Ebbe Skovdahl Brøndby hold
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Video: Ebbe Skovdahl mindet i Skotland inden Aberdeen mod Celtic

 
Ebbe Skovdahl blev ikke kun mindet i Danmark. Også i Skotland, inden kampen mellem Aberdeen og Celtic, blev træneren mindet.

  • Ebbe Skovdahl Brøndby hold
  • Nanna Møller Karlsen
   25. oktober 2020 - Klokken 21:43
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  25. oktober 2020 - Klokken 21:43

Ebbe Skovdahl gik fredag bort i en alder af 75 år. Lørdag aften blev han mindet på Brøndby Stadion inden kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland med 30 sekunders stilhed efterfulgt af 30 sekunders klapsalver.

Men også i Skotland blev Skovdahl mindet. Skovdahl var manager i Aberdeen i fire år og han er ikke glemt på de kanter. Derfor blev han mindet inden Aberdeens hjemmekamp mod Celtic. Du kan se det her:


Medie af: TV3 SPORT
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Gad vide om Ebbes tanker om spillet kunne være effektive den dag i dag? Jeg hverken elsker eller hader NF, men noget af det jeg savner fra nutidens hold er et klart spillemæssigt udtryk hjemme og ude. Jeg er tilpas meget dinosaur til, at jeg har set Ebbes BIF hold i aktion og dengang var man aldrig i tvivl om hvordan de ville komme ud til en kamp. Modstanderne vidste det også, men de magtede ofte ikke at stå i mod. Måske det også bare var nemmere for Ebbe at gennemføre sine ideer - med tanke på at hans trup dengang bestod næsten af lutter landsholdsspillere....
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     26. october 2020   

  • @Kristianbs Jeg er helt sikker på, det dengang var nemmere, vi tog også alle de bedste spillere til os. Men alligevel det jeg elskede ved hans spillestil var, at førte vi med 2-3 mål så fortsætte vi bare med trykke på.

   Det var helt samme filosofi Zorniger havde, men hans kvalitet af spillere var ikke det samme, Jeg elskede det gamle hold og Ebbe en stor træner.

   Jeg elsker Zorniger og hans tankegang, jeg har ingen respekt for NF efter set hvilken afsked han ville have givet Fisker, den form for mangel på respekt har jeg mistet alt for ham. Jeg har aldrig været vild med ham, for jeg bortset fra den sidste kamp 60 min om det er pga FCM var trætte ved jeg ikke, men eller har spillet på ingen måder imponeret mig, eller hans konstant brug af spillere der ikke levere varen på forkerte pladser.

   Jeg mener helt klart skal vi rykke os, skal det være med en træner der tør og forstår vores DNA og det er ikke spille som vi har gjort lige siden han tog over, jeg kan ikke bruge til noget vi spiller godt i en halv kamp, når den anden del taber vi mere. Scorer man to mål på hjemmebane så skal man fanme også vinde kampen....
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    26. october 2020   

 • Ebbe tak for mange gode oplevelser som dreng
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder