ikke bare klart og tydeligt ud? CV står der og mumler. Sig tingene højt og tydeligt og tindrende klart. Det er jo lige præcis det her vi har brug for nu. Amatører. Fedt at du var der Nanna. Du brød isen og forholdt dig til de kommende kampe. Ros herfra til dig….
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Ej hvor elsker jeg at hade EB. Skrækkeligt.
  TOTALT enig med Romme!

 • Hmmm. Ved ikke hvad Greve har gjort. Men, lige meget hvad Greve har gjort. Så er et slag i ansigtet next level. Og burde straffes. Jeg er med på, at ting sker. Men, det må ikke ske uden konsekvenser.

  Ingen tvivl om, at Brøndby kører fuld damagecontrol på dette. Og det er nok grunden til, at det ikke får konsekvenser.

  I Brøndby har man altid straffet spillere der kommer for sent, med, at de bliver udeladt til næstkommende kamp. Så ingen tvivl om, at dette er damagecontrol på fuld skrue. Vold er fint. Men, de skal satme ikke komme for sent

---

 • Kritisk journalistik er fint. Når det går imod en må man sgu være voksen nok til også at kunne leve med det. Hellere det end evigt mikrofonholderi.
  1 enig

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    17. februar 2023   

 • Så fandt vi CVs weak-spot. Han lyver som en hest kan rende og rygterne siver ud af omklædningsrummet. Den her sag er IKKE lukket internt og håndteret katastrofalt.
  1 enig

 • CV classic. Vrissen, irriteret og kortfattet. Det kan godt være der efter danske standarder bliver boret lige vel rigeligt i den møgsag, men sådan er det jo når disse ting sker. Det skal man kunne håndtere i en storklub. Og sammenlignet med det spektakel en lignende episode havde afstedkommet i en top 5 liga, så er det sgu lidt småkomisk at se hvor lidt der skal til før CV bliver fornærmet her i løbet af kun 10 minutters interview. Jeg syntes personligt det er en kæmpe fejl, at de ikke offentliggør hvilken konsekvens episoden har haft. Så havde det været langt lettere for klubben at få lagt låg på og undgå at journalisterne bliver ved med at bore i det. Det er dårlig rådgivning fra kommunikationsafdelingen efter min mening.
  1 enig

---

 • https://www.instagram.com/anis_slimane10/<br />
  Hold kæft hvor er det dog usselt. Og hvor håber jeg ved gud ikke, at det er nogle af vores fans, selvom at man desværre godt kan få tanken. Hvor er det dog pinligt.

  Kopiere lige til dem, som ikke har IG:

  - Jeg har forholdt mig passivt til episoden mellem Mathias Greve og jeg, som i de seneste dage er blevet omtalt og beskrevet meget af medier, sportseksperter, fans og andre. Velbeskrevet kan man dog ikke kalde dækningen af episoden, eftersom udlægningerne af både episoden og min person på flere punkter har været faktuelt forkerte. Ikke desto mindre er det udlægninger, som mange medier og mennesker ukritisk har lagt til grund og spredt, hvilket blandt andet har medført, at min familie og jeg har modtaget usmagelige hadbeskeder af truende, racistisk og chikanerende karakter. At min familie skal stå på mål for hadbeskeder, bliver jeg nødt til at reagere på, da jeg har familien nært.

  Det er i dag blevet meldt ud, både fra politiet og fra min arbejdsgiver, at der ikke er hold i den ensidige fremstilling af episoden og mig - vi var lige gode om det. Det håber jeg giver stof til eftertanke og anledning til dårlig smag i munden hos alle de mennesker og medier, der har benyttet episoden til at sætte mig i dårligt lys ved at portrættere episoden og mig, som noget den og jeg ikke er.

  Jeg ved hvad jeg har gjort, og hvad min andel har været i episoden. Jeg er vant til modstand, men ret skal altid være ret.

  I Brøndby står vi sammen - alle mand på stadion søndag
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå Ingen skal naturligvis modtage hadebeskeder af nogen art. Det er naturligvis helt og aldeles uhørt.

   At surmule over at episoden ikke er beskrevet dækkende kan de dog takke sig selv for. Den der fornærmede attitude som der lægges for dagen af klub og spiller kunne måske være undgået ved at være mere åben. Ellers vil der uundgåeligt komme spekulationer og der har jo været en episode.
   Nu fremstår det totalt set jo bare endnu mere idiotisk.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Katongo
  • Katongo
   Betalende bruger
     18. februar 2023   

  • @RommeTilPhiriOgSå Ja! Kæmpe bollespark til alle dem der har lagt ham for had. Flere herinde har krævet ham bortvist fra klubben osv. uden at have set, eller anden kendskab til episoden. Jeg håber virkelig de har lært, at trække vejret - inden de brækker sig på skrift - til en anden god gang..
   
  • @RommeTilPhiriOgSå fint nok han piver over den dybt dybt uretfærdige dækning osv. Men det at han samtidig undlader at tage bare skyggen af ansvar for episoden gør, at jeg mister en masse respekt for ham. Det er lidt ligesom en 5 årig nede i børnehaven som har slået en anden dreng der har taget hans legetøj. Han ville også (uden at undskylde) sige til sit forsvar: men vi var lige gode om det!!

 • Godt og sagligt svaret af CV. Suppe på en pølsemand. Lad os fokusere på kampen på søndag
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder