Fodbold live resultater
Om 3point.dk

3point.dk blev stiftet i 2014 med et ønske om at dække Brøndby IF tæt. Vi sigter efter at bringe nyheder, billeder, video og podcasts på vores kanaler så ofte som muligt, og vores ambitioner er store. 

Der er ingen investorer eller andet hos 3point.dk og formålet vil aldrig være at generere et overskud. Al indtægt bruges til at dække udgifter til drift, udvikling, løn og udstyr. Jo større indtægt, jo bedre udstyr og produktion.

Nanna Møller Karlsen er ansvarshavende chefredaktør og kan kontaktes på nanna@3point.dk

 

Vi skriver historierne:

 

Nanna Møller Karlsen er uddannet ved Roskilde Universitet og er sitets chefredaktør og medejer. Skriver en masse her og svinger taktstokken i BrøndbyLyd.
Twitter: @nannasoph

Steen Sørensen er matematisk-fysisk student og fuldtidsansat i receptionen på Grand Hotel i København. Dækker bredt på 3point.dk med speciel fokus på de ældste ungdomshold i Brøndby IF samt klubben som helhed. Bosiddende i Brøndby Strand. Har været med siden sitet blev stiftet og udgav den første artikel.
Twitter: @Morfar666

Daniel Mads Jensen er fra 1988 og uddannet lærer. Har fulgt dansk fodbold tæt siden jeg var en lille dreng, både på og uden for banen. Dækker de daglige nyheder og holder overblikket på kampdage.
Twitter: @DanielMads88

Marcus Linkhorst dækker Brøndby fra hjemmet i Jylland og var blot 16 år, da han blen en del af teamet. Et ihærdigt skrivetalent med en stor vilje til at lære - også om jinx.
Twitter: @LinkhorstMarcus

Kasper Pedersbæk er 3point.dks taktik-nørd, hvilket han primært skriver om.
Twitter: @kasperpeders

Jesper Hammeken hjælper til på kampdage og generelt omkring Brøndby Stadion ved dækning af træning og ungdomskampe. Jesper er opvokset på Vestegnen, og er født i 2001.
Twitter: @JesperHammeken

Rasmus Bruun stiftede sitet i 2014, hvor første artikel kom på sitet den 11. juli. Den 16. juli skrev Nanna Møller Karlsen en mail og blev siden chefredaktør og medejer af sitet. Rasmus skrev for 90minutter.dk fra 2007 frem til 2014.

Patrick Jensen er årgang 1997. Hjælper primært til på kampdage, hvor der samles reaktioner i mixed zone, men har også deltaget i diverse liveudsendelser og BrøndbyLyd. Har været Brøndby-fan siden 2002.
Twitter: @Pa_trickset

Marcus Califano er 3point.dks Instagram-mand, der styrer slagets gang under kampdage på mediet. Derudover skriver Marcus nyheder og artikler for 3point.dk. Han er uddannet med en PBA i Brand- & Designmanagement og har tidligere været tilknyttet Brøndby IFs kommunikationsafdeling som praktikant.
Twitter: @Califfen

Vi tager billederne:

Teis Markfoged har været en del af 3point.dk siden 2018. Udover at tage billeder, filmer Teis interviews, mixer podcasts for BrøndbyLyd og er generelt 3point.dk's teknik-nørd. Kan kontaktes via teis@3point.dk
Twitter: @Markfoged
Instagram: @teismarkfoged

Lasse Lagoni er fotograf hos 3point.dk. Fra højspændte dramaer på grønsværen til atletens indædte kamp mod sig selv. Sportsfotografiet trækker på alle de største følelser, og det er ofte et splitsekund, der adskiller vinder og taber. Det splitsekund fanger Lasse! Kan kontaktes via post@lasselagoni.com eller via lasselagoni.com
Twitter: @LegendenLagoni
Instagram: @lagoni

Ian Nielsen har en fotografvirksomhed og tager billeder til 3point.dk. Læs mere om Ian og hans fotografvirksomhed på ianfoto.dk
Instagram: @Ianfoto.dk

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner