VIDEO

Brøndby IF vandt søndag aften med 1-0 over FC Midtjylland på trods af at være en mand i undertal i næsten hele kampen. Se eller gense mål og højdepunkter.

• Nanna Møller Karlsen
      18. februar 2024 - Klokken 21:23

Ohi Omoijuanfo blev matchvinder for Brøndby IF søndag aften, da de blå/gule besejrede FC Midtjylland med 1-0. Brøndby spillede ellers nærmest hele kampen med en mand i undertal.

Se eller gense målet og højdepunkter fra kampen her:

Medie af: TV3 SPORT

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Højdepunkter uden Suzukis kæmpe chance foran mål i 1. halvleg, og uden Suzukis friløber med dertilhørende Wass afbrænder i 2. halvleg? %-)
    2 enige

• cantessier
      Betalende bruger
        19. februar 2024

• @ChewiebroCColuwie Højdepunkterne fra Viasat er altid elendige. Helt vildt ikke at have de to chancer med.
      2 enige

• GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode

• Dejligt at se Jesper Sørensen reaktion da dommeren fløjter kampen af.

Tydeligt at han var en meget lettet mand, denne sejr tror jeg får stor betydning

Det ligner et hold der virkelig kæmper som en enhed også Vallys udtagelse med Heggheim

Synes der er en rigtig god harmoni på holdet og det er fedt som fan at kunne mærke