Brian Priske solgt

Skrevet af Champ, 29. maj 2021

Så skal vores konkurrent have ny træner, er der krise hos dem :)
Deltag i diskussionen
 • Champ
 • Champ   29. maj 2021   

 • Ifølge BT er han solgt, det er vel også lidt et skulderklap til NF at han formåede gøre dem alle skakmat.

  Var kæmpe og er stadigvæk A-Z fan, men er min lige så stor NF fan og sådan var det ikke i starten.

  Han er så skide sympatisk som menneske og har langt mere stil end David Nielsen nogensinde får
  1 god kommentar

 • Champ
 • Champ   29. maj 2021   

 • Jeg synes det viser lidt at dette mesterskab også rykker lidt ved status.

  Han er en god taktiker og nu skal de forfra, spændende hvem de henter ind som træner.

  Men vi kan være lige glad vi har nemlig Danmarks bedste træner NIELS FREDERIKSEN OG TEAM :)
  1 enig

 • Barca
 • Barca   29. maj 2021   

 • Det bliver en interessant sæson, den nye; FCK, FCM og AGF lægger alle op til store udskiftninger...spm er så hvor mange af vores der smutter! Håber vi kan forlænge med Jung...og hvad ser der i angrebet? Uhre skal vel væk i år...hvad med Hedlund? for hvis vi mister begge....skal der også der hentes nye og gerne hurtige folk!
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Barca Jeg ser gerne, vi beholder både Uhre og Hedlund et enkelt år endnu, mens vi så prøver at få spillet en af de andre unge angribere lidt mere ind, eller henter noget backup, der kan udvikles på, for der kommer mange kampe her i efteråret, når først ChL eller EL starter op for vores vedkommende.
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer

 • Brøndby er bare et super godt sted, mens alle de andre virker mere eller mindre paniske - what's not to like?
  3 enige


 • Priske har ikke formået at skabe nogen form for klubfølelse på holdet. Det er en svær opgave når alle spiller for sin egen karriere og reelt ikke føler noget for klubben.
  Jeg forstår at BH skal tage over. Det giver god mening. Hvis nogen skal kunne skabe holdånd på det købehold, så er det ham.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Champ
  • Champ   29. maj 2021   

  • @Semperfi - nu får han endelig muligheden for at slå til som træner på et top hold i dansk fodbold

   Har får lidt sin dåb, personligt har jeg troet han kan komme langt.

   Men med FCM og de mange høvdinge de har
   Kan det gå begge veje, tror han enten får stor succes eller det helt modsatte.

   Det bliver spændende at se
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Champ
  • Champ   29. maj 2021   

  • @Semperfi bliver sjovt at høre KEP skulle give ham %
   1 enig

 • Skævben
 • Skævben
  Betalende bruger
    30. maj 2021   

 • Det understreger behovet for en kulturændring i fcm. Hvilket er mere end tiltrængt. Hvis ikke er kommer en ret tydelig udskiftning i truppen, så er der lagt op til konflikter.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Jeg tør godt spå at Brøndby vil kunne spille lige op med FCM næste sæson og starter FCK, som de har gjort i den forgange sæson, så spiller vi også med om mesterskabet i næste sæson. Men tror det kommer an på, hvad vi får ind her til sommer, for tvivler på vi kan klare at spille så mange kampe med et så smal trup.
  Bliver spændene at se hvad BH kan præstere med FCM, måske de ender i kvalifikation rækken. *G*
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Michael3003 Jeg tør godt spå at du tager fejl. Det mesterskab har i den grad tændt alarm lamperne i de 2 FC klubber og de er i den grad klar til at hive den store tegnedreng frem. Her kan vi slet ikke matche dem PT. De har PT en økonomi hvor vi slet ikke kan være med og Kevind Diks er vel et meget godt bevis herpå. Desuden har CV allerede bebudet at lønstrukturen ikke bliver brudt og det sætter immervæk en grænse for hvad vi kan hente til Vestegnen. Så hvis vi skal lave sådan en sæson igen skal der dukke en eller to mere op fra akademiet og lave en Lindstrøm, hvilket selvfølgelig være fantastisk.
   Vi kan selvfølgelig håbe på de skyder forkert eller igen får skader. Men det kan vi omvendt også rende ind i.
   1 enig


 • Altså inden vi for alvor bare tager sølvpapirshatten på, så tror jeg vi lige skal fokusere på os selv. Ja FCM skal lave udskiftninger og ja det kan svække dem på den korte bane. Skal jeg pege på et umiddelbart langt større faresignal må det være det faktum, at danske hold generelt har meget svært ved at håndtere at spille i Europa og i superligaen på samme tid. Andre hold før os er sluttet udenfor top 6 og sågar været i nedrykningsfare.
  Som sådan ser jeg nu ikke så negativt på det, men vi skal være parat til at støtte holdet i det tilfælde at det bliver en meget svær sæson. For det bliver det uden tvivl. De 2 FC klubber er mega sultne og har langt bredere trupper end vi kan mønstre og jeg tror vi må forberede os på en sæson hvor talenterne i endnu højere grad skal klare det i suppen for os. Ikke at det er skidt, men realistisk set kan vi godt ramme en plads uden for top 3-4 stykker. En plads i Europa igen i næste sæson vil for mit vedkommende også klart være godkendt, men håber da selvfølgelig på mere. Vigtigst er dog at vi lægger på spillemæsigt og at talenterne fortsat får meget spilletid.
  1 enig
   
  • Champ
  • Champ   30. maj 2021   

  • @HvorliggerColding - det handler mest af alt at vi får plads i toppen næste år og kan gøre det samtidig med vi har en rentabelt forretning.

   Vi må forvente med et overrasket mesterskab at CV kommer i arbejdstøjet og får styrket truppen med mere kvalitet og bredde.

   Du skriver danske klubber har svært ved at håndtere både Europa og superligaen samtidig.

   Det er jeg slet ikke enig i, både FCK og FCM har pga bredde kunne klare sig begge dele med bravour.

   Det handler netop om man nu har fat i den lange ende og den skal
   Man ikke give slip på nu.

   Vi er ikke Aab, Agf eller FCN vi Brøndby et hold der skal sammenligne os med FCK og FCM i styrke

  Se 4 flere kommentarer
   
  • @HvorliggerColding - Tror du ser helt rigtigt her, med at vi skal bevare realismen.

   Ja, FCK og FCM står umiddelbart overfor en del udskiftninger i start-11 - men vi risikerer endnu flere. Og ja, vi har fået en del penge mellem hænderne nu, men FCK og FCM har MANGE flere.

   Nogle af vores fordele i denne sæson har været. 1) Vi har spillet færre kampe end konkurrenterne, i en historisk kort sæson (sep-maj), hvor antal kampe betyder meget. 2) Vi har haft stor kontinuitet i start-11 gennem hele sæsonen. 3) Vi har tilsyneladende haft god holdånd i truppen. 4) Vi har haft meget få skader.

   Fordel 1 og 2 får vi ikke næste sæson - det ved vi. Fordel 3 og 4 kan vi kun håbe på.

   Realistisk set tror jeg at vi ender efter FCK og FCM næste år. Og hvis AGF ikke får europæisk gruppespil, så tror jeg vil får et hyr med at holde dem bag os. Mit realistiske jeg siger at vi skal være tilfredse hvis vi kan styrke vores spil, udvikle flere store salgsemner, og sikre europæisk igen.

   Men… det kunne være vildt fedt, og ikke helt urealistisk, at være med i guldkampen igen.

   Og ansættelsen af Bo Henriksen i FCM puster da lidt ekstra liv i håbet :-)

  Se 1 flere kommentarer

 • Stor respekt for Bo, og alt hvad han har skabt...for Horsens og Brønshøj. To hold, der har haft spillere og ambitioner, der - undskyld mig - slet ikke kan måle sig med FCM (og FCK og BIF)! Jeg tvivler på, at Bo kan lave samme mirakler som tidligere - der skal meget mere end holdåndsfloskler plus løben og råben og skrigen op og ned ad sidelinjen til. Han skal samtidig kunne håndtere (selvudråbte) stjerner med nykker og ambitioner på egne vegne...samt levere resultater hver gang. Jeg ser mere Bo som en opbygger, der skaber resultater ud af småt materiale, leveret over en årrække.
  Han er sikkert et flink mand, men i min optik er der for meget langt langt hår og sweet talk, og for lidt AZ-galskab. Jeg havde heller ikke jublet, hvis BIF havde hyret ham - vi får se...
   
  • Champ
  • Champ   31. maj 2021   

  • @Forza BIF ja det er fugl eller fisk med ham. Enten eller jeg tror godt han kan få succes og tror han er undervurderet han er meget mere end råben og løbe op og ned.

   I min verden er han god til sætte hold taktisk op mod dem de møder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER