Andreas Maxsø
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Vigen scorede og assisterede i Brøndbys test-sejr over OB

 
Lasse Vigen leverede et oplæg og et flot mål, da Brøndby IF mandag eftermiddag slog OB med 2-1 i en træningskamp i Odense.

  • Andreas Maxsø
  • Nanna Møller Karlsen
   31. august 2020 - Klokken 16:03
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  31. august 2020 - Klokken 16:03

Brøndby IF skulle mandag eftermiddag en tur til Odense, hvor de skulle spille opstartens næstsidste træningskamp. Modstanderen var OB og Brøndby stillede fra start med følgende 11:

Marvin Schwäbe

Anton Skipper - Andreas Maxsø - Anthony Jung

Andreas Bruus - Tobias Børkeeiet - Rezan Corlu - Josip Radosevic - Kevin Mensah

Simon Hedlund - Mathias Kvistgaarden

Med ærlighed når man længst, og jeg nåede simpelthen ikke de første 15 minutter af kampen, da jeg sad fast i trafikken på vej til Odense. Da jeg ankom til stadion, var det med OB i teten. Særligt Emmanuel Sabbi gav Brøndbys venstre forsvarsside problemer. Han var en evig kilde til uro og Brøndby havde svært ved at få afstemt defensiven i venstresiden.

Sabbi var også manden, som fik en kæmpechance efter 24 minutters spil. OB spillede sig fuldstændig gennem Brøndbys venstreside og Sabbi og Sander Svendsen var pludselig alene med Anton Skipper og Marvin Schwäbe. Skipper dækkede Svendsen af, og så valgte Sabbi et træk ind i feltet, hvorefter han afsluttede. Men han var læst af Schwäbe, der var gået godt med og reddede flot.

I den anden ende var Mathias Kvistgaarden Brøndbys "farligste" uden at det dog for alvor blev farligt. Han havde to afslutninger fra kanten af feltet, men begge gange havnede bolden lige i favnen på OB-målmanden.

Rezan Corlu fik Brøndbys største chance. Børkeeiet erobrede bolden og sendte den ud til højre til Kvistgaarden, som med det samme sendte den ind foran mål, hvor Corlu kom til. Bolden lå perfekt til hans venstreben, men han sparkede et stykke over mål.

Brøndby havde det svært i opspillet og smed mange nemme bolde, som OB kunne samle op midt på Brøndbys banehalvdel. Til sidst i halvlegen lagde Børkeeiet en perfekt bold i dybden til Andreas Bruus, der firsttimede et kanon indlæg ind i feltet, men der var ikke en eneste Brøndby-spiller. Både Kvistgaarden og Hedlund flakker for meget rundt på banen til at udgøre en perfekt angrebsduo.

I pausen skiftede Brøndby en del spillere og det gav følgende startopstilling fra anden halvlegs start:

Marvin Schwäbe

Sigurd Rosted - Andreas Maxsø - Joel Kabongo

Andreas Bruus - Lasse Vigen - Anis Slimane - Morten Frendrup - Peter Bjur

Simon Hedlund - Mathias Kvistgaarden

 

Efter pausen fortsatte Brøndby det usikre spil. Gang på gang spillede de sig ind i blindgyder og spillerne tog ofte en berøring eller en dribling for meget. Det gav dumme boldtab, som gav OB muligheder.

Det var ikke meget, Brøndby spillede sig til. Efter knap en times spil skiftede Niels Frederiksen begge angribere ud og erstattede dem med Mikael Uhre og Jesper Lindstrøm, som begge er tilbage fra skader.

Udskiftningerne betød, at Brøndby pludselig fik mere tilstedeværelse i boksen. Det udnyttede Lasse Vigen, da han lagde et formidabelt indlæg ind i feltet. Uhre sugede bolden til sig, driblede målmanden og holdt balancen flot, inden han køligt lagde den i kassen til Brøndby-føring på 1-0.

Lindstrøm kom virkelig ind og gjorde en forskel med god energi og dynamik. Det begyndte at lugte af endnu en Brøndby-scoring, men så slog OB pludselig til. De spillede sig igennem Brøndby-defensiven og så scorede Mikkel Hyllegaard til 1-1.

Efterfølgende skiftede OB fem mand og satte en håndfuld unge spillere på banen. Brøndby fortsatte trykket og pludselig kom Vigen fri i en god position foran OB-feltet. Han trykkede af fra distancen og lagde flot bolden i nettet. Dermed kunne han både notere sig for en flot assist og et flot mål.

Mod slutningen af kampen var det tættere på yderligere en Brøndby-scoring end en ditto til OB. Både Uhre og Vigen havde nærgående forsøg.

Vigen, Uhre og Lindstrøm skal roses for en rigtig god anden halvleg. De gjorde en forskel, da de kom på banen og det må gøre Niels Frederiksen glad forud for sæsonstarten om knap to uger.

Nu venter en mini-træningslejr og en træningskamp mod Crystal Palace, inden det går løs mod FC Nordsjælland i sæsonpremieren.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Tanken
 • Tanken   31. august 2020   

 • Man skal altid huske træningskampe skal tages med et gran salt, men det er alligevel opløftende at Uhre kommer tilbage og scorer og Lindstrøm kommer tilbage og gør det godt.
  6 enige

 • Fine indhop af Vigen, Rosted, Jobbe og Uhre. De ser klare ud til SL.
  Jung skuffede mig, han havde utroligt mange opspilsfejl. Men det er selvfølgelig også kun en træningskamp.
  1 enig

 • Svær at blive klog på ham Vigen. Er han mon ved at vågne op fra sin tornerosesøvn og indfri det potentiale vi vel kun i glimt har set de sidste par år? God timing i forhold til evt kontraktforlængelse...
   
  • Sim
  • Sim   31. august 2020   

  • @Kristianbs Hvis jeg ikke må bruge træningskampe til at være pessimistisk så må de heller ikke bruges til positive vurderinger:) En træningskamp gør ingen forskel for vigen.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    31. august 2020   

 • Jeg havde igen plusser på Kabongo og Bjur .Børkeeiet så godt ud når førstegangsafleveringen sidder der og nogle gode sideskift - han skal vi nok blive glade for. Rado - en anelse bedre bedre end mod Helsingør. Hedlund var usynlig. Mensah - det gik ikke godt. Jeg tror ikke Mensah og Gammelby får mange minutter dette efterår
  2 enige
   
  • Betalende bruger
     31. august 2020   

  • @Sinbad mensh og gammelby og hedlun hermansson skal bare væk, så hurtigt så muligt,
   1 enig


 • Hvor var Hjortur i dag? Er han draget afsted med landsholdet?
   
  • @The Guns of Navarone ja han er med landsholdet
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021