Fodbold live resultater
Strudal Academy Football Coaching and Consulting

 

Vores mission på akademiet er netop at styrke og øge sandsynligheden for at spillerne lykkedes med deres målsætninger og drømme.

Dette gør vi ved at stille et bredt professionelt team til rådighed i akademiet, hvor vi sikrer nyeste know-how på alle fronter, så vi sikrer, at vi kan tilbyde spilleren at kunne komme “360 grader rundt om bolden” - altså en “holistisk” tilgang, hvor der bevidst tages hensyn til det hele menneske herunder den hele spiller.

Vi råder over og tilbyder derfor både advokater, fysiske trænere, fysioterapeuter diætister, mental trænere, koordinationstrænere og Pro-licens trænere - alle eksperter på hver deres områder.

Vores værdier hænger derved tæt sammen med den holistiske tilgang. Vi prioriterer og tror på, at “Glæde” og “Væredygtighed” er nøglen til succes på både den korte og lange bane.

Glæden ved at træne skal altid bevares og stå i forgrunden. Med en kombination af udfordrende, kreative og udviklende øvelser vil vi skabe grobund for en stabil, kontinuerlig udvikling og vedvarende motivation gennem træningen. “At fejle” er en del af at udvikle sig, så det er både tilladt og ønsket i træningen. Der vil derfor både blive coachet gennem fejl men også via vellykkede aktioner.

Væredygtighed er et af vore varemærker, da det i sammenhæng med “Glæde” drejer sig om at skabe en naturlig balance i hverdagen, for såvel spiller som familie, så det at være “elitesportsudøver” bliver en naturlig og positiv del af hverdagen for såvel familie som spiller. Vi vil gennem en holistisk coaching gerne sikre os at komme hele vejen rundt om spilleren og familien, så netop glæden og mulighederne ved at være elitesportsudøver forbliver tydelige og ikke stopper tidligt i karrieren men fortsætter hele livet igennem.

Kontaktinfo:
https://strudal.dk/

Strudal Academy Football Coaching and Consulting
Niels Klarskovsvej 11, 4070 Kirke Hyllinge
Tlf: 29 67 69 31
E-mail: mark@strudal.dk
Instagram: strudalmark
CVR: 43076582

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner