Fodbold live resultater
Betændt debat

Skrevet af Frederik Bock-Madsen, 20. februar 2023

Jeg synes den her debat om hvordan vi skal støtte op om klubben hver især er blevet et nummer for betændt for min smag.

Er jeg enig i, at man ikke bør kæmpe for Brøndbys værdier? Nej, snarere tværtimod. 
Men det må igen være op til den enkelte og de enkelte fraktioner, at vurdere hvordan man forholder sig.

Hvis Alpha vitterlig sætter en stopper for, at andre kan bruge capotårnet eller på anden måde starte stemningsskabende aktiviteter, skal der selvfølge sættes en stopper herfor. Men derudover, så mener jeg Alpha og øvrige demonstranter er lige så berretiget i at komme på stadion som alle andre. De har købt og betalt for deres sæsonkort ligesom alle andre.

Det er fint at være engageret, men at ville diktere hvad andre bør mene, have af holdninger og bør opføre sig er ikke vejen frem.

Vi skal simpelthen passe vores egen tallerken, og ikke have så travlt med hvad alle andre gør. Vi hverken kan, skal eller bør ændre anden adfærd end vores egen.
Deltag i diskussionen
 • Jeg synes det er en smule komisk, at de folk der råber højest, og skælder ud på Alpha, og mener de skal gøre dit og dat, er de samme der før de orange trøjer kom frem, beklagede sig over at de mente Alpha bestemte hvordan folk skulle opføre sig.

  Det er jo himmelråbende dumt, og helt enormt dobbeltmoralsk.

  Jeg er fuldstændig enig i, at har man betalt billet/sæsonkort og ellers opfører sig efter reglerne, så er man mere end velkommen. Når der var ballade med Alpha var det et problem, og nu hvor de står stille med hænderne i lommen er det simpelthen også et problem åbenbart. I gør det ikke nemt for dem. De kan jo ikke gøre noget rigtigt i jeres øjne.

  Hvis størstedelen af langsiderne må sidde på deres røv, og drikke en fadøl og ellers kun snakke med sidemanden, så kan jeg simpelthen ikke se problemet i at folkene med orange trøjer gør det samme.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Bastiano
   Vi på langsiden modarbejder ikke klubben. Vi medbringer ikke bannere med ''fuck/hader GFH'', og vi synger ikke smædesange mod ejerne. Vi klæder os heller ikke bevidst i andre farver end klubbens.
   12 enige · 9 god kommentar

  Se 26 flere kommentarer
   
  • @Bastiano Jeg synes det er komisk, at de fleste af de der er imod moderne fodbold, er ivrige fans af Liverpool og andre engelske klubber... som alle er ejet af skumle amerikanske eller arabiske foretagener.
   1 enig

 • Solz
 • Solz   20. februar 2023   

 • Det er virkelig svært, det her. Folk må og skal gøre som de selv har lyst til, men forstår ikke rigtig hvad målet er med disse protester. Er det fordi man føler illusionen om hvad Brøndby er, den ryger, eller hvad satser man på at opnå? Gør mig klogere, please!
  2 enige · 4 god kommentar
   
  • @Solz Jeg tror du nailer den meget godt med, at det er den illusion og dermed det man går op i er mistet, så derfor føles der et svigt, som man nu manifester imod. Hvad man gerne vil opnå er der andre der er bedre til at beskrive..

 • Jeg køber egentlig kommentarerne om, at andre bare kan tage teten og slå på tromme osv. MEN…. Jeg har det med de orange veste som med en ekskæreste der bare ikke gider forlade lejligheden. Det er sgu svært at komme videre, når hun bare ikke vil flytte og sidder i hjørnesofaen og surmuler - hver gang jeg har ny med hjem;)
  5 enige · 8 god kommentar
   
  • Solz
  • Solz   20. februar 2023   

  • @Siden jordvolden Haha jeg tænker umiddelbart nogenlunde det samme, men du beskriver det bedre.
   1 enig

 • Mixt
 • Mixt   20. februar 2023   

 • Folk må tænke, hvad de vil - og hvis dem i orange oplever, at de kæmper en meningsfuld kamp mod den rigtige modstander ved at stemningsboycotte holdet, selv finde på en alternativ farve osv., så må det være sådan. Jeg synes egentlig, at stemningen var bedre på stadion i går end de sidste hjemmekampe i 2022 - her bidrog de 5 mål utvivlsomt også… Men dem i orange blandede sig mere med dem i gult/blåt, og jeg synes også, at dem i orange deltog mere i jubel osv. i går. Det virkede på mig som om, at fronterne var blødt lidt op.
  2 enige · 2 god kommentar

---

 • Det er så sjovt. Dengang der var rygter om at Red Bull var interesserede var der ramaskrig over primært to ting; Skal vi nu hedde RB Brøndby og skal vi så til at spille i rødt? 'Fast forward' til 2023, vi har fået ny ejer, vi hedder stadig Brøndby IF og spiller i gult og blåt. Og sydsiden ligner et eller andet taget direkte fra den midjyske hede....
  2 enige · 2 god kommentar

 • Jeg er meget enig i dit indspark F.B.M.

  Vi skal blive bedre til at passe vores egen tallerken. Som en anden skriver, så oplevede jeg også en ganske positiv attitude fra flere orangeklædte, som gjorde deres for at løfte stemningen!

  Respekter din sidemand, og synger han / hun ikke af diverse årsager, så må du selv synge højere!

 • Blå & Gul, Orange, Alpha med eller uden lyd. Alpha må selvfølgelig selv vælge hvilken rolle de ønsker at spille, det står ikke til diskussion.

  Jeg synes det er vigtigt med en skepsis til GFH og stille nogle krav og have nogle forventninger til deres dispositioner, Jeg håber dog at man forholder sig nogenlunde realistisk til de krav man sætter. Jeg ved ikke hvorfor/forstår ikke at der ligger et krav om at GFH ikke må trække penge ud af BIF. Når man sætter et sådant krav kravler man meget meget højt op i træet - jeg er bange for at man er kravlet så højt op, at der ikke er nogen nem vej ned igen.Uden i øvrigt at sammenligne, så husker vi vel alle da Anders Samuelsen, leder af Liberal Aliance, kravlede op i træet med de ultimative krav om lettelser i topskatten, Nu vel han kom da ned fra træet igen,men vi ved vist godt hvordan det hele endte...... Jeg håber at Alpha ikke opstiller ultimative krav om at GFH ikke må trække midler du af BIF. det vil eksempelvis betyde at de ikke kan lave præstationsprogrammer for ledere og ledende medarbejdere i form at aktie optioner osv. da det reelt, omend beskedet, vil udvande andre aktieejere, det vil heller ikke være muligt at udbetale udbytter,hvilket vel trods alt er fundamentet for hele den økonomiske aktie model / ejerstruktur hvor Risk & Award ikke kan skilles ad, det kommer aldrig til at ske - som i ALDRIG ALDRIG. Så kære Alpha og andre, prøv at finde en moderat model der gør vi alle kan se hinanden i øjnene efter generalforsamlingen. Forza BIF

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner