Fodbold live resultater
Boycot Brøndby IF

Skrevet af Frederik Bock-Madsen, 19. october 2022

Med dagens nedsmeltning må grænsen være nået for hvad vi kan og bør acceptere.

Det er sørgeligt, vi er nået hertil. Men tiden er inde til at sende nogle HELT utvetydige signaler om hvad vi vil stå model til.

På den korte bane foreslår jeg:

Total boycot af hjemmekampene mod AaB og Viborg - indtil der ligger fyresedler til HELE trænerbænken.

På den lidt længere bane:

Ledelsen har fuldstændig tabt grebet om klubben ved at sætte vores mesterskab FULDSTÆNDIG OG HELT OG ALDELES over styr - og endnu værre: De har været passive, vattede og handlingslammede i forhold til at komme uroligheder blandt fans til livs - og se hvor vi er endt henne:

- Rekordstore bøder

- Fratagelse af vores udebaneafsnit

- Sponsorer, der overvejer at trække deres økonomiske støtte

- Bombet tilbage til stenalderen i forhold til at finde en ny investor 

-----------

Hvis ikke NF med følge er fortid SENEST efter nytår:

- Stop med at møde op til arrangementer - AF NOGEN ART -  planlagt af klubben

- Stop med at handle online eller fysisk i Brøndby Shoppen

- Træk enhver form for økonomisk støtte til klubben (undtaget kontingenterne i børnerækkerne - det skal ikke gå ud over ungerne)

-----------

Der kan givetvis foretages yderligere tiltag, men budskabet vil ikke være til at tage fejl. 
 

DER SKAL HANDLES - DER SKAL HANDLES DRASTISK - OG DER SKAL HANDLES NU!!!

 

 

 
Deltag i diskussionen
 • Den12mand
 • Den12mand
  Betalende bruger
    19. october 2022   

 • 10, 9,8,7,6,5,4,3,2,1… og pust ud…
  11 enige · 7 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    19. october 2022   

 • Man skal aldrig skrive eller sige noget i affekt!

  -du stiller dig bare op i køen med de andre plastikfans, om Brøndby så taber de næste 100 kampe 4-0, kommer det ikke til at ændre mit forhold til klubben!

  Brøndby til jeg dør..
  17 enige · 12 god kommentar

 • Hvorfor vil du vende klubben ryggen, det er i modgang og kriser at man rykker sammen i bussen. Jeg kommer personligt aldrig til at vende min klub ryggen. Men god fornøjelse med projektet... Kan simpelthen ikke se formålet med denne aktion

  Husk en gang Brøndby altid Brøndby
  13 enige · 5 god kommentar
   
  • @magnuto Jeg har sgu også svært ved at se den dybere mening med en boykot, faktisk lyder det i mine øjne mere som at det er hensigten at skade klubben, men det kan vel ikke være en BIF fan det kommer med det forslag, det må være en slå fejl eller en handling i affekt at komme med den slags. I øvrigt er jeg i pisse dårligt humør. Ud over det burde de spillere der var på banen ret beset være i stand til at præstere på et MEGET højere niveau, og hvem i alverden skulle være NFs afløser her og nu, jeg kender sgu ikke nogen og Retov er vel heller ikke nogen seriøs kandidat selvom han er en god Brøndby mand der holder af BIF. Puha noget hø...
   1 enig · 1 god kommentar

 • Solz
 • Solz   19. october 2022   

 • Kæmpe fejldisposition at Niller sparede så mange spillere i dag, sådan må vurderingen være, når missionen er så mislykket.

  Det er klart, at hvis jeg skal vurdere dem ud fra dagens kamp, så er både spillere og trænere dumpet, men synes ikke det er så nemt at konkludere noget. Vi har hentet en masse middelmådige spillere i starten af 20’erne siden mesterskabet, og først sidst i seneste vindue, der hentede vi bevist og stor kvalitet ind til holdet.

  Niller er lidt for pragmatisk til min smag, men omvendt med CV’s ageren indtil netop seneste vindue, så har jeg svært ved at se hvem der skulle kunne gøre det væsentligt bedre. Hvis CV ændrer stil mht indkøb og samtidig giver plads til et stort trænerprofil, der har et klart koncept, så tror jeg dog også det kan blive rigtig godt.

  Krisen startede ved CV’s dispositioner, der haltede gevaldigt indtil vi hentede Wass, Ohi og Vallys. CV har hentet masser af middelmådige reservespillere, der hver især kostede omkring 10 millioner, så pengene har været der. Vi har pisset Europa og europæiske koefficientpoint væk 2 år i træk, og skulle så langt ud før vi for nylig endelig så skriften på væggen og hentede reelle forstærkninger. Godt vi vågnede, men det har kostet både sportligt og økonomisk. Regnestykket kan ikke opgøres endnu, man kan kun håbe at regningen ikke bliver endnu større.

  Mht uroligheder er jeg fuldstændig enig i det er forfærdeligt, og faktisk væsentligt mere flovt end at tabe til et anden divisions hold, men anderkender samtidig det er en svær problematik. Mener bestemt ikke vi løser noget ved et boycot.
  5 enige · 3 god kommentar

---

 • Det var så sandelig en pine at komme igennem denne kamp, jeg har hele tiden bakket op om trænerbænken men det der skete i dag har jeg det sgu noget svært ved at acceptere. Vi må jo nok have et friskt pust ind, men jeg deler ikke den dommedagsstemning og slet ikke denne tråds forslag, i hvert fald er jeg på tribunen næste gang, og hvis vi taber den, er jeg der også næste gang og næste gang også, klubben og fansene fortjener opbakning, også hvis, gud forbyde det, vi skulle rykke ned, BIF forever....
  5 enige · 3 god kommentar

 • ALDRIG I LIVET
  6 enige · 3 god kommentar

 • Det var så sandelig en pine at komme igennem denne kamp, jeg har hele tiden bakket op om trænerbænken men det der skete i dag har jeg det sgu noget svært ved at acceptere. Vi må jo nok have et friskt pust ind, men jeg deler ikke den dommedagsstemning og slet ikke denne tråds forslag, i hvert fald er jeg på tribunen næste gang, og hvis vi taber den, er jeg der også næste gang og næste gang også, klubben og fansene fortjener opbakning, også hvis, gud forbyde det, vi skulle rykke ned, BIF forever....

 • Jeg indrømmer blankt, at opslaget er skrevet under stærk indflydelse af dagens resultat. Det tager jeg på min kappe, for det blev ikke så sagligt som jeg egentlig ønsker dialogen herinde bør være. Til de der af den ene eller anden grund skulle føle sig ramt, vil jeg gerne give min uforbeholdne undskyldning.

  Når det er sagt, så mener jeg stadig det er på tide at slå i bordet. I en hvilken som helst anden sammenhæng, ville den ageren og manglen på samme vi ser fra både ledelsen og holdet afstedkomme voldsomme konsekvenser.

  Hvis vi vedbliver at gøre NØJAGTIG som vi plejer - så får vi også NØJAGTIG hvad vi plejer. Hvis det gør mig til plastikfan i nogles øjne, så lever jeg fint med det.

  Jeg er spændt på at høre, hvad I mener vi kan gøre i stedet. For jeg mener ikke det er gjort med bare at blive ved med at møde op med blind loyalitet. Den slags skal gå begge veje.
   
  • Solz
  • Solz   19. october 2022   

  • @Frederik Bock-Madsen Haha du skal da ikke undskylde noget som helst. Vi har jo alle forskellige reaktioner og holdninger. Det vores hold har brug for lige nu, det er ekstra opbakning og kærlighed, mener jeg. Presset på dem er enormt efter et helt igennem horribelt 2022. Vi skal dog selvfølgelig samtidig forholde os kristisk til Niller, CV og spillerne, hvilket de skal kunne tåle, når de er i Brøndby.
   5 enige · 1 god kommentar
   
  • Kapper
  • Kapper   19. october 2022   

  • @Frederik Bock-Madsen Kære Frederik, må jeg tillade mig at bede dig om at overveje, hvad du kan gøre for at hjælpe klubben?

   Der er mange muligheder som, efter min opfattelse, vil hjælpe klubben væsentligt mere, end det at stoppe med at støtte klubben.

   Herunder har jeg for inspiration listet et par arketypiske typer op:

   Rigmands hjælp: få success i den karriere og skab dig en betydelig formue som kanaliseres over til klubben. Vi taler ikke om dine sparepenge som almindelig lønmodtager kan tilgodese.
   Hverdagshelten: Meld dig som frivillig hos klubben og hjælp med den hårde (og dejlige) arbejde uden for spotlyset; alt fra junior arrangementer til kampdage hjælp af forskellig art.
   Sportsnørden: Opnår færdigheder inden for fodboldens verden, enten som specialist eller som generalist (dødbold træner, holdleder, takling specialist etc.). Færdighederne skal være på et vist højt niveau, helt af international klasse. Tilbyd herefter dine arbejdskraft til Brøndby.
   Ronni-roligan typen: bliv en magtfaktor på fanscenen og styr fans i den rigtige retning. Opnå et niveau hvor DIN støtte rent faktisk hjælper holdet med at nå de sportslige målsætninger.


   Ja undskyldninger er der nok af, men ærligt talt, er du og jeg virkelig i en position hvor vi bør/skal forfølge et boycott af Brøndby?

   PS. Såfremt du ikke ved det, så overvej lige hvordan fx. Kvistgaarden/Heggheim/Cappis etc. sover i nat. Nok ikke super godt vel.

   Ses på stadion.

---

 • Du betyder alt
  Rejst hele Jorden rundt
  Selv når jeg ikk' har råd og det gør ondt

  De dage hvor du er nede
  Og taber hele tiden
  Vil jeg aldrig vende ryggen til
  7 enige

 • SSN
 • SSN
  Betalende bruger
    19. october 2022   

 • Elsker den her klub. Kan aldrig vende den ryggen. I medgang og modgang står vi sammen.
  4 enige · 1 god kommentar

 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    19. october 2022   

 • Man svigter da ikke sin klub, fordi de Taber en kamp.
  Jeg kan huske en kamp mod Skagen og andre, hvor man flipper ud, men svigter dem Aldrig.
  4 enige

 • Jeg boycotter intet, Staben har bare tabt omklædningsrummet og skal ud, gerne hurtigst muligt inden skaden bliver større end den er i forvejen.
  Hent AZ med egen stab, tak!
  3 enige · 1 god kommentar

---

 • Av for en øjenåbner!!!! Det var dagen hvor CV's vasketøj blev hængt ud til offentlig skue.
  Måske var det godt at NF startede med de 11 som han gjorde, nu fik alle set hvilke fejlkøb der er blevet handlet ind efter mesterskabet.
  Det var ikke bare en dårlig dag, det var manglende tekniske evner, spilforståelse og engagement, især de 4 bagerste men også på midtbanen og i angrebet var der folk der ikke har superliga klasse, det var pinligt og ikke Brøndby værdig.
  Det er nødt til at få konsekvenser, boycot er ikke løsningen, vi skal stadig støtte og bakke op om holdet og klubben.
  Ledelsen må handle, det virker som alt flyder i øjeblikket, der må tages en beslutning, uanset hvor vidtgående den ender med at blive, eller om tidspunktet er det rette ( hvornår er det egentlig det) så må vi fans bakke op om den.
  1 enig · 1 god kommentar

 • preben
 • preben   19. october 2022   

 • Hvad skulle der komme ud af at blive væk…selv om klubben er andet og langt mere end 1. holdet !! så er der vel ikke noget ved at blive væk som gør tingene omkring klubben mere positive , vel snarere tværtimod.
  Men at få en meget grundig vurdering af køb af spillere, ien god periode bagud , og af hvem der har været inde omkring samt vurdering af hvorfor og hvad planerne har været, vil være interessant at se resultatet af.
  Ligeså ville bevæggrundene til at wass blev købt for sent.
  Var der tale om skuespil for at vi alle skulle overbevises om at der ikke var råd , så fremmed kapital var piskende nødvendigt, selvom kassen jo ikke ville være blevet tømt fordi vi havde købt wass før kampen mod Basel,
  tværtimod kunne der netto være kommet min 20 mio Europa money i kassen, hvis vi havde slået Basel,
  At CV ikke har fået på puklen for den manglende handel men endte med alligevel at købe wass, er så bare dårligt købmandskab ? At investere 7-8 mio for at få 30 mio vil de fleste kapitalister da prøve, specielt når man så alligevel køber varen til prisen.
  Men hvilke tanker og ideer ligger bag de utroligt dårlige indkøb, set i lyset af at de fleste indkøb ikke bliver brugt og heller ikke virker til at kunne forstærke holdet ?
  Er det så reelt , træner niels bører rundt, snakker og snakker, men ingen synlige forbedringer af hold,, spillere og sammenspil, kort sagt ingen udvikling.
  På mig virker han ind imellem totalt ukvalificeret og det har han iøvrigt gjort det meste af tiden, godt for klubben at vi havde Jesper Søe, der åbenbart ikke var bange for at vise spillerne nogle alternativer for at pleje deres talent og sammenspil ( har jeg kun hørt og ikke selv overværet )
  Og nu har ukvalifikationen nået sit højdepunkt med kampen i dag, men det gælder fsv hele sæsonen, hvor NF nøgleordene det meste af tiden har været og altså stadig er, “ jeg lægger mig”, “ det er mit ansvar” og der ser det så ud til at han bare bliver liggende, men ingen bold - og hold mæssig udvikling, tværtimod . Så ny ansvarlig træner er nødvendig men hvad med driftslederen ?
  Og så skal vi altså stadig møde op for at se kampene
  1 enig · 1 god kommentar

 • Spillere og trænere kommer og går, men Brøndby består.

  Aldrig om jeg vil boykotte klubben, når den ligger ned og det gør ondt. ALDRIG!

  Du må tage ind i pArken og se dit nye hold, fck.

  Jeg står der igen den 30. mod AaB.
  Én gang Brøndby - ALTID Brøndby!
   
  • @Eggen #3 Så, nu har jeg fået pulsen ned igen efter den lortekamp.. Gutter, har vi helt glemt at vi faktisk var sekunder fra at vinde over FCK, at vi ikke har tabt i suppen noget tid. Det undskylder eller forklarer ikke sammenbruddet i dag, meeeenn, hvad nu hvis vi vinder over fjolserne fra GF på Søndag, lige meget hvad, så kan det da ikke blive ligeså slemt som i dag.. Inden vi brænder klubben ned til grunden og sætter alle i gabestokken, så lad os se... Tænk engang at jeg skal sidde her efter sådan en lortekamp og være håbefuld.... men ikke desto mindre tror jeg på drengene, i hvert fald en lille smule, nu bliver vi jo nødt til at komme i top 3... jeg tror ikke at det nytter noget at fyre hele træner staben i dag eller i morgen, tingene skal ikke gøres i følelsernes vold, det skal gøres forsvarligt og på en værdig måde, nu bliver vi ved at lave points frem til vinter pausen og så bliver NFs fremtid i BIF eller mangel på samme klaret på en ordentlig og sober måde... I guder en bæ kamp...

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner