Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Video: Stort interview med den nye U/17-cheftræner Menno van Dam

 
I dette interview kan du lære Brøndbys nye U/17-cheftræner bedre at kende.

  • Nanna Møller Karlsen
   20. august 2022 - Klokken 13:27
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  20. august 2022 - Klokken 13:27

Menno van Dam er denne sommer flyttet til Danmark, hvor han nu står i spidsen for Brøndby IF U/17. Senest var han U/21-træner i Heerenveen.

I dette interview kan du lære hollænderen bedre at kende, samt høre hans tanker om truppen, spillestilen og dansk fodbold sammenlignet med hollandsk.

Det fulde interview her:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Det er bare skide godt arbejde, Nanna! Det er en super spændende u17 årgang og spændende trænervalg.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Menno virker som en yderst sympatisk og kompetent træner. Spændende at vi får lidt input udefra ift. talentudvikling. Siger også meget om manden, at han tager en full-on-derby-experience med fan march, awayafsnit og hele remouladen for at mærke familien-Brøndby på egen krop. Ham og hans hold bliver spændende at følge!

  Jeg kunne godt ønske, at vi kiggede lidt på Holland/Belgien ift. signinger af nye spændende spillere. Den kulturelle og klimatiske forskel er ikke voldsom, ligeså vel som at jeg synes, at hollandske spillere ofte er godt skolede. Jeg er med på, at vi nok ikke kan være med på PSV, Ajax og Club Brügge's overskuds-lager..

  Men hvis vi nu tog sub-top klubber som Feyenoord, Anderlecht, Genk, AZ, m.fl. Og måske fiskede et par af de talenter, som netop ikke klarede nåleøjet i disse klubber, men som kunne tage et skridt ned og udvikle sig hos os. Viborg har haft ganske fin succes med at hente billigt i Holland, ligeså vel som Haji Wright havde 0 mål i +20 kampe i Holland og blev Sønderjyske's største salg i historien.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder