Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Vejle Stadion
 • Vejle Boldklub

  Vejle Boldklub logo
 • 1 - 1
 • Brøndby IF logo

  Brøndby IF

 
...


BIF - Hvidovre 1-1

Skrevet af Christian Brøndbyman, 2 timer siden

Ja, det var nok mere Brøndby Masterclass mod Hvidovre.

1.halvleg synes jeg var lidt af en ørkenvandring, med meget få chancer. Det åbnede væsentligt mere op i 2.halvleg, desværre i begge ender. Det irriterede mig voldsomt at Hvidovre lige fik udlignet 30 sekunder før tid, men det havde trukket op med noget sløset defensivt spil i ca 10 minutter op til deres mål.

Pyndt var efter min mening bedste mand på banen. Han lå som en dyb playmaker-6'er, og det gjorde han fremragende. Han er virkelig god på bolden. En anden der skal fremhæves er Ægidius, som pillede en friløber, reddede næsten deres mål, og havde nogle gode redninger på skud udefra i starten af 2.halvleg. Synes også Marinus så spændende ud på venstre back.

Utroligt flot mål vi lavede. Jeg nåede ikke at se hvem der lavede assisten, men det var satme en sukkerbold.

Greve, Friedrich og Singh synes jeg skuffede. For Singhs vedkommende har jeg desværre svært ved at se fremgang. Divkovic spillede igen på den venstre angriber. Jeg fatter det ikke, men der må vel være en grund til at de bliver ved med at spille ham derude. 

Hvad er jeres andres tanker om kampen?
Deltag i diskussionen
 • Betalende bruger
    25. juni 2022   

 • Godt vi ikke spiller i 1. division, de er åbenbart for gode :) Singh og Pyndt er godt nok til eksamen i denne opstart - begge er nok væk inden september. Pyndt mangler fart til at kunne sætte sig igennem på midtbanen i Superligaen og Singh kæmper - åbenbart - stadigvæk med det taktiske, siden NF ikke vil bruge ham mere. Gruer godt nok for den kommende sæson med den nuværende trup, det bliver en kamp for top 6.

 • mp80
 • mp80   25. juni 2022   

 • Pyndt klart bedste mand, han er virker dygtig til at fordele boldene, er ikke klar til fast SL, men bør få nogle indhop samt noget spilletid i pokalen. Han bød sig konstant til og fordelte bolden flot langt det meste af tiden. Kigger man på Greve var han helt væk til sammenligning. Få meget gerne forlænget med Pyndt, han kan evt. forlænges og få et år mere på udleje. Han kan sagtens blive fast mand på sigt.
  2 enige

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    25. juni 2022   

 • Singh var til var til eksamen og pilen peger mod en tur i 2-division efter spilletid. Pavlovic, Divkovic, Bjørk og Salech lignede ikke Superligaangribere, så behold de 2 billigste og væk med de andre. Alves og Rosted virkede sløset og reaktive.
   
  • @Saesonkort
   Jeg har også svært ved at se perspektiv i Singh efterhånden, desværre. Han har spillet med meget længe nu, men ser ud til at stagnere.

   Jeg tror umiddelbart også at Alves kommer til at trække sorteper i midterforsvaret, i hvert fald i starten af sæsonen. Synes både Tshiembe og Heggheim (og Maxsø) ligner betydeligt bedre alternativer lige nu.

 • Christian Brøndbyman#
  Tro det eller ej, men det var Pavlovic der lagde en formidabel bold i dybden
  Enig med din betragtning på Divkovic. Synes det er SÅ ærgeligt vi ikke har set ham oftere på sin favoritposition i højresiden..
  1 enig
   
  • @Berg1964
   Ja, jeg læste godt efterfølgende at det var Pavlovic. Godt lavet af ham der.

   Mht Divkovic så får vi stort set intet ud af ham som det er lige nu, og har været det længe. Så jeg forstår simpelthen ikke hvorfor man bliver ved med at gøre det samme igen og igen. Han skal efter min mening som minimum over i højre side af angrebet, så han kan trække ind i banen og afslutte. Specielt når vores angribere ret ofte søger ud i siden af banen.
   Men jeg så ham helst prøvet af på 10'eren. Synes han burde passe ind på den position.


 • Træningskamp. Vi har 6 spillere der ikke var med grundet landskampe. Resultatet er fuldstændig ligegyldigt. Er ret positiv over med reserverne spiller lige op med Hvidovre.......men ellers igen det en Træningskamp og det vigtigste er noget kamp i benene også til de yderste reserver :-)

 • Rolig nu! Vi mangler nogle landsholds spiller retur. Dette var en ren og skær trænings kamp, hvor NF kunne tilse de nye talenter plus de andre på holdet!!!! Vent til de andre kommer retur. Synes lige vi skal slå koldt vand i hovedet!!
   
  • @Fan_passion
   Jeg synes da ikke der er nogen i denne tråd der flipper ud?
   3 enige

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER