Fodbold live resultater

Foto: Freja Borne ©
NYHED

Wass: Som forvandlet i anden halvleg

 
Daniel Wass var glad for holdets præstation i anden halvleg, men irriteret over holdets første halvleg.

  • Thomas Kramer Nielsen
   23. oktober 2022 - Klokken 21:48
 • Thomas Kramer Nielsen
 • Thomas Kramer Nielsen
  23. oktober 2022 - Klokken 21:48

Efter en dårlig første halvleg, var Brøndby som forvandlet, da de kom ud til anden halvleg.

- Vi får snakket om nogle ting og kom ud med nogle frustationer i pausen. Og så var vi som forvandlet i anden halvleg, siger Daniel Wass til den skrevne presse efter kampen.

- Hvis man ikke kan få 3 point, så er 1 bedre end 0. Ærgerligt at vi ikke får 3. Specielt efter vores anden halvleg, siger Daniel Wass.

- Syv kampe uden nederlag. Jeg synes det er en fed og skør liga i år. Holdene ligger så tæt, så 3 point og man kan næsten ligge nummer 3 eller 4. Vi har vel 4 point op til 4. pladsen, men i morgen kan vi lægge nummer 11. Det er skørt, siger Daniel Wass.

Wass var dog tydeligt irriteret over VAR, der flere gange dømte mod Brøndby.

- Vi kan diskutere VAR fra nu af og til verdens ende. Det er godt lavet af Patrick (Mortensen red.). Han ved godt at han har tabt duellen. Lægger han sig ikke ned, så dømmes der ikke frispark. Jeg ved ikke, om VAR har gjort fodbold mere retfærdigt, men hverfald mere kedeligt. Det er irriterende når man scorer og jubler helt vildt, og det så bliver taget fra en, siger Daniel Wass.

I løbet af anden halvleg blev Wass flyttet fra back til midtbanen.

- Det er Niels (Frederiksen red.), der bestemmer, og jeg spiller der, hvor han siger. Jeg synes det gik fint på midtbanen sammen med Greve, slutter Daniel Wass.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   23. october 2022   

 • Fornuftigt Wass at sige fra overfor elendigt spil, bare en skam NF ikke lytter til fornuft. Wass sagde til bænken, at Rado burde skiftes ud pga mange fejl, man så hvor meget det ændrede kampen med Wass på midten frem for Rado.
  2 enige
   
  • @mp80
   Hold nu op, både Wass og Niels siger jo at Wass selvfølgelig ingen indflydelse har på indskiftninger, iøvrigt var vi altdominerende længe før Wass kom på midtbanen, du er jo helt på månen

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    23. october 2022   

 • Jeg synes, at Niels Frederiksen har en pointe, med at lade Wass spille backen. Der er nok ikke så meget tvivl om, at Slimane skal spille frem til VM, og så er der kun Radosevic og Greve tilbage at vælge i mellem.

  Personligt så jeg en meget passiv Gammelby, som bestemt ikke havde sit bedste indhop. Jeg tror Cappis på midten løser mere end med Slimane.
  2 enige
   
  • @Saesonkort
   Cappis skal være en del af den midtbane før der overhovedet tænkes på Slimane det samme med Bell, Anis er simpelhen ikke god nok, det er i min verden den største fejl som Niels laver
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Det ret skræmmende at se, at når en wass kommer op på midten, hvor meget mere offensive vi bliver. Han ser hullerne og kan gøre vores spil mere bredder end rado. Så heller en Bell, wass og Greve på midten. Og så må gammel ny og seb slås om pladsen. Vildt at NF ikke begynder at bruge wass på midten.

---

 • Zer
 • Zer   24. october 2022   

 • Der er en Wass i først halvleg og en hel anden Wass i anden halvleg der kan ikke være nogle tvivl om hvor han skal være. Slimane har en periode hvor han ikke skal være i starten han laver alt for mange fejl og slipper ikke bolden hurtig nok. Glæder mig til VAR går vores vej hel sikker at Mads bliver holdt ved det andet mål. Greve imponeret mig igen.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER