Bournemouth følger Mads Hermansen

Skrevet af mp80, 25. juli 2022

Bournemouth er på udkig efter en målmand og har på det seneste fulgt Mads Hermansen og Jonas Lössl, de har i forvejen Philip Billing og Emiliano Marcondes i truppen.

Ville være et stort skifte for Mads at rykke til PL, selvom han regner med at blive ved man aldrig, er buddet stort nok vil det være dumt ikke at sælge. Heldigvis er der en god backup, som kan tage over hvis han bliver solgt. 

Et skifte til PL vil også rykke ham tættere på landsholdet. 
Deltag i diskussionen
 • Det ville være et fedt skifte for Hermansen og en god historie for os med transfersalg til PL. Jeg er dog ikke helt tryg ved Ægidius som afløser endnu. Han kunne godt bruge et år i HIF med fast spilletid. Mikkelsen er stabil, men ikke god nok som førstemand.

  Næste sommer er vi klar til at skippe Hermansen afsted - måske til en endnu større adresse
  1 enig

 • Tjah, det måtte jo ske på et tidspunkt - i min optik har han forlængst overhalet Schwäbe…og hvem havde lige regnet med det?! Håber CV får hevet noget god mønt hjem på ham.
  Thomas Mik. bør vel med sin rutine kunne gå direkte på kassen.
  1 enig

 • Ville vente til Mads H får sin A landsholds udtagelse til VM for er sikker på Hjulmand tager ham med. Alt andet ville ikke give mening, Mads er faktisk kommet tættere og tættere på og er svær at undgå.

  Hans pris vil stige millioner når dette sker, så ville have is i maven og vente til det kommer, vi har også brug for Mads i minimum en ½ sæson mere.
  1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER