Fodbold live resultater
Bjarke Jacobsen: Selvfølgelig kan vi slå Brøndby

Skrevet af Marcus Linkhorst, 7. juni 2020

Med sejre over FCK og FC Midtjylland i de sidste to runder, har Horsens ramt en form, der kan gøre ondt på topholdene. Også Brøndby, mener Bjarke Jacobsen fra Horsens, der søndag kl. 17 tager i mod Brøndby. Han anerkender dog også, at Horsens kan tabe kampen, hvis de ikke leverer, som de kan. 

- Selvfølgelig kan vi slå Brøndby, det har vi gjort før, og det kan vi gøre igen, men selvom vi lige har slået FCK og FCM, har vi også tidligere tabt til FCK og FCM, og derfor kan vi også tabe til Brøndby, hvis vi ikke leverer, siger Jacobsen til bold.dk.

Horsens er et af de hold, der har noget at spille for. De kan nemlig stadig ryge en plads op eller ned alt efter deres resultater. Og efter deres to seneste sejre mod FCK og FC Midtjylland går de ind til kampen med selvtillid og troen på at levere en stor præstation. 

- Vi går ind til kampen med selvtilliden fyldt helt op. Vi har stor tro på egne evner og glæder os bare til at gå ud og levere en stor præstation, som vi ved, vi kan gøre igen.

Opgøret fløjtes igang kl. 17.00 og 3point følger selvfølgelig opgøret. 
Deltag i diskussionen
 • Horsens er forståeligt oppe at køre efter to sejre mod Fcm og fck. Men højt at flyve, dybt at falde. Det kender vi alt for godt i Brøndby. Det kunne være sjovt at tæve dem i dag. I en kamp hvor presset for en gangs skyld er større på Horsens end Brøndby. Brøndby kan tillade sig at være mere frie, hvilket forhåbentlig kan frigive noget af presset på spillernes skuldre... Når det er sagt: mon ikke Horsens står med 11 mand i eget felt igen.
   
  • @Broder Salsa Horsens står helt sikkert med 11 spillere i eget felt, men det er også det vi har sværest ved at bryde op
   
  • @Tanken Præcis, det er dét de kan. Men de kan også blive tvunget frem på banen hvis resultaterne i de andre kampe går dem imod.
   
  • @Broder Salsa de er ikke rigtig tvunget frem. Brøndby skal nok give kontramuligheder som altid og den defensive taktik har desværre vist sig at virke gang på gang. Vi må håbe på et tidligt bif mål så der kan lukkes lidt mere af bagude. Det bliver spil mod ét mål som mod sønderjyske
   
  • @Teamadvice De kan blive tvunget frem hvis OB kommer foran. Alt efter hvor de vil ende i slutspillet. Men en defensiv kamp fra Horsens tror jeg alle forventer. Det virker, men forhåbentlig kan andre faktorer ændre deres gameplan.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner