Bøder?

Skrevet af Ingen Over Klubben, 2. maj 2022

Skal lige høre om der er noget jeg har misforstået, men er de bøder der lige er givet til de to fc klubber og os ikke åndsvagt unfair?

Vi får 55.000 for en større mængde pyro til en kamp og 25.000 for 2 til en anden..

 

Fcm får 40.000 for 21 romerlys, dette er ikke en større mængde eller hvad? Eller er det bare billigere at fyre af i Jylland PLUS kampen blev sat på pause pga røg som ikke var tilfældet ved vores større mængde til 55.000???

 

Så får pse for noget øl kast eller sådan noget tåbeligt noget de nu laver derinde, men har jeg overset noget eller hvor er bøden da vi mødte dem i parken hvor de fyrrede betydelige mængder ved 30 min som udsatte kampen en del, endda over 2 gange..

Og nu var der da også pyro fra pse i Jylland, der var da hvertfald 2 så hvorfor får de ikke 25.000 for det når vi gør?

 

Har jeg misforstået eller overset noget ?
Deltag i diskussionen
 • DBU er styret af jyder og 22 romerlys må være over 3 sæsoner, så mange fans har FCM slet ikke sorry kunne ikke lade være :)

 • mp80
 • mp80   3. maj 2022   

 • Bare stop med at tænde de romerlys, så stopper bøderne også, længere er den ikke. Ellers må klubberne få hver enkelt straffet, som overtræder reglerne. Romerlys = betal bøde, samt udelukkelse fra stadion i 1/2 til 1 år.

  Taksterne vil aldrig blive fair, da det hele er skøn og de enkelte dommere som skal indberette. Brøndby har mest eksponering og derfor bliver alt straffet.

  Det værste er at man kommer af med en masse penge, som kunne have hjulpet holdet/klubben, samt enkelte kampe uden tilskuere fordi nogle skal hæve sig over fællesskabet.
  3 enige · 2 god kommentar

 • mp80 jeg er fuldstændig enig med dig det er tåbeligt på alle planer med romerlys og alle de ting nogle få fjolser kaster ind på banen de må sku have et kedeligt liv hvis det er det der tænder dem
  1 enig · 1 god kommentar

 • BrianV
 • BrianV
  Betalende bruger
    3. maj 2022   

 • Har undret mig over det samme. Hvordan er de bøder fastsat? Det virker ikke som om de er sammenlignelige.


 • AsbjornB
 • AsbjornB
  Betalende bruger
    3. maj 2022   

 • Hvorfor får man ikke organiseret pyro så det kan gøres på forsvarlig vis?
  Op på et plateau med en spand vand ved siden af, og så er det KUN godkendte uddannede supportere der må tænde pyro?

  Pyro er jo farligt nu, fordi det sker ukontrolleret og midt i en stor tilskuermængde.

  At smide ting på banen er jo bare 100% retarderet opførsel... Det er der ingen undskyldning for!
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @AsbjornB
   Den diskution ville jeg egentlig ikke gå ind inde det er en helt anden snak..

   Men altså er det farligt ? Der er jo ingen der kommer tilskade eller ligende nu.
   Og den anden ting er svær at sætte en finger på da pyro for nogle er at vise passion, og vi alle ved at begynder man at lave regler osv nu om dage ender det bare med der må stå en ekspert i et hjørne med 50 m sikkerheds afstand med brandsikker dragt og 4 brandmænd med hver deres tanker med 100.000L vand hver og ambulance stående klar med dertilhørende politi eskorte og en Helikopter på stand-by.

   Sååh ja det en af de svære, men var nu mere hele dette bøde setup jeg ville gi lidt opmærksomhed da det er endnu en ting der bare virker helt skævt..
   1 god kommentar

 • Man skal ikke kigge på andre, men sig selv først.
  Årsagen ligger nok i vores historik som er vildere, voldsommere og med flere gentagelser end FCM, det er nok hovedårsagen.
  Du skriver om passion fra de fans, men for mig er det ikke passion, når du i det øjeblik du ulovligt smugler det med ind og tænder det af på stadion, ved at din klub får kæmpe bøde, det er ikke passion, men nærmere dumhed og egoisme.

  Man skal have fokus på sig selv og stoppe det, for det koster klubben penge, som vi fans er med til at betale. Det er ikke fedt at læse, at man lige har brugt skillinger ved at støtte BIF, for så igen at læse i medierne få dage efter, at vi har fået en større bøde pga. pyro, så er ligeglad hvad andre får, vi bør kigge indad og droppe det. Det er i øvrigt også blevet langt bedre, så det har jo en effekt. Men for mit vedkommende, er passion når du tænker udover dine egne behov på din klub før dig selv. For som man siger, ingen over klubben.
  8 enige · 5 god kommentar

 • Fodboldens Disciplinærinstans straffer FCK med en bøde på 250.000 kroner, efter at tilskuere i Parken anvendte pyroteknik og kastede med ølkrus i hjemmekampen mod Brøndby 18. april.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     4. maj 2022   

  • @Semperfi - Lad os håbe, at det afskrækker de Brøndby-fans der kunne finde på noget lignende.
   For jeg vil blive noget træt i ansigtet, hvis vi også får en både på 250.000 på trods af, at vi ingen udebane-fans har...


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER