Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Wass vil i Europa med Brøndby: Et af de mål jeg har sat mig

 
Daniel Wass har siden hjemkomsten til Brøndby IF haft det som et mål, at de blå/gule skal ud i Europa igen.

  • Nanna Møller Karlsen
   16. maj 2024 - Klokken 14:59
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  16. maj 2024 - Klokken 14:59

Brøndby IF vandt onsdag aften 1-0 over FC Nordsjælland, og det var en vigtig sejr for de blå/gule efter søndagens derbynederlag. Det var vigtigt for holdet at kunne rejse sig hurtigt, lyder det fra midtbaneprofilen Daniel Wass.

- Først og fremmest var det vigtigt, at der kom en kamp så hurtigt efter derbyet. Det havde en stor betydning. Vi kom ind med god energi og det var selvfølgelig en rigtig vigtig kamp for begge hold. Men vi havde det også sådan, at vi skulle helst ikke tabe to gange i streg på Brøndby Stadion. Og det gjorde vi så heller ikke.

Brøndby kan ikke længere selv afgøre, om guldet skal havne på Vestegnen. Men med onsdagens sejr tog Wass og co. også et skridt væk fra den fjerdeplads, som med garanti ikke giver europæisk fodbold i den kommende sæson. Og netop muligheden for at spille Brøndby IF i Europa er vigtig for Wass.

- For mig er det alfa og omega. Det har været et af de mål, jeg har sat mig, da jeg kom hjem til klubben, at jeg gerne vil have Brøndby ud hvor de hører til i Europa. Så det håber vi selvfølgelig stadig på.

Jesper Sørensens mandskab kan tage endnu et skridt mod Europa, hvis de kan besejre Silkeborg IF på mandag på kunstgræsset på JYSK park. Men selvom pokalvinderne for længst har udspillet deres muligheder i top seks, bliver det ikke en let kamp, forsikrer Brøndbys nummer 10.

- Der er ingen hold, der er nemme at møde. Det bliver ikke en nem kamp i Silkeborg, men vi skal over og gøre vores, siger han.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg vil også gerne have BIF og Wass i Europa gruppespil.
  2 enige

 • Eggen #3
 • Eggen #3
  Betalende bruger
    16. maj 2024   

 • Ja - og det skal være i år, at vi bryder seedningen og kommer i europæisk gruppespil.

 • Dejlig ambition. Hvor er vi heldige, at ha en spiller og personlighed som Daniel Wass på holdet! I begyndelsen efter sin hjemkomst var jeg måske lidt tvivlende overfor hans facon, men nu er jeg bare kæmpe fan. Sikke en vindermentalitet og fight, han leverer hver gang! Ja, så er der en skævert hist og her, og kræfterne rækker ikke meget ud over de 60 min. pr kamp, men igår lignede det, at han simpelthen insisterede på at gøre arbejdet færdigt og på de 3point. Sikke en kamp!
  2 enige · 2 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder