Brøndby fans Sydsiden
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Video: Et kig tilbage på året der gik på tribunen

 
Vi har filmet mange videoer fra Sydsiden og Brøndbys udebaneafsnit i løbet af året. Her får du et sammenkog af de største øjeblikke.

  • Brøndby fans Sydsiden
  • Nanna Møller Karlsen
   29. december 2021 - Klokken 15:20
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  29. december 2021 - Klokken 15:20

2021 går på hæld og i den anledning er det tid til at se tilbage. Vi kommer til at se tilbage på de mest læste artikler, mest lyttede podcasts og mest sete videoer.

Her har vi samlet et tilbagekig på året der gik på tribunen:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    29. december 2021   

 • Stop nu med at reklamere for pyro, det koster klubben utrolig mange penge. Siger alt, at man på 3point, vælger netop et billede med masser af pyro til denne artikel. Rigtig glædeligt gensyn med livet på tribunen i videoen, men stop nu med det pyroshow.
  8 enige · 6 god kommentar
   
  • @mp80 måske man bare skal acceptere at pyro er en del af fan scenen i Brøndby. Ja det giver nogle bøder, men det er jo også med til at give en unik og anerkendt stemning. Bøderne er ærgerlige, men i forhold til hvordan Brøndby er kendt i Europa for den unikke stemning, så går det nok :)
   8 enige · 7 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     29. december 2021   

  • @mp80 Stop nu dig selv! Fordi 3point viser et billede med pyro, betyder jo ikke at de advokerer for det på samme gang!

   Ville svare til TV2 er fortaler for krig, når de beretter fra krigsområder..
   6 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @mp80
   Altså nu har Brøndby været ude og tag afstand fra pyro, som de mere eller mindre er forpligtet til, men bestemt heller ikke mere end det.
   Tror inderst inde ikke de har noget imod vores fans brug af pyro. Vores fans er kendt for energi og passion både mundtlig og fysisk i alle facetter fra at hoppe rundt, til de mest imponerende tifoer(som af og til også indeholder pyro!).
   Jeg tror ikke du skal tag fejl af at præcis hvor meget det kan ha at sige for et kommende talent at tippe vores vej lige præcis pga den passion og omdømme vi BIF fans har.

   Jeg kunne endda godt forstille mig det er videoer som denne CV kunne sidde og vise en kommende spiller for at overtale ham om at skrive med os fremfor andre.. OGSÅ med pyro.. Så i bund og grund tror jeg godt at Brøndby ved at det måske faktisk ikke er så skidt endda.
   7 enige · 8 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. december 2021   

  • @mp80 pyro er ikke en udgift, men en kæmpe indtægtskilde for klubben. Vi får lidt bøder ja, men vi får også rigtige mange nye fans grundet sydsiden og den stemning de skaber. Selv efter mange magre år rent sportsligt, er der forsat mange unge Brøndby fans i hele landet og det skyldes i høj grad sydsiden herunder pyro.
   8 enige · 7 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer

 • Forstår ikke 3point og klubbens bevistløse holdning til pyro. Pyro er en lille gruppes private fest - til skade for klubben og for os der ikke ønsker kampe afviklet for tomme tribuner.
  STØT KLUBBEN -STOP PYRO
  Ingen over fælleskabet!
  7 enige · 6 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     30. december 2021   

  • @Semperfi Det er en stor gruppes fest. Jeg har aldrig selv brugt pyro, men jeg synes virkelig, at det skaber stemning og er med til at skabe en fællesskabsstemning på stadion. Pyro er for mange en del af fællesskabet og det er at sætte sig over fællesskabet, at være imod pyro i min verden.
   4 enige · 4 god kommentar

  Se 10 flere kommentarer
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     30. december 2021   

  • @Semperfi Hvor ser du at 3point har taget holdning til pyro?
   Ser dem kun som formidler af hvad der sker rundt Brøndby, positivt som negativt..
   1 enig · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Betalende bruger
    1. januar 2022   

 • Philip.
  Jeg har holdt med BIF i en årrække. Jeg er ikke iblandt dem der står på Sydsiden. Jeg kommer gerne på stadion, sidder ned og ser fodbold. Og jeg ser stort set alle kampe i TV (hvis jeg ikke er på stadion). Når det er sagt, så ...
  Adfærden hos en del af dem der kalder sig selv for BIF-fans, får mig ofte til at blive væk fra stadion, og til at overveje om jeg skal beholde mine aktier i BIF, eller begynde at følge den lokale amatørklub i stedet. Jeg bliver møg-hamrende irriteret (nærmest vred) når jeg ser brug af pyroteknik affyret af mennesker der ved at det betyder bøder til klubben. Ligeså når jeg ser man kaster ting ind på banen (f.eks. mod spillere fra modstanderholdet), eller når jeg (heldigvis kun sjælden efterhånden) hører homofobiske eller racistiske tilråb, eller når jeg læser om at der kastes sten imod modstanderholdets bus, fyres fyrværkeri af for at vække modstanderholdet på hotellet natten inden en kamp, folk med en anden fodboldtrøje der får tæv og lign. Jeg ved det MEGET LANGT FRA er alle der har den adfærd, men jeg forstår ikke behovet for at tage dele af den adfærd i forsvar.
  Jeg blive møghamrende irriteret når jeg kommer hjem fra fodbold og skal sende min jakke til rensning fordi nogle såkaldte fans har smidt øl ud over mig og andre - fordi man viser begejstring (eller irritation) på den måde. Jeg bliver rigtig irriteret når jeg sidste gang jeg var på stadion får hamret en albue i hovedet fordi personen bag mig hoppede ukontrolleret rundt da BIF scorede (faldt i søvn med hovedpine, og dagen efter var såmænd også ødelagt).
  Alt sammen adfærd nogle tilsyneladende mener er acceptabel fan-adfærd. Men vel også en adfærd som ikke ret mange mener ville være acceptabel til tante Annas 70-års fødselsdag eller nevø Egons barnedåb. Eller ville det?
  Klubben har et stadionreglement som siger at det koster en afgift på 5.000 kr. at bruge pyroteknik på stadion og vist tilsvarende for at smide ting ind på banen. Internationalt straffer man ølkast med bøder og tilskuerudelukkelse. Men gælder der særlige regler på Brøndby Stadion for BIF-fans?
  Jeg går helt og aldeles ind for begejstring for fodbold, og glæde over scoringer og kan forstå irritationen når modstandere scorer (måske vinder). Men det skal sgu ikke gå ud over klubben eller andre mennesker (uanset hvem de holder med).
  Når jeg læser denne debat kan jeg oprigtigt blive i tvivl ... Jeg synes BIF er langt det mest underholdende hold at følge i DK, og geografisk kan jeg komme til stadion. Men hvis man som klub og sponsorer synes pyro og anden adfærd der kan give bøder og koster tilskuere er acceptabelt og godt for klubben (som jeg kan forstå du mener man gør), så står jeg af. Hvis man som fan sætter sine egne behov for at gøre som man lyster (når man lyster) over fællesskabets regler (og almindelig lovgivning mm) på måder som enten skader - eller er egnet til at skade - andre, så stopper min lyst til at være en del af det fællesskab.
  Hvis den adfærd blev begrænset, ville jeg komme på stadion betydeligt oftere, og måske også tage mit barnebarn med.
  6 enige · 6 god kommentar
   
  • @PeterM Hvad i alverden har kast med øl, vold og hvad du ellers beskriver at gøre med organiseret, koreograferet brug af pyro?

   I øvrigt tvivler jeg på, at Brøndby stadion ville være et fedt sted at besøge, hvis folk opfører sig som til en 70 års fødselsdag….

  Se 4 flere kommentarer

---

 • Betalende bruger
    2. januar 2022   

 • @klipklapperen (jeg kan ikke komme til at svare ved at klikke på svar) men ...
  Jeg må sige at jeg ikke finder at adfærd i strid med reglementer og lovgivning mm. bliver acceptabelt, bare fordi man er flere som som gør det organiserer det - hverken pyroteknik på stadions,- eller for den sags skyld aktiviteter som gaderæs, cykelslalom på gågader i myldretiden eller??? At en enkelt idiot (for at bruge dit udtryk) overtræder reglerne er rigtig ærgeligt. Men at flere sammen planlægger at gøre det er for mig fuldstændig uforståeligt - særligt når man er bevidste om at det strider mod reglerne og kan koste den klub man siger man støtter, mange penge.
  Ærgeligt for dig, at fodbold ikke er nok for dig. For mig - og ganske givet en del andre - er muligheden for at se fodbold sammen med andre, direkte, høre det, sidde sammen med venner eller familie, grunden til at vi kommer på stadion. Og det vil vi faktisk gerne kunne blive ved med, og vi (jeg i hvert fald) ser gerne at de penge vi smider i entreindtægter og aktier skal bruges på fodbold og afholdelse af aktiviteter omkring fodbold - ikke bruges på bøder fordi nogle føler sig hævet over klubbens regelsæt.
  5 enige · 5 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder