Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Wass: Havde en god følelse i kroppen

 
Daniel Wass var ikke i tvivl om, at han skulle sparke det tildelte straffespark i sejren over AGF søndag aften, hvor midtbanespilleren også glæder sig over, at en hel god kamp endte med den femte sejr i træk for Brøndby IF.

    • Anders Villaume Vestergaard
      17. september 2023 - Klokken 21:11
  • Anders Villaume Vestergaard
  • Anders Villaume Vestergaard
    17. september 2023 - Klokken 21:11

- Vi taler sammen om, hvem der har den rigtige følelse i kroppen, og i dag havde jeg en god følelse. 

Sådan sagde Daniel Wass i mixed zone efter sejren på 3-0 over AGF søndag aften. Udtalelsen handler om, hvorvidt han eller Ohi Omoijuanfo skulle sparke det straffespark, der blev dømt af Mikkel Redder efter en kluntet situation af AGF-keeper Bailey Peacock-Farrell, som også sendte målmanden tidligt i bad.

I Vejle var det nemlig Ohi Omoijuanfo, der sparkede straffesparket ind, men i dag havde Wass en tilpas god følelse i kroppen til at kunne sparke bolden rutineret ind bag indskiftede Jesper Hansen i AGF-buret.

"En god ro i truppen"

Wass' scoring var den første af tre, som søndag aften sikrede Brøndby IF en sejr over rivalerne fra Aarhus. En sejr, der blev den femte i træk for Wass og co. 

- Der er kommet god ro på i truppen, og vi har fundet en god rytme i hverdagen. Lige nu har vi det godt, men fodbold kan ændre sig, så lige nu skal vi huske at nyde, hvor vi er, og at vi gør det godt. 

Kampen var dog ikke kun en dans på roser for midtbaneprofilen, der måtte lade sig skifte ud med et gult kort. Men den advarsel var Wass dog ikke helt enig i. 

- Jeg begyndte at grine, da jeg så den på storskærmen - der var ikke skyggen af gult kort.

En god, koncentreret anden halvleg

Til gengæld glæder den tidligere La Liga-stjerne sig over, at Brøndby IF denne gang lykkedes med at spille en hel god kamp - også selvom der var risiko for et deja vu i forhold til seneste opgør på Ceres Park, hvor Brøndby smed en tremålsføring i sidste øjeblik. 

Det var dog ikke noget, Wass var nervøs for skulle ske i dag, da det var to vidt forskellige kampe, siger han.

- Det er to forskellige kampe. Det skal man huske. Men vi førte også komfortabelt i seneste runde mod Randers og kom knap så godt ud til anden halvleg. I dag kom vi rigtig godt ud til anden halvleg, hvor vi spillede rigtig koncentreret. 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder