Yuito Suzuki
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Yuito Suzuki og Japan slutrundeklar og på vej til OL

 
Med uafgjort 0-0 i holdets sidste kamp ved kvalifikationen til 2024 AFC U/23 Asian Cup er Japan klar til slutrunden. Brøndby IF's Yuito Suzuki blev skiftet ind i pausen og var tæt på at score.

  • Yuito Suzuki
  • Steen Sørensen
   15. september 2023 - Klokken 16:32
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  15. september 2023 - Klokken 16:32

Japan er klar til 2024 AFC U/23 Asian Cup, og med slutrundedeltagelsen har holdet mulighed for at kvalificere sig til OL i Paris næste sommer. Det stod klart, da det japanske U/22-landshold gik ubesjerede gennem kvalifikationsturneringen ved et gruppespil i Bahrain.

Med sejre først over Pakistan og siden Palæstina stod Japan i den situatuion, at de inden sdiste opgør mod værterne fra Bahrain kunne nøjes med uafgjort, mens modstanderne tirsdag aften skulle vinde kampen for at tage gruppens førsteplads og den sikre kvalifikation til slutrunden.

Den stadig nye Brøndby-spiller Yuito Suzuki blev skiftet sent ind i sejren på 6-0 over Pakistan, mens det blev til en startplads og fem kvarter i 1-0-sejren over Palæstina. Tirsdag måtte Suzuki igen tage plads på bænken, men blev skiftet ind fra anden halvlegs start og var tæt på at blive matchvinder.

Det blev en lidt rodet og chancefattig affære. hvor Bahrain satsede på omstillinger, men yderst sjældent var farlige. Farlige kan man heller ikke kalde japanerne, men de var trods alt tættest på sejren, da Yuito Suzuki hamrede bolden på træværket i 72. minut.

Kampen sluttede, som den startede, go som nlvnt var det for Japan til at vinde gruppen. Dermed er Japan en af de 16 deltagere ved 2024 AFC U/23 Asian Cup i Qatar fra 15. april til 3. maj næste år. Fra slutrunden kvalificerer sig tre hold til OL i Paris.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    16. september 2023   

 • Der er måske en mulighed for at flippe ham med en god fortjeneste.
  1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder