Fodbold live resultater
21/04 vs. FCN. Bedste kamp i sæsonen?

Skrevet af thorrium, 22. april 2021

Jeg sad igår og var ufatteligt tilfreds med spillet, javist havde resultatet ikke flasket sig, og FCN havde kommet med en counterpunch så ville det have efterladt malurt i bærret, men det skete som sagt ikke.
Spillet i første halvleg var sikkert, selv om FCN havde drengene under press de første 20.   Det samme kan sådan set siges om anden halvleg, men selv om de pressede på, så virkede det aldrig rigtig farligt.

Spillerne knoklede, og jeg mente igår ligesom jeg gør idag, at Hedlund var MoM.  Silmane blændede de første 45 min, og jeg blev gjort til skamme da jeg endeligt så at han godt kunne noget fremadrettet (har altid set ham værende meget mere defensiv orienteret).
Uhre skulle have været dobbelt målscorer, det er surt men sådan går det.
 

Hvad synes i, var gårdagens kamp (skrevet mandag d.22) den bedst spillet Brøndby kamp denne sæson? 
Deltag i diskussionen
 • Embo
 • Embo
  Betalende bruger
    22. april 2021   

 • Bedste kamp i sæsonen. Nej, det var ude mod OB i min bog. Men det var en virkelig solid præstation, der viser, at der er sket noget med vores bundniveau. Vi kan spille dårlige kampe, eller kampe hvor vi ikke sprudler, men vi er altid solide. Og det øger vores muligheder for at overraske i sidste ende.
  Som jeg så kampen, så hævede Jung sit niveau igen. Rado ødelagde enormt meget af deres spil, og så var det en fornøjelse at se, hvordan Pavlovic forvaltede de høje bolde han fik på kroppen. Slimane gjorde det fint. Måske er bredden i vores trup bedre, end vi tror. Reserveholdskampene peger også i den retning.
  1 enig

 • Joblar
 • Joblar   22. april 2021   

 • Det var en af de bedste kampe i sæsonen, jeg var specielt imponeret over defensiven, Rado og Frendrup var fremragende i deres presspil og dækkede nogle kæmpe områder, de lunger der sidder på Frendrup er misundelsesværdige. Maxsø som altid bare fremragende i alt hvad han laver, Jung i en virkelig offensiv position, han spillede i store delen af kampen på midten med Mensah liggende mere defensivt. Slimane virkelig god i det offensive pres, oplægger til det første mål og havde ligeledes et besnærende langskud med saft og kraft. Pavlo virkelig god og tilføjer en ekstra dimension til vores spil, får vi ham igang kan det blive rigtigt spændende. Bruus syntes jeg faktisk også spillede en fornuftig kamp jo vel der er stadig ting der kan forbedres, men han er altså generelt bedre i min optik end Mensah. Jeg er virkelig fuld af fortrøstning frem imod de næste kampe.

 • Philip
 • Philip
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    22. april 2021   

 • Jeg synes end ikke det var blandt de tre bedste kampe i sæsonen. Kampen mod OB er klart den bedst.

  Den næst bedste kamp var en kamp vi ikke vandt. Det var hjemmekampen mod FCM. Hvor vi burde havde været foran med 5-0 efter 30 min. Den tredje bedste kamp var udekampen mod Lyngby hvor vi vinder 4-0.

  Kampen mod FCN i går kæmper med den første hjemmekamp mod FCK om at være den fjerde bedste. Hermed ikke sagt at det ikke var en rigtig god præstation, men vi blev også hjulpet meget af FCN lave tekniske niveau på dagen.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Zutcorp
 • Zutcorp
  Betalende bruger
    22. april 2021   

 • Jeg er i det hele tage stolt af det her hold. Med begrænsede evner spiller vi oftest klogt. Selv i de kampe vi tabte til fcm. Og fck var det marginalerne der var afgørende.

  Nu skal vi lige sikre os sølvet helt, og give det er forsøg med at nå fcm, og så kan Jobbe få sin operation og vi kan begynde at gøre klar til CL kval.
  2 enige

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner