Daniel Wass
Foto: 3point.dk ©
NYHED

Wass: Skal ikke hjem til Danmark nu, men når jeg skal, bliver det til Brøndby

 
Daniel Wass lukker rygterne om et skifte hjem til Brøndby IF ned. Han skal ikke hjem endnu, men når han engang skal, bliver det til Brøndby.

  • Daniel Wass
  • Nanna Møller Karlsen
   24. august 2020 - Klokken 21:57
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  24. august 2020 - Klokken 21:57

Denne sommer er mange Brøndby-fans begyndt at drømme om at se Daniel Wass tilbage i gult og blåt. Men de må drømme videre, for det kommer ikke til at ske i denne omgang. Det fortæller hovedpersonen selv i et interview med B.T.

Han forstår ikke, hvordan rygterne er opstået. Han understreger, at han ikke er færdig i udlandet, men at hvis han vender hjem til Danmark en dag, bliver det til Brøndby.

- Jeg skal ikke sælges og vil ikke væk herfra. Alle de rygter, der svirrer om Brøndby og mig, har ikke noget på sig. Jeg har læst, at der skulle være 30 procents chance for, at jeg kommer hjem, men det passer slet ikke, for jeg er ikke færdig med udlandet og har stadig to år tilbage af min kontrakt i Valencia, siger Wass til B.T.

Der har denne sommer også svirret et rygte om at Wass skulle have spist middag med FCK-manager Ståle Solbakken, men det passer heller ikke, slår Wass fast.

- Jeg ved slet ikke, hvordan alle de rygter om mig er opstået. At jeg skulle være tæt på et skifte til Brøndby, og at jeg har været til middag med Ståle Solbakken. Folk har kimet min bror ned om det, men jeg kender altså ikke Ståle og har ikke engang hans nummer. Jeg har aldrig snakket med manden.

- Når jeg en dag skal hjem til Danmark, bliver det til Brøndby. Det er lige så meget for at give tilbage for det, jeg har fået fra klubben. Det er bare ikke lige nu, og det er svært at sige, hvornår det bliver. Men hvis jeg skal hjem til Brøndby og spille, er det, fordi jeg har noget at give tilbage, jeg skal ikke hjem bare for at komme hjem og tjene de sidste penge. Så vil jeg hellere stoppe min karriere.

Daniel Wass er nu 31 år gammel og er udtaget til Kasper Hjulmands A-landsholdstrup.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
    24. august 2020   

 • Hvis ikke det bliver nu, så kan han blive træner i MasterClass i stedet...
  2 enige

 • Det lyder godt jeg glæder mig til at se ham i den gule trøje igen.
  1 enig

 • Skævben
 • Skævben
  Betalende bruger
    24. august 2020   

 • Vi skal ikke lave en Johan Elmander igen. Hvis han skal spille, så skal han ikke være pensionsmoden. Ellers er det meget bedre at give en spiller med potentiale chancen.
  2 enige

 • Tanken
 • Tanken
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    24. august 2020   

 • Jamen så er det tæt på udelukket du kommer hjem. Så 32, 33, 34 eller ældre så er du ikke det værd for os desværre. Det er nu eller aldrig du skal hjem, og du har udelukket os. Kom hjem nu hvis du nogensinde vil eller regn aldrig med at tage hjem som spiller igen

  Til andre spillere om de er 10,20 eller 30 så er det vigtigt i kommer hjem i tide til i kan skabe en forskel i superligatruppen hvis det er det i vil. Det gør man oftest ikke når man er ældre end 30. Og hvis i ønsker at støtte Brøndby rigtig skal i hjem senest før i fylder det, eller senest lige efter
  6 enige
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     25. august 2020   

  • @Tanken Helt enig vil også hellere have den yngre Durmisi og er sikker på BT igen er på fejl sporet ved udtale Wass er tættere på end Durmisi for det er lige omvendt, Durmisi ryger på lejeaftale, hvis det flasker sig og det er tættere på end folk aner...

   Der er ting der kan gå galt, men det er Durmisi man har gået efter hele vejen, der er så mange ting der taler for dette. Pladsen vi mangler mest udover angriber, en spiller der ikke er velkommen i sin egen klub, en spiller der kæmper for spilletid, og en spiller der gerne vil lidt hjem da hans kone har født....

   Få nu bare fingeren ud JB og CV og få lukket den aftale med Durmisi inden den mulighed ryger, og så luk 2 angribere den ene haster da han skal nå lære de andre spillere at kende

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     25. august 2020   

  • @Tanken - Ikke at jeg er uenig. Men med nutidens viden om kost, træning og restituering ser man at gode spillere holde længere end for bare 5 og 10 år siden.

   Når det så er sagt, tror jeg også det er begrænset, hvad en 33-årig Wass Kan tilbyde os på banen.

   Nok højest som næsten gratis, tredje indskifter, der kan smides ind ved karantæne eller skader.

 • Flange
 • Flange
  Betalende bruger
    24. august 2020   

 • Jeg synes sgu det er et meget fair interview Wass giver her - ikke mindst over for Brøndby.
  Noget helt andet er, at vi er fint bemandet på de positioner han kan spille. Derfor synes jeg derimod det ville være bekymrende, hvis vi satte alt ind for at få ham hjem.
  Hvis vi da HAR nogle penge til dette vindue, skal størstedelen bruges på andre positioner...
  1 enig
   
  • Tanken
  • Tanken
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     24. august 2020   

  • @Flange selvfølgelig er det fair, men han skal ikke regne med noget i fremtiden derfor

 • Jeg er dybt uenig med overraskende mange medfans.. Nogle (har også kigget på Twitter) er sågar nærmest fornærmede over, at han hellere vil spille 2 år i Valencia end at spille superliga for BIF allerede nu. Føj Wass!

  Come on, folkens... En 33-årig Daniel Wass vil ALLE dage være en forstærkning for Brøndby. Altså, for fanden, så gode er vi sgu heller ikke! Heller ikke om 2 år når hans kontrakt udløber. Han kommer med noget ALLE trupper tørster efter: solid international erfaring. Det vil løfte hele holdet og, ja, måske hele klubben. Han kan helt sikkert gøre det fremragende på den midtbane med en masse Brøndbytalenter omkring sig. En lederskikkelse a la Nicolai Stokholm i Nordsjælland.

  Thomas Kahlenberg gjorde det fint da han kom tilbage. Agger også, Elmander knapt så godt. Fælles for dem alle var dog: skadesproblemer. Der er Daniel Wass omvendt anderledes skruet sammen. Han er sjældent skadet og holder sig fantastisk godt. Kan han holde til at spille La Liga til han er 33 år, så kan han også holde til et år eller to i Superligaen.

  Mike Jensen er i øvrigt en spytklat sammenlignet med Daniel Wass. Norge og Cypern vs Ligue 1 og La Liga. Jeg ville elske at se Mike tilbage af romantiske årsager, men han er ikke en 1:1 sammenligning med Wass. Der er Wass på en anden hylde.

  Vi ses om 2 år, Daniel. Jeg er sikker på, at vi nok skal være nogle som tager imod dig med åbne arme. Jeg vil i hvert fald.
  7 enige · 6 god kommentar
   
  • Tanken
  • Tanken
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     25. august 2020   

  • @Broder Salsa jeg kan godt se mit opslag virker som om jeg er fornærmet. Det er jeg på ingen måde. Jeg synes Wass skal gøre lige akkurat det som passer ham, og han føler for.

   Men jeg tror ikke en 33 årig Wass er svaret for os. Og jeg tror ikke han vil komme med så meget som du gør. Jeg er ikke i tvivl om hvis han er billig nok vi nok skal give ham chancen, men Superligaen er en meget fysisk liga, og selvom Wass ikke har en dårlig teknik er en stor del af hans spil det fysiske. Det taber han nu her når han kommer op i 30'erne
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Broder Salsa meget enig. Der er masser af eksempler på ældre spillere der bibeholder et niveau der vil gøre en forskel i superligaen. Jeg kan heller ikke se hvorfor det ikke skulle ske for Wass. Han er sjældent skadet og spiller ikke en position hvor det er nødvendigt med høj eksplosivitet (som typisk giver øget risiko for skader).
   Om 2 år kan vores situation se meget anderledes ud. Måske er det netop en rutineret spiller vi har brug for på den centrale midt. Anis/Frendrup kan være blevet solgt og nye, unge kan stå klar.

   Heldigvis er vi jo heller ikke tvunget til at skrive med ham om 2 år. Nu kan vi følge ham. Begynder niveauet at falde eller skaderne at vælte ind, så takker vi jo bare nej.

   Når det så er sagt, så ville det jo passe perfekt ind at få ham ind ved siden af Anis nu.
   2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Flange
 • Flange
  Betalende bruger
    25. august 2020   

 • Ja - folk overreagerer.
  Jeg tillader mig at tro det kan skyldes at vi ikke har fået vristet skuffelsen og vreden over det der skete for et par uger siden af os.
  Som sagt synes jeg det er et helt fair interview af Wass, hvor han jo også understreger at han skal kunne gøre en forskel for Brøndby.
  Jeg kunne sagtens forestille mig en stor gevinst i at hente ham hjem om et års tid.
  Men jeg er dog stadig lettet over, at vi ikke strækker os langt økonomisk for at hente Wass i dette vindue...
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     25. august 2020   

  • @Flange - jeg er meget enig i din sidste udtalelse. Jeg er nemlig også glad for, at vi ikke bare sprænger banken og forsøger at hente Wass hjem nu. For så falder hele vores strategi fra hinanden igen og alt CVs arbejde og hans udtalelser vil have været varm luft.
   Nogle skriver om Durmisi. Og hvor gerne jeg så ham tilbage i trøjen, lige så meget krydser jeg fingre for at vi holder fast i den fastlagte kurs.
   Lige nu, er vores fastlagte kurs vigtigere for mig, en at få gamle Brøndbydrenge hjem. Men kan de 2 forenes, klapper jeg gerne i hænderne.
   1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder