Fodbold live resultater
3point forbedring - Spiller afstemning

Skrevet af Emil_Zinho, 6. august 2022

Jeg er stor fan af dette medie, og jeg synes Nanna og de andre gør et kæmpe stykke arbejde. 
Jeg er glad for at vi fans/læsere/debattører kan få lov til, at være så involveret i form af, Brøndby ånd/bollespark, managerspil og spiller afstemning.

Og det er netop spillerafstemning jeg gerne lige vil vende. For jeg har i længere tid kigget lidt nærmere på disse, og hvad folk har kommenteret i disse artikler. Flere gange i sidste sæson synes jeg ikke helt, at afstemningerne har været helt reelle, og flere spillere har fået en alt for lav eller for høj karakter, til stor frustration for flere fans. Og ja, hver sin mening hver sin smag, og der vil altid være folk der er uenige. Men jeg har en teori om at folk ikke har samme syn på, hvordan karakterskalaen er i disse afstemninger. Jeg personligt har altid stemt ud fra Football Manager rating systemet, hvilket også er tåbeligt af mig, hvor alt lavere end 7 er ringe. Den tendens er jeg ved at være af med. Så jeg har et ønske om at hver gang 3point lægger disse afstemninger ud, at de i toppen eller bunden af artiklen, skriver hvad hvert nummer betyder. En karakterskala kan vel kalde det... gerne ud fra 3points eget syn. 
 

1- Dårligst på banen

5- Middelmådig præstation

osv osv... 

Er jeg helt væk omkring dette ønske, eller synes I det giver mening, og vil I være med til at hjælpe til, at dette går fra drøm til virkelighed? 
Deltag i diskussionen
 • Det ville være fint med en indikation af hvad hver karakter står for... ligesom enhver anden karakterskala.
  Personligt har jeg altid set middelkarakteren 5 som det man til enhver tid må forvente af en Brøndbyspiller, og så givet mere eller mindre ud fra den betragtning.
  Men du har helt sikkert ret i, at folk betragter karaktererne forskelligt.
  1 enig

 • Kan godt følge dig, men ser det ikke som det store problem, idet det jo er udsving/forskel mellem spillerne der viser bedst og værst. Når der er data nok, så synes jeg at tendenserne/forskellene ofte er reelle og repræsentative for præstationerne - uanset om man opfatter og benytter skalaen forskelligt.
  En lille tanke: hvis 1 er dårligst på banen, så er der vel altid én spiller der skal have 1? Tror dog ikke at du tænkte skalaen på den måde :) Men interessant diskussion. Jeg er dog tilfreds nok med det nuværende - og en ny metode har bare nogle andre bagsider.

 • preben
 • preben   6. august 2022   

 • God ide , at vi alle bruger karaktererne efter samme værdi, jeg bruger 5 som den værdi man kan forvente af en liga spiller i Brøndby
  1 enig

 • Og gerne en UB på skalaen også. :-)

---

 • mp80
 • mp80   6. august 2022   

 • Hvorfor ikke bare droppe den nuværende skala og lave en række opmuntrende bedømmelser i stedet for fx kom igen, stadion er bag dig… i stedet for fx 3=4 til stadion bøjer sig i støvet for en top præstation osv.

  Det med karakter bedømmelse virker gammeldags, heller fx 5 sætninger i alt, tror det vil give et bedre overblik om hvordan de enkelte har spillet.
  1 enig · 2 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner