Europa League
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Video: Optakt til Rangers-Brøndby med Jon Flanagan

 
Vi har talt med tidligere Rangers-spiller Jon Flanagan om hvad Brøndby IF kan forvente sig på Ibrox torsdag aften.

  • Europa League
  • Nanna Møller Karlsen
   20. oktober 2021 - Klokken 01:03
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  20. oktober 2021 - Klokken 01:03

Torsdag aften spiller Brøndby IF på udebane mod Rangers FC i Europa League. Men hvad er det for en modstander, Brøndby står over for? Og hvad kan de blå/gule forvente sig på Ibrox?

Blandt andet de spørgsmål stillede vi til den tidligere Rangers-spiller Jon Flanagan, som nu spiller i HB Køge, hvor han har Daniel Agger som cheftræner. Agger, Flanagan og Rangers-manager Steven Gerrard har en fælles fortid i Liverpool FC.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mik
 • Mik   20. october 2021   

 • Sku flot arbejde af 3 point at få en profil fra anden klub til at kommentere kampen.

  Fed accent han i øvrigt har, er skide misundelig på de fans der skal til Rangers; deres fans er også seje og kan med BIFs skabe en fest

  Glemmer aldrig en kamp jeg så mellem Rangers - Celtic, hvor de fik Liverpools tilhængere til at ligne miniputter, ved at synge I never walk alone, fik gåsehud over hele kroppen og meget våde øjne, noget der kun plejer at komme når det handler om Brøndby af klubber. Det var fantastisk at høre et helt stadion fyldt med skotter som alle synger på fuld skrue.

  Lidt samme følelse får man når Brøndby stadion koger, og glæder mig som et lille barn til jul til søndag, tror faktisk vi vinder kampen og er sikker på vores fantastiske sydside og hele stadion vil få andre fans til at ligne miniputter, vi alle ved at FCK fans altid er det :)
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder