Yuito Suzuki
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Yuito Suzuki og Japan tæt på 2024 AFC U/23 Asian Cup

 
Med Brøndby IF's Yuito Suzuki i startopstillingen vandt Japan 1-0 over Palæstina. Dermed er holdet nu uhyre tæt på at kvalificere sig til2024 AFC U/23 Asian Cup.

  • Yuito Suzuki
  • Steen Sørensen
   10. september 2023 - Klokken 15:00
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  10. september 2023 - Klokken 15:00

Det japanske U/22-landshold deltager i disse dage ved en kvalfikationsturnering til 2024 AFC U/23 Asian Cup. De er i Gruppe D sammen med Pakistan, Palæstina og Bahrain med sidstnævnte som værter.

Japan lagde onsdag ud med at vinde 6-0 over Pakistan, og lørdag aften var det tid til opgøret mod Palæstina, som havde lagt ud med at vinde 1-0 over Bahrain. Også lørdag spillede værterne mod Pakistan og vandt 3-1.

Med i Japans trup er Brøndby IF's nye midtbanespiller Yuito Suzuki, og mens han onsdag startede på bænken - og blev skiftet ind undervejs - havde Suzuki med nummer 10 på ryggen fundet vej til den japanske startopstilling lørdag, hvor det blev til 75 minutter.

Japan vandt opgøret 1-0 på et mål præcis midtvejs i første halvleg sat ind af Shota Fujio, der spiller for Machida Zelvia i den næstbedste japanske række på udleje fra J-League-holdet Cerezo Osaka. Se et billede af Yuito Suzuki fra kampen mod Palæstona lige her.

Resultaterne betyder, at Japan kan nøjes med et point i den sidate kamp mod Bahrain på tirsdag kl. 17:30 for at vinde gruppen og dermed være sikker på at kvalificere sig til slutrunden. Udover de 11 gruppevindere kommer de fire bedste 2'ere også med samt Qatar, der er vært for 2024 AFC U/23 Asian Cup

Slutrunden tjener også som Asiens kvalifikation til det næste OL. De tre bedste hold får en tur til Paris næste sommer.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder