3point.dk manager nærmer sig 100 spillere: Husk at sætte dit hold senest 18.30

Skrevet af 3point.dk, 14. juni 2020

3point.dk har lanceret vores eget managerspil, som er udviklet af Unlimited World. Siden lørdag eftermiddag har næsten 100 brugere sat deres hold, og der er deadline 18.30 søndag aften. Halvanden time før hver Brøndby-kamp (både Superliga, pokal og eventuelle europæiske kampe vil tælle med) vil salg og køb af spillere blive låst, og under kampen vil holdenes point blive opdateret live.

Manager hold
3point.dk © All rights reserved

Du skal have syv spillere på banen og du kan vælge tre udskiftere. Din kaptajn giver bonuspoint, og du kan også vælge en supersub. Ved hver handel du laver kan du afholde pressemøde, og hvis du svarer godt for dig på journalisternes spørgsmål, så kan du få flere fans.

Manager pressemøde
3point.dk © All rights reserved

12 timer før kampstart vil der også blive åbnet for pressemøde om kampen. Det er din chance for at få flere fans! Husk derfor at tjekke dit hold inden hver kamp. Når du ikke at sætte et hold inden Brøndbys kamp mod AGF, så kan du selvfølgelig nå at oprette et hold derefter. 

Flotte præmier

Selvom slutspillet er en testperiode for 3point.dk Manager, så er der alligevel flotte præmier på spil. Vinderen får et sæsonkort, nummer to får en kamptrøje og der er en kasket til nummer tre. Derudover vil rundens bedste spiller efter de 10 kampe få en præmie fra Brøndby Shoppen.

Alle medlemmer af 3point.dk's Venner kan spille med, og du kan blive medlem af klubben her. Vi arbejder i døgndrift på at få alt til at spille, men hvis du oplever et lille problem, så skriv endelig til info@3point.dk. 

 

 
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    14. juni 2020   

 • Jeg er på - og støtter selvfølgelig op om mit yndlings medie!

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER