5-3-2?

Skrevet af Kongpost, 26. august 2021

Er jeg den eneste som undrer sig over at vi kun spiller en formation? Burde man ikke spille det som passer bedst udfra truppen? 
Jeg tænker en 4-4-2 med 2 10er/8er og 2 6ere. Lad mig høre jeres mening

Ligenu har vi to gode midtstoppere i Maxsø og Tshiembe. Så kan slet ikke se ideen med 3 bagi.. 
 

Fun fact: Skipper vandt ikke en eneste kamp i Hobro og har ikke vundet en eneste gang i denne her sæson for Brøndby. 
 
Deltag i diskussionen
 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    26. august 2021   

 • Har selv undret mig over, vi ikke har prøvet anden formation, når nu der stilles så store krav til wing backs i nuværende formation og de samtidig har været så svingende som de har..

  NF vandt stort på at skifte formation sidst, så lidt mærkelig han ikke har været mere eksperimenterende..

 • Joblar
 • Joblar   26. august 2021   

 • I og med vores WB slet ikke fungere kunne jeg også godt tænke mig at se en anden formation, jeg er med på at det også vil være en form for kompromis da vi heller ikke har nogen deciderede fuld backs, men tror måske vi på den måde kan få sat nogle flere spillere i spil der kan noget offensivt, Slimane, Cappis, Greve - ser dog gerne man stadig har fokus på defensive og det vil betyde 2 seksere med Rado og Frendrup, foran dem Cappis, Anis, Greve (I vælger selv), måske problembarnet Pavlo også ville fungere bedre i en sådan formation, men konklusionen må være klar de WB vi har fungere bare ikke hverken offensiv eller defensivt, samtidig og med alt ære og respekt ser jeg heller ikke Mensah/Bruus/Gammelby som være blandt de bedste i truppen, hånden på hjertet spiller de jo fordi der ikke er noget bedre på WB.

 • mp80
 • mp80   26. august 2021   

 • Truppen er bygget op til det system og det vil kræve en del nye spillere at skifte system, hvis man fx vil spille med 4 i forsvaret.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   26. august 2021   

  • @mp80 jamen vi har jo allerede i flere kampe spillet med 4 nede bagi i perioder af kampene, og ifølge NF kan og skal vi kunne spille flere formationer.

 • Betalende bruger
    26. august 2021   

 • Vis vi har 2 gode plus Rosted i år, er vel det samme som sidste år.

  Backs er nøjagtig de samme som vandt DM sidste år.
  Trænere, og medspillere bare ikke mange tilskuere regner med fejl fra Wingbacks, for alt spil for moderne backs i fodbold foregår boks til boks i høj fart, på sidelinjen med meget lidt plads.
  Vis ikke man er klar over det, bliver man også fælt skuffet når Blas kommer tilbage. For han kommer også til at lave fejl.
  1 god kommentar


 • ''Fun fact: Skipper vandt ikke en eneste kamp i Hobro og har ikke vundet en eneste gang i denne her sæson for Brøndby. ''

  Det ér en fun fact, men jeg håber ikke du bebrejder ham for noget som helst.

  Hvad angår formationen, så er jeg tilbøjelig til at være enig. Som andre er inde på, så har vi ikke vores force i wing-backerne og derfor falder incitamentet til netop at spille 3-5-2. Men grunden til at NF fortsætter, tror jeg, udelukkende er for at bevare en vis form for kontinuitet. Med alle de afgange hos profilerne + Corona-udbruddet, så var/er der brug for noget velkendt. Og der er spillerne bare vant til 3-5-2.

  Det kan selvfølgelig ændre sig, når der er landskampspause og evt. to nye spillere er kommet til. Men mit bud vil være, at vi fortsætter med 3-5-2 en rum tid endnu.
  1 enig

 • Jeg vil mene at i en 4 mands bagkæde skal de 2 backs helst være rimelig defensivt gode og dem har vi ikke mange af lige for øjeblikket, som i ingen i mine øjne.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    26. august 2021   

 • Nu er det at skifte formation jo lidt mere kompliceret end blot at flytte brikker rundt på en plade. Der skal indøves helt nye løbemønstre og andre relationer skal etableres.
  Hele vores hold er efterhånden ret ind til netop 3-5-2 og jeg er af den klare overbevisning, at når holdet bliver lidt mere sammenspillet, så følger resultaterne også med.

  Men jeg er da enig i, at vores Wingbacker lige pt ikke top-performer. Men det er trods alt kun 2 af 11 pladser det drejer sig om.
  Så jeg synes måske det er lidt overilet at skifte helt formation, bare på grund af lidt utur. Det vil jo bringe en del spillere i overskud. Hvor skulle vi evt. bruge Blas henne, når han er tilbage?

  Men netop når Blas er tilbage, kan vi få Mensah over på højre, hvor han har performet væsentligt bedre end i venstre. Det vil presse Bruus lidt, som har brug for at udvikle sig på dén plads.

  Og slutteligt, så skifter NF jo faktisk ofte formation i løbet af kampene. Ikke helt over til 4-4-2. Men han er begyndt mere at mere, at sætte holdet forskelligt i løbet af kampene. Så det er ikke fordi vi er 100% låst i den ene formation.


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER