Mikael Uhre
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Video: Uhre var gået i seng, men blev vækket med landsholdsudtagelse

 
Mikael Uhre var på ferie med svigerfamilien og var egentlig gået i seng, da telefonen ringede tre gange.

  • Mikael Uhre
  • Nanna Møller Karlsen
   20. november 2021 - Klokken 12:01
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  20. november 2021 - Klokken 12:01

I mandags blev Mikael Uhre skiftet ind, da Danmark spillede VM-kvalifikation i Skotland. Det var angriberens første optræden for det danske A-landshold.

Her kan du høre, hvordan han oplevede det og glæder sig til nu at skulle på landsholdsvæggen på Brøndby Stadion:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Og hvor har du bare ret Mikael. Det er netop kronen på dit eftermæle hos os.

  Du ankom som en uforløst, uskarp angriber med tonsvis af vilje og fart. Arbejdede dig op til rollen som super-sup med nogle vigtige overtidsscoringer i din første tid hos os, for dernæst at få chancen, efter at polakken blev sendt væk. Det startede sløvt, men hvor har du kæmpet, holdt snuden i sporet, udviklet dig og gjort SAMTLIGE kritikere og eksperter til skamme. For dem har der godt nok været mange af gennem tiden, både internt og eksternt.

  I dag står du som nuværende superliga topscorer, superliga topscorer og dansk mester sidste sæson (af hjertet tak), dansk landsholdsspiller og utvivlsomt én af superligaens bedste angribere, hvis ikke den bedste.

  Jeg under dig en plads på vores landsholdsvæg SÅ meget, ligeså vel som dit forestående udlandsophold og din plads i vores historiebøger.. Tak for at slette erindringen om kamil fuldstændig, du vil altid være velkommen hos os igen Mikael!
  3 enige · 3 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    20. november 2021   

 • Elsker disse historier om spillere, der ydmygt og arbejdsomt bare kører på, og får forløst deres talent og ambitioner!!

  Uhre er utrolig sympatisk og nede på jorden, han vil gå over i historien for mig, sammen med spillere på niveau og vigtighed som Bomber Bo, Bagger og Elmander..
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   20. november 2021   

  • @19Magic64 for ikke at glemme:

   Torben Frank, Turbo Bent, Pukki, Mattias Jonson, Skoubo og ikke mindst Ebbe Sand.

   For ikke mindst at glemme Ante Erceg hvordan kunne jeg da glemme offside manden :) joke til side. Kun en mangler mere, men gider ikke nævne ham pga han for mig var illoyal men har tilgivet ham var faktisk indtil da en af mine ynglings angribere, glemmer aldrig i en kamp en modstander gik helt op i hovedet på ham hvor han viftede med hånden som om han havde dårlig ånde den reaktion var genial ligesom hans øgenavn var det samme magic ….
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder