Daniel Wass
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Wass: Vi sender et godt signal

 
Brøndby er i toppen for at blive i toppen. Det sagde Daniel Wass kort efter slutfløjtet i Parken, hvor dagens anfører også blev spurgt ind til et comeback på Landsholdet.

  • Daniel Wass
  • Anders Villaume Vestergaard
   12. november 2023 - Klokken 15:55
 • Anders Villaume Vestergaard
 • Anders Villaume Vestergaard
  12. november 2023 - Klokken 15:55

Brøndbys midtbanegeneral Daniel Wass får på de sociale medier masser af ros for sine præstationer på det seneste - også dem i parken. 

Det er ikke gået ubemærket hen hos FC København, hvor der i eftermiddagens Derby blev begået en række frispark på veteranen.  

Det tager den 34-årige midtbanespiller dog ikke så tungt. 

- Vi vidste, det var en intens kamp, og det var en kamp, hvor der ville være en masse frispark. Så det var fint, siger han. 

Med det uafgjorte resultat holder Brøndby fortsat snor i FC København på førstepladsen. 

Og det er et godt signal at sende, siger Wass. 

- Vi sender et godt signal, og vi sender et signal om, at Brøndby er deroppe for at blive deroppe, og jeg synes, vi er inde i en god stime. Vi taber ikke vores kampe, og vi kommer fra Parken med et point. 

Wass på landsholdet? 

Flere har på de sociale medier slået på tromme for, at Daniel Wass med sine seneste præstationer har gjort sig fortjent til en plads på det danske landshold, som er plaget af en række skader. Et landshold, hvor Brøndby-profilen tidligere har haft en vigtig rolle. 

Selvom Wass ikke ville kommentere direkte på, om han skulle tilbage på det danske landshold, så mener han, at han har gjort fint opmærksom på sig selv.  

- Jeg gør, hvad jeg kan for Brøndby og prøver at gøre mit bedste. Det er gået rigtig fint, så jeg er selvfølgelig glad for at fortsætte den periode, jeg er inde i, siger han.  

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Fuzzy
 • Fuzzy   12. november 2023   

 • Det passer mig udmærket, at Wass ikke bliver udtaget til landsholdet, han er oppe i årene, hvorfor det er vigtigt at han ikke overbelastes eller bliver skadet, da han lige nu er uundværlig for Brøndby.
  5 enige

 • Kongen af parken, han var bare banens bedste med afstand. Nu har de ikke scoret mod os i parken, 2 kampe i streg. Syntes vi lider lidt offensivt, der går ild i bolden når vi kommer længere frem på banen, og det virker simpelthen som om der mangler folk og spille, hvilket jeg vil tilskrive vores system, som vel er 532 i dag. Jeg kunne godt tænke mig og se en 442 måske mod Hvidovre, så vi får en mand mere med frem, vi er gået lidt i stå, på chancer/mål.
  3 enige
   
  • @MetroTilStadion Nej vi skal ikke lave om på noget der virker, vi spiller 3-5-2 når vi har bolden og 5-3-2 når vi forsvarer, det er klogt og det virker
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder