Fodbold live resultater
Ballade igen, eller hvad?

Skrevet af skj6986, 5. august 2022

Det her gik min næse forbi i går. 

To stewards sendt på hospitalet før Brøndbys europæiske opgør - TV 2

Ifølge politiet fandt den sted ved en indgang til Brøndbys fantribune Sydsiden klokken 19.12.

Men det lyder da umådeligt dumt og mærkeligt. Hvorfor søren skulle BIF fans forsøge at storme indgangen til Sydsiden? Var det folk i karantæne eller hvad? Det giver ingen mening... 
Deltag i diskussionen
 • Jeg så det ske og det var relativt voldsomt. En ca. 200 mand løber igennem porten - jeg tænker det er folk med karantæne eller pyro i lommerne der finder på sådan noget. At man med det stunt formår at sende 2 personer på hospitalet er jeg ret lidt imponeret af.
  2 god kommentar
   
  • AsbjornB
  • AsbjornB
   Betalende bruger
     5. august 2022   

  • @Benjamino var det 200 maskerede mand? Hvis ikke, så kan video-overvågningen vel finde dem. Jeg håber at politiet vil gå ind i sagen, og anklage alle der kan identificeres.
   4 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Benjamino Det har du nok ret i. Håber man gør en seriøs indsats for at finde dem. Det er jo helt gak gak.
   2 enige

 • Semperfi
 • Semperfi
  Betalende bruger
    5. august 2022   

 • Jeg er så træt af at den flok psykopater sætter dagsordenen.
  Desværre får de jo medvind hver gang deres pyro-shows vises her eller på sociale medier.
  2 enige

 • Ikke for at forsvare flokken der løb ind, men man er godt nok en ringe uddannet sikkerhedsvagt, hvis man selv tror på at man 2 mand kan stoppe en flok i løb.

  Der skal de jo bare trække sig, lade folkene løbe ind, og tilkalde politiet.

  Det er trods alt dem der taber,endnu engang, når de prøver en lægge sig imellem, og det har de ganske enkelt ikke værktøjerne til.
   
  • @Bastiano Bastiano er vi enige om at dette opstår fordi nogle mener de bare kan bryde de regler alle vi andre tager for givet?
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Betalende bruger
    5. august 2022   

 • Håber alle 200 får et års karantæne. Jeg kunne i øvrigt godt tænke mig at der blev meldt officielt ud (fra klubben) at det er en fuldstændig utilstedelig opførsel. OG jeg kunne tænke mig oplysninger om hvor mange karantæner der er uddelt, og hvor mange afgifter for overtrædelse af stadionreglementet der opkrævet. Al erfaring viser at det er ikke straffens størrelse som afskrækker, men risikoen for at blive opdaget og straffet. Er risikoen for at få karantæne/skulle betale en afgift meget ringe, er der ingen afskrækkelse. Men bliver du med meget stor sandsynlighed pågrebet og får straf hvis du overtræder stadionreglementet, så afskrækker det. Jeg tør simpelthen ikke komme til de internationale kampe eller kampene mod FCK/FCM, som adfærden pt. er på stadion.
  3 enige · 3 god kommentar

---

 • En ting jeg ikke fatter igår sad og så kampen ved siden af sydsiden og kunne se hele nederste del sydsiden de stod en hel række med hætter på ja pga pyro men vil man dette til livs, så skal klubben være meget mere konsekvens i at handle når det sker. Synes selv at man i klubben er skyld i bøder med pyro og accept at hættemåger står inde på stadion.
  4 enige · 1 god kommentar

 • Dem jeg så var ikke maskeret, men 200 er nok noget i overkanten. Om det så kun var 10 personer er det bare så tåbeligt. Jeg stod med mine 2 børn og de idioter løb råbende og skrigende lige forbi os. Jeg blev utryg på grund af mine børns sikkerhed og mine børn blev bange og forstod ikke hvad der skete. det må være muligt at få fat i de tåber da de ikke var maskerede, hvis man da ellers er interesserede i at hapse dem. jeg forstår sgu godt, at almindelig borgere synes fodboldfans er åndsvage og uintelligente når sådan noget gang på gang sker. Der skal være plads til alle når man går til offentlige arrangementer, men man har vel så også en forpligtigelse og et ansvar til at opføre sig i fællesskabets bedste. De mennesker mangler en basis indføring i dannelse og hvordan man navigerer i sociale sammenhænge, sørgeligt at være vidne til. Det kan jo ikke være meningen at det skal udvikle sig til at vi må leve i en politistat. dette her går ud over alle andre, da vi så skal tjekkes og mistænkeliggøres yderligere, det er en skrue uden ende og tillid og åbenhed er offeret .
  3 enige · 1 god kommentar

 • Jeg savner virkelig, at klubben tager sig sammen og tager kraftig afstand fra denne opførelse.

  Udover det skal de sætte alt ind, for at finde de folk, så de kan få livstidskarantæne fra stadion.
  Hvis de tilhøre en bestemt fraktion, så send regningen til dem. Og sig til dem, at hvis de ikke kan få styr på deres medlemmer får fraktionen karantæne i nogle kampe.

  Ingen over klubben og fælleskabet.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Ahijado du rammer spot om med ingen over klubben og fællesskabet.. Supra sociatatem nemo - det lever disse drenge ikke op til - det er piv irriterende at der er medfans som ikke hjælpe til fællesskabet med at udpege disse personer.. jeg så også en del med hætter til pyroaffyrring - sikkert de samme.. folk på sydtribunen må jo vide hvem de er.. jeg er piv irriteret og fællesskabet hyldes og men samtidig tilsidesættes af samme personer..
   3 enige · 2 god kommentar

 • Ja, jeg har ikke lyst til at tage mine børn med til fodbold på Brøndby Stadion, desværre.
  Der må sættes ind overfor disse 100- 200 personer der laver ballade.
  3 enige · 2 god kommentar

---

 • Jeg kunne aldrig finde på at tage min dreng med til kampe på stadion, desværre. Det er simpelthen for utrygt.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Sorteslyngel jeg snakkede med en fra DR som holder med OB, men har været til flere kampe i Nordsjælland og i parken, men tør ikke tage børnene med ud på Brøndby Stadion. Min genbo er lærer på en skole i Brøndby, men har taget sine små børn med på stadion i Nordsjælland fordi han ikke vil have dem med på Brøndby Stadion.. vi må forstå at det har en konsekvens for vores klub at der så meget ballade og det skader brandet Brøndby.. hvad tænker sponsorerne ikke?15000 i går, men hvor mange er ikke skræmt væk at sidste uges kamp og mange års ramasjang udenfor banen.. jeg var der selv til FCK kampen sidste år - vil ikke tage min dreng med til sådanne kampe.. vi er nødt til at diskutere vore fankultur og retænke værdierne..
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg er helt indforstået med, at oplevelsen i går kunne være en smule voldsom, hvis man var 10 år gammel men jeg forstår ikke dem der ikke tager deres børn med ind på stadion. Jeg er kommet på stadion i 25 år (også med børn) og jeg vil til enhver tid mene, at det er farligere at bevæge sig rundt i trafikken end at være til fodboldkamp.

  Sidder man på langsiden (som jeg også ville gøre med mindre børn) så er risikoen for at opleve noget vildere end mænd der bander højlydt tæt på 0.

  Det har i øvrigt aldrig været mere sikkert at gå til fodbold nu end tidligere. Se fx https://politi.dk/-/media/mediefiler/landsdaekkende-dokumenter/statistikker/oevrige-udgivelser/politi-og-fodbold-statistik-2011-2021.pdf.<br />
  Fx er antallet af anholdte ifbm. fodbold faldet fra 1,3 per kamp til 0,4 - det er naturligvis ikke hele sandheden men det flugter med den subjektive oplevelse jeg har, at der var væsentligt mere ballade i 90'erne og start-nullerne end der er i dag.
  2 enige
   
  • @Benjamino Nu er det så kun en en uge siden, at jeg og en hel del andre blev fanget mellem politiet og en stor flok maskerede tåber som i frustration over ikke at kunne få fat i Polakkerne begyndte at smide rundt med Brøndby inventar. Så det er altså ikke en engangsforeteelse...
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Benjamino Ja, jeg har ikke haft betænkeligheder med at tage mine unger med på stadion, nogle vil måske synes, at jeg er uansvarlig, men jeg er altså normalt tryg nok også på trods af den seneste oplevelse. Jeg holder normalt også afstand fra alt for fulde folk, men det kan sgu gå hurtigt når der er spiritus involveret. Der skal nok ikke mange episoder til før at jeg overvejer at blive væk med ungerne. Heldigvis er det kun et fåtal der er kugleskøre, også blandt FCK fans og langt de fleste normalt tænkende mennesker har et gen der er beskyttende over for yngel pleje, læs børn.... selv de mere splittergale mennesker...

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner