Ebbe Skovdahl Brøndby hold
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Video: Ebbe Skovdahl mindet i Skotland inden Aberdeen mod Celtic

 
Ebbe Skovdahl blev ikke kun mindet i Danmark. Også i Skotland, inden kampen mellem Aberdeen og Celtic, blev træneren mindet.

  • Ebbe Skovdahl Brøndby hold
  • Nanna Møller Karlsen
   25. oktober 2020 - Klokken 21:43
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  25. oktober 2020 - Klokken 21:43

Ebbe Skovdahl gik fredag bort i en alder af 75 år. Lørdag aften blev han mindet på Brøndby Stadion inden kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland med 30 sekunders stilhed efterfulgt af 30 sekunders klapsalver.

Men også i Skotland blev Skovdahl mindet. Skovdahl var manager i Aberdeen i fire år og han er ikke glemt på de kanter. Derfor blev han mindet inden Aberdeens hjemmekamp mod Celtic. Du kan se det her:


Medie af: TV3 SPORT

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Gad vide om Ebbes tanker om spillet kunne være effektive den dag i dag? Jeg hverken elsker eller hader NF, men noget af det jeg savner fra nutidens hold er et klart spillemæssigt udtryk hjemme og ude. Jeg er tilpas meget dinosaur til, at jeg har set Ebbes BIF hold i aktion og dengang var man aldrig i tvivl om hvordan de ville komme ud til en kamp. Modstanderne vidste det også, men de magtede ofte ikke at stå i mod. Måske det også bare var nemmere for Ebbe at gennemføre sine ideer - med tanke på at hans trup dengang bestod næsten af lutter landsholdsspillere....
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021