Mikael Uhre
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Vindueshviskeren afsnit 4: Kan Carl Björk være en ny Uhre-case?

 
Her kan du se fjerde afsnit i vores transfervindue-serie VinduesHviskeren. Denne uges gæst er Gisle Thorsen fra Mediano.

  • Mikael Uhre
  • Nanna Møller Karlsen
   27. januar 2022 - Klokken 17:07
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  27. januar 2022 - Klokken 17:07

Der er nu kun få dage tilbage af transfervinduet. Mikael Uhre er fortid i Brøndby IF og på rygtebasis er svenske Carl Björk blevet kædet sammen med et skifte til de blå/gule. Vi tager et nærmere kig på ham her i programmet. Kan han måske være en ny Mikael Uhre-case?

Det handler også lidt om Tobias Børkeeiet, Andreas Maxsø og resten af transfervinduet. Det bliver nogle spændende dage!

Ugens gæst er Gisle Thorsen fra Mediano (tidligere Ekstra Bladet) og han taler med Kasper Pedersbæk og Nanna Møller Karlsen. Udsendelsen kan også høres som podcast.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    27. januar 2022   

 • Havde jeg været Ernst Tanner i Philadelphia Union, så havde jeg sgu taget Maxsø med i farten.
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
   Top gode
     27. januar 2022   

  • @Saesonkort Shhh...
   1 enig · 2 god kommentar

 • Jeg er godt nok spændt på situationen i angrebet efterhånden. Ham Björk synes jeg egentlig lyder ret spændende, og er en klassisk CV-signing, men hvis han minder om Uhre, kommer han så til at tage Salechs mulighed, og er han meget bedre end Salech?

  Jeg læste et rygte på Twitter i dag om at der måske skulle være noget omkring Casper Tengstedt fra Horsens, tidligere FCM. 21 år. 13 mål i 21 kampe i 1.division. Ifølge transfermarkt en værdi på 450k €. Det kunne også godt være en interessant signing.

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    28. januar 2022   

 • Indtil videre synes jeg at CV har gjort det rigtig godt på salgssiden, hvor han har hentet over 20 millioner hjem og sparet lønnen til Uhre, Lumb, Børkeeit, Gammelby, Skipper og Pyndt. Den værdi vi stod til at få ud af de sidste 5 var jo tæt på nul, så det er helt perfekt. Pavlovic ligner også en mand, som ville have godt af at prøve noget andet, da vi ganske enkelt ikke spiller på en måde, som passer til hans styrker. Hvis vi vil have en stor mand i front i visse kampe kan NF jo prøve Salech i stedet.

  På ind-siden er der hidtil ikke sket noget og selvom jeg da forventer at der sker et eller andet, tror jeg at vi skal forbedre os på at CV hellere beholder de 20 mill i banken nu for så at stå stærkere til sommer., med mindre noget rigtig interessant kommer på tilbud her sidst i vinduet.

  Hvis vi skal have en proven angriber med 10-20 mål per sæson koster det jo de her 15-25 millioner, som FCM og FCK er i stand til at lægge. Det hverken kan eller skal vi, fordi det vil være at lægge for mange æg i én kurv. Der er ingen garantier, som vi har set med Marrony, Pep Biel, Singh, osv. Så jeg forventer at CV går efter spillere med udviklings- og videresalgspotentiale til max 10 millioner kroner stykket eller på kontraktfrie eller lejede spillere, hvis vi taler etablerede spillere på 28+ år.

  Tager han chancen med et angreb med Hedlund, Divkovic, Kvistgaarden, Salech og Singh?

  Stephen Odey ville være fed, men jeg tvivler på at Rander kan se mening i at sælge ham for f. eks. 10 millioner til en direkte konkurrent i ligaen, når de lige har tegnet kontrakt med ham...


  1 enig

---

 • retrograde
 • retrograde
  Betalende bruger
    28. januar 2022   

 • Tak for endnu et godt afsnit, fedt med noget transfer snak.
  Vil lige starte med at sige at jeg er positiv i forhold til Björk, men jeg forstår ikke at I bliver ved med se ham som en Uhre erstatning.
  Der er helt klart en masse Uhre over ham, men det seneste halve år (som et den baggrund jeg tror han er købt på) har han spillet som en Hedlund i venstre side.
  Han er i flere kampe med i det defensive arbejde omkring eget felt og han har ofte både 2 og 3 medspillere foran sig.
  Har efterhånden set en del highlights og andet fra Allsvenskan inden jeg skriver det her og føler mig kun bekræftet (sammen med forfærdet over antallet af personlige fejl i Norrköpings forsvar...).
  Jeg tror helt enkelt ikke at Björk er tænkt som 1:1 erstatning, men tror han kan blive super interessant på venstre kanten....
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder