Andreas Bruus føler sig mere og mere hjemme på wingbacken

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 30. juni 2020

Selvom mange Brøndby-fans spærrede øjnene godt op, og flere dømte projektet til at mislykkes, så har omskolingen af Andreas Bruus fra angriber til wingback været en succes. Den unge Brøndby-spiller har nu fået tre kampe fra start, og han begynder at føle sig mere og mere tilpas med den nye rolle.

- Ja, det synes jeg at jeg gør efterhånden. Jeg synes, at jeg har haft nogle okay kampe her på det sidste, og jeg føler mig fint tilpas. Jeg får al den hjælp jeg overhovedet kan få, og det hjælper også på det. Nu har jeg spillet den længe, og jeg føler mig nogenlunde hjemme på den, sagde Bruus efter opgøret mod FC Nordsjælland - hvor han igen spillede fuld tid - til 3point.dk.

Faktisk føler Bruus sig så godt tilpas med sine defensive pligter, at han også føler, han kan bidrage mere og mere offensivt.

- Ja, det synes jeg. Jeg synes at jeg får lagt nogle bedre bolde ind foran og er en lille smule længere fremme på banen end jeg er ovre i Herning, så helt klart. Jeg er mere med. Men jeg synes selv, at jeg også skal til at bidrage med assists og, ja, hvorfor ikke mål?

I søndagens kamp i Farum servicerede Bruus blandt andet Mikael Uhre med en flot rundskæv. En detalje, som ikke var planlagt, men som Bruus alligevel kan bidrage med qua sin fortid som angriber.

- Det er ikke engang fordi jeg har trænet den som så. Jeg har jo selv spillet deroppe, så jeg ved godt hvor angriberne vil have den. Og så kender jeg Uhre godt, og ved han kommer i de der hidsige løb ned.

Om Andreas Bruus holder fast i sin startplads vil vise sig på søndag, når Brøndby skal en tur til Aalborg.
Deltag i diskussionen
  • Du gør det godt Bruus, virkelig imponerende hvad du har præsteret indtil nu..
    1 enig

BRØNDBY IF DANSKE MESTRE 2020/2021