Fodbold live resultater
Almindelig debat og Fcn kampen.

Skrevet af jeffchr, 14. august 2021

Almindelig debat og Fcn kampen.

Skrevet af jeffchr, 1 sek. siden

Nu har jeg været en del af dette forum i snart, lad mig se 6-7 måneder. Fedt at man gider dele sine meninger, respekt for det og også lørerigt. Imidlertid har jeg observeret, at de samme argumenter bliver gentaget om og om igen. Det virker nogen gange lidt som politiske partier som præsenter sine programmer igen og igen. Når jeg nu påstår dette med al respekt for brugerne herinde, er det fordi, at det i nogen tilfælde ikke virker som om man "lytter" til de argumenter der kommer i en debat. Eksempelvis er der argumenteret en del om hvorfor CV og ledelsen Handler (eller mangel på samme) som de gør. Fair nok, men modsat er der så argumenter der går mod CV s ageren. Det er også fair nok, det der får mig til at sammenligne med politik er, at de samme argumenter for og i mod går igen og igen og igen, nogen lader til ikke at lytte til hinandens argumenter. For eksempel synes jeg, at der tit bliver argumenter konstruktivt og med indgående analyser, men holdningerne bliver ikke ændret bare en lille smule. Dette gør ihvertfald at jeg som den lille del af menneskeheden som jeg er, er blevet i tvivl om hvorvidt jeg orker at læse det samme igen og igen. Jeg vil lige pointere, at jeg også bliver beriget af andre dybdegående argumenter og holdninger med substans, og tak for det. Nu ved jeg ikke, om det er forståeligt det jeg skriver, og om det egentligt er ligegyldigt, men mit håb er vel, at der kunne ske en udvikling i ens forståelsesramme, jeg havde bare lyst til at dele det..

Og nu til noget helt andet. Mig og mine søde børn, 11 og 9 år gamle, os alle fra Næstved mødte op til kampen mod FCN med spænding og store forventninger. Vi har ikke brugt vores sæsonkort i meget lang tid og glædede os til at indtage vores sædvanlige pladser på langsiden. Vi var alle klædt i "Aldrig alene trøjer" og kom i god tid. Jeg var godt klar over, at det nok ville blive lidt sværere end det plejer at være mod de gæve Nordsjællændere, af grunde de fleste herinde sikkert er bekendt med, men pyt nu med det, Brøndby stadion er sgu et superfedt sted at tilbringe en sen aften, også selvom jeg vidste, at vi ville komme hjem over midnat og at jeg skulle op kl. 06 næste morgen til en 24 timers vagt med tvangsfjernede børn og unge. Hvor var det dog fedt at være tilbage, og hvor var jeg p....  irriteret over resultatet, eller måske nærmere, ked af det bagefter. Jeg er inderligt imod at tale spillere ned, jeg vil dog strække mig til at mene, at 2-3 af vores spillere forsinkede vores opspil enormt meget,og at der manglede kreativitet i vores opspil, der skete jo ikke meget overraskende fra vores midtbane, ingen maskerede eller gennembrudsfarlige afleveringer, vi manglede efter min ubetydelige mening virkelig Cappis og Greve som jeg synes har pyntet på vores hold. Jeg synes meget om NF, men forstod for engangs skyld ikke, hvorfor han ikke satsede på Pyndt da der skulle skiftes ud. Så synes jeg, at især thsiempe imponerede mig, det kan blive bedre, men han ville det super gerne. Jeg synes også, at holdet kæmpede så godt de kunne, kvaliteten eller marginalerne var bare ikke med os, men ros til indstillingen fra os og Næstved. Og så scorer de guddødemig på stort set den eneste chance de får, og var det en chance, eller var det en misforståelse i forsvaret. Nå, men mig og mine børn er stadigvæk fortrøstningsfulde, jeg kan se tegningen af noget bæredygtigt, men det kommer vist til at tage noget tid før holdet brænder helt igennem. Dog er der kvalitet og resultaterne vil komme, det tror jeg selvom jeg er en utålmodig sjæl. Min søn spiller iøvrigt elitebold på u 12 i NIF og træner en årgang op der. KB (FCK børnebold) og andre klubber ser ham gerne knyttet til deres klub men jeg håber selvfølgelig at se ham i BIF en dag, jeg vil gøre mit til at det sker :)  Jeg skulle lige prale lidt af min dreng, håber at I kan tilgive mig :) Nå, vi kørte hjem igen, jeg sad lidt og bandede for mig selv og min datter fortalte mig at jeg skulle tage det roligt og ikke være så sur.. Det råd har jeg så taget til mig, I ved jo at sandheden skal høres af børn og .................  Kan I nu passe godt på jer selv allesammen, vi ses til næste hjemmekamp, vi er ihvertfalt på plads, også til CL kampen (gisp)
Deltag i diskussionen


 • Almindelig debat og Fcn kampen.
  Skrevet af jeffchr, 1 sek. siden
  Nu har jeg været en del af dette forum i snart, lad mig se 6-7 måneder. Fedt at man gider dele sine meninger, respekt for det og også lørerigt. Imidlertid har jeg observeret, at de samme argumenter bliver gentaget om og om igen. Det virker nogen gange lidt som politiske partier som præsenter sine programmer igen og igen. Når jeg nu påstår dette med al respekt for brugerne herinde, er det fordi, at det i nogen tilfælde ikke virker som om man lytter til de argumenter der kommer i en debat. Eksempelvis er der argumenteret en del om hvorfor CV og ledelsen Handler (eller mangel på samme) som de gør. Fair nok, men modsat er der så argumenter der går mod CV s ageren. Det er også fair nok, det der får mig til at sammenligne med politik er, at de samme argumenter for og i mod går igen og igen og igen, nogen lader til ikke at lytte til hinandens argumenter. For eksempel synes jeg, at der tit bliver argumenter konstruktivt og med indgående analyser, men holdningerne bliver ikke ændret bare en lille smule. Dette gør ihvertfald at jeg som den lille del af menneskeheden som jeg er, er blevet i tvivl om hvorvidt jeg orker at læse det samme igen og igen. Jeg vil lige pointere, at jeg også bliver beriget af andre dybdegående argumenter og holdninger med substans, og tak for det. Nu ved jeg ikke, om det er forståeligt det jeg skriver, og om det egentligt er ligegyldigt, men mit håb er vel, at der kunne ske en udvikling i ens forståelsesramme, jeg havde bare lyst til at dele det..

  Og nu til noget helt andet. Mig og mine søde børn, 11 og 9 år gamle, os alle fra Næstved mødte op til kampen mod FCN med spænding og store forventninger. Vi har ikke brugt vores sæsonkort i meget lang tid og glædede os til at indtage vores sædvanlige pladser på langsiden. Vi var alle klædt i Aldrig alene trøjer og kom i god tid. Jeg var godt klar over, at det nok ville blive lidt sværere end det plejer at være mod de gæve Nordsjællændere, af grunde de fleste herinde sikkert er bekendt med, men pyt nu med det, Brøndby stadion er sgu et superfedt sted at tilbringe en sen aften, også selvom jeg vidste, at vi ville komme hjem over midnat og at jeg skulle op kl. 06 næste morgen til en 24 timers vagt med tvangsfjernede børn og unge. Hvor var det dog fedt at være tilbage, og hvor var jeg p.... irriteret over resultatet, eller måske nærmere, ked af det bagefter. Jeg er inderligt imod at tale spillere ned, jeg vil dog strække mig til at mene, at 2-3 af vores spillere forsinkede vores opspil enormt meget,og at der manglede kreativitet i vores opspil, der skete jo ikke meget overraskende fra vores midtbane, ingen maskerede eller gennembrudsfarlige afleveringer, vi manglede efter min ubetydelige mening virkelig Cappis og Greve som jeg synes har pyntet på vores hold. Jeg synes meget om NF, men forstod for engangs skyld ikke, hvorfor han ikke satsede på Pyndt da der skulle skiftes ud. Så synes jeg, at især thsiempe imponerede mig, det kan blive bedre, men han ville det super gerne. Jeg synes også, at holdet kæmpede så godt de kunne, kvaliteten eller marginalerne var bare ikke med os, men ros til indstillingen fra os og Næstved. Og så scorer de guddødemig på stort set den eneste chance de får, og var det en chance, eller var det en misforståelse i forsvaret. Nå, men mig og mine børn er stadigvæk fortrøstningsfulde, jeg kan se tegningen af noget bæredygtigt, men det kommer vist til at tage noget tid før holdet brænder helt igennem. Dog er der kvalitet og resultaterne vil komme, det tror jeg selvom jeg er en utålmodig sjæl. Min søn spiller iøvrigt elitebold på u 12 i NIF og træner en årgang op der. KB (FCK børnebold) og andre klubber ser ham gerne knyttet til deres klub men jeg håber selvfølgelig at se ham i BIF en dag, jeg vil gøre mit til at det sker :) Jeg skulle lige prale lidt af min dreng, håber at I kan tilgive mig :) Nå, vi kørte hjem igen, jeg sad lidt og bandede for mig selv og min datter fortalte mig at jeg skulle tage det roligt og ikke være så sur.. Det råd har jeg så taget til mig, I ved jo at sandheden skal høres af børn og ................. Kan I nu passe godt på jer selv allesammen, vi ses til næste hjemmekamp, vi er ihvertfalt på plads, også til CL kampen (gisp)

 • Kuffe
 • Kuffe   15. august 2021   

 • Jeg tror alle var berørt efter kampen mod Fcn. Nogle vrede, men jeg ligesom dig var jeg faktisk bare lidt små ked af det, en lille form for håbløshed.

  At debattere i et offentligt forum er et tveægget sværd, du kan skrive med ligesindede, i dette tilfælde Brøndby, du kan få en masse ny information om emnet, og du kan få svar for eventuelle spørgsmål du måtte have, men du støder også ind i folk der har meget stærke meninger om præcis det modsatte af dine meninger, trolls, og folk der bare har svært ved at opføre sig ordentligt.
  Det er i menneskets natur at blive frustreret når folk har modsatte meninger fra dine, og du ikke kan overbevise dem.
  Jeg vil fuldt ud støtte dit opråb om at prøve at se det fra den anden side af bordet, og lover at jeg vil gøre mit til at have et åbent sind når folk ikke ser tingene som jeg gør
  1 enig

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    15. august 2021   

 • Rigtig fint oplæg til debat.

  Jeg giver dig helt ret i, at diskussionerne til tider bliver meget fløjkrig.
  Eksempelsvis om Vi burde have købt spillere tidligere i vinduet eller om vi skal vente.

  Jeg synes jeg jeg prøver at lytte til de fleste andres mening, hvis det er velbegrundet og velargumenteret.
  Men jeg holder stadig fast på min holdning og har ikke flyttet mig ret meget.
  Om det er fordi jeg er for stædig eller om argumenterne ikke har været gode nok, imod min nuværende holdning, ved jeg ikke. Men jeg prøver i hvert fald at holde et åbent sind.

  Slutteligt vil jeg bare sige, at selvfølgelig må man prale med sit afkom, når/hvis de gør det så godt, at det tiltrækker opmærksomhed fra større klubber.
  Jeg synes ikke vi skal bruge tid på Janteloven.
  1 god kommentar
   
  • @Jensen Ja ja, jeg bliver bare lidt træt når jeg hører de samme brugere gentage de samme ting stolpe op og stolpe ned, ikke fordi man ikke må have sin mening, for det er da fair nok. Min kæde skal bare sættes på igen og finjusteres når de samme ting er sagt for 10234 gang. Og så lige et ydmygt lille ønske sydfra (er i øvrigt gammel stenbro dreng) :) jeg får lidt vejrtrækningsproblemer hvis man ikke holder en nogenlunde sober tone, både overfor andre brugere men også når man snakker om spillerne. Hjemme råber og skriger jeg også ting som fjols fæhoved klovn og elendigt spil og værre ting om nogen af vores spilleres performance, men det er kun de nærmeste der skal lægge ører til :) Jeg får også skældud herhjemme for mit sprogbrug. Og, hvis ikke min dreng bliver skadet eller hellere vil rende efter piger, så ser I ham på banen ved Sydsiden inden 10 år, selv Arsenal har kigget på ham, de har fået mit tlf.nr. Han er kun lige blevet 11, så meget kan ske endnu, både den ene og den anden vej... glemte jeg at sige, at jeg er pavestolt af ham :)
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER