VIDEO

Se eller gense mål og højdepunkter fra 5-2-sejren over AC Horsens i forårspremieren.

• Nanna Møller Karlsen
      20. februar 2023 - Klokken 09:14

Brøndby IF vandt søndag aften med hele 5-2 i en underholdende affære på Brøndby Stadion. AC Horsens blev sendt hjem uden point og Brøndby og Jesper Sørensen sikrede sig en vigtig sejr i bestræbelserne på at komme med i top 6.

Se eller gense mål og højdepunkter herunder:

Medie af: TV3 SPORT

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• mp80
  • mp80   20. februar 2023

• Flot offensiv, men med defensive udfordringer. KT burde have været mere aggressiv i tilbageløbet ved 2-1 målet, Winter står desuden og kigger på centralt. Stadig flot comeback i en kamp man langt det meste af tiden havde styr på. Holdet skal dog stoppe med at trække sig, som de gør den sidste del af 1. halvleg. Flot indhop af Heggheim og godt overblik fra Slimane.

Som AZ sagde så længe man score flere end modstanderen, kan man leve med mål imod sig.
    2 enige

• @mp80 Tænker det er Sebulonsen og ikke Heggheim du mener, der gjorde et flot indhop i går. Men ja, det var dejligt at se ham bidrage til holdet igen efter en svær tid.

Ligeledes med Joe Bell, som også så markant bedre ud med Greve ved sin side, end hvad han har gjort med både Rado, Anis og Wass.

Hvis JS kan få gang i spillere som Bell, Sebulonsen, Heggheim, Björk, Divkovic, så kommer det lige pludselig til at være rigtig sjovt!
      1 enig

• Kapper
    • Kapper   20. februar 2023

• @mp80 det er en fejl-slutning at tale om at BIF trækkede sig i slutningen af første halvleg.
      Vi bliver fanget på to omstillinger netop fordi vi ikke trækker os.

Der er meget forskel, særligt hvis man vil analysere de enkelte elementer (man skal arbejde med noget andet mht. kontra og det at trække sig som hold for langt tilbage. Helt radikalt anderledes)

• Mogens
  • Mogens   20. februar 2023

• Fin sejr. Forsvaret giver stadig grund til bekymring. Jeg frygtede at vi ville tabe ved pausen. Sådan Brøndby classic. Dejligt at spillerne ville noget andet….