Fodbold live resultater
Brøndby - fcm

Skrevet af Broder Salsa, 22. october 2020

Vi prøver med en optaktstråd igen. 

 

Der er flere diskussioner vedr. startopstillingen. Men det helt store spørgsmål er naturligvis vedrørende vores nye eksotiske ven fra Paraguay.

Nanna og Frey var skeptiske i BrøndbyLyd. Men jeg tror NF viser nosser og vælger Riveros. Mensahs indsats i Sønderjyske var simpelthen så ringe, at det bør sætte ham på bænken. Bjur er ikke løsningen og Riveros - ja, hvad er det værste der kan ske? At han får en dårlig oplevelse? Og at han derefter går ned med stress? Som professionel fodboldspiller?? Nej, hvis Riveros selv føler sig klar (ovenpå jetlag og nye indtryk), så spil med ham. Han er i god form og kender spillet. Nu er han så fodboldspiller i Brøndby og det er jo ikke skelsættende for ham. Aftalerne sidder næppe helt i skabet på bare få dage, men altså, han er wingback.. løb frem og tilbage og lav nogle indlæg. Maxsø og Jung er sikre støtter i det defensive, Schwäbe er højrebenet og spil ikke et-to med Radosevic - så kører vi.

Jeg tror på en 3-5-2 igen. Der blev i BrøndbyLyd (mener jeg det var) luftet tanker om andre formationer. Men 3-5-2 har i mesterskabsspillet bevist, at den fungerer godt imod de bedrespillende modstandere.

 

Schwäbe

Rosted - Maxsø - Jung

Bruus - Vigen (/Slimane) - Frendrup - Jobbe - Riveros

Hedlund - Uhre

 

Det bliver næppe overstående opstilling. NF finder sikkert plads til Radosevic på 6'eren igen pga. fysikken. Og så er Vigen næppe klar til at starte - jeg kender ikke hans status. Hvis Vigen ikke er klar, så sætter jeg Slimane ind i stedet. Jeg foretrækker Slimane, fremfor Radosevic, simpelthen fordi Slimane er en bedre boldspiller - men stadig med en god portion fysik. Jeg synes Slimane er meget dygtig til at vende med bolden og få sat de andre i gode situationer. Derudover har han en fin teknik og kan med lethed indgå i småspillet udenom modstanderens pres. Det er situationer som virkelig kan sætte holdet i gode positioner. Selvom Radosevic gjorde en rigtig god figur i første halvleg i Haderslev, så håber jeg NF vil køre med Slimane.  

Corlu kunne også være en mulighed fra start, men for at matche fcms fysik, så tror jeg han må nøjes med et indhop. En skønne dag får vi nok lov til at opleve Corlu + Jobbe fra start. Men ikke lige på lørdag.

 

Fcm

Fcm er jo inde i deres CL-uge, så de har kun tre dage imellem Atalanta-høvl og kampstart på Brøndby Stadion. De har en bred trup med en masse dygtige spillere, og selvom de er trætte og måske sparer en eller to spiller, så bliver de en hård nød at knække. Men trætheden bør være noget Brøndby kan lukrere på. 

I superligaen startede fcm ud med at tabe i Haderslev, men ellers er det blevet til 3 sejre og 1 uafgjort mod Horsens. Målscoren hedder 7:5. Sneste kamp var en 3-1 sejr over OB i en kamp hvor fcm endda tillod sig at brænde et straffespark. Deres mål til 2-1 var kynisk udnyttelse af en opspilsfejl fra OB foran eget felt - hvilket igen er en af grundene til at jeg ikke vil spille med Rado. 

Vi kender fcm, de er dygtige på dødbolde. Men deres offensive raketter i Mabil og især Dreyer er uhyggelige. Jeg har set highlights fra deres kampe denne sæson - og dem skal vi virkelig være opmærksomme på. Men jeg tror omvendt også at en 5-back kæde vil kunne neutralisere deres kantspil i en forholdsvis tilstrækkelig grad. Det afhænger naturligvis af kvaliteten på vores backs - i særdeleshed hvem der står som VWB. Så må vores 6'er og midterforsvar forsøge at overmatche Sisto. Ham der Kaba er jeg ikke så nervøs for selvom han er et ordenligt skur. Cajuste på den defensive midtbane er dygtig, men laver også mange alvorlige fejl. Hvis man kan komme ind og nappe bolden fra ham, så vil det være perfekt. Det kræver naturligvis at han, og fcm, bliver presset af Brøndbyholdet. Hvilket jeg håber de bliver.

 

Brøndby

Jeg håber Brøndby blæser til angreb. At Brøndby vil forsøge at køre fcm trætte ved at presse dem fra start. Med kun tre dages restitution bør der ligge nogle muligheder i det sidste kvarter såfremt fcm er blevet kørt trætte til den tid. Vi har et forholdsvist fint tag på fcm på Brøndby Stadion, så jeg synes ikke der er nogen grund til at pakke sig. Vi så mod Sønderjyske hvor svært Brøndby har det mod modstandere der pakker sig. Det gør fcm næppe, men de vil stå godt defensivt. En måde at ryste dette på er ved presspil. Jeg tror simpelthen ikke at Brøndby vil kunne score mod fcm i rent opspil. De skal presses til fejl og ubalance.

Hvis Brøndby starter med Riveros, så er han ligeså meget en ubekendt for fcm som han er for os. De vil være tvunget til at skulle forholde sig til ham (modsat Mensah) og det vil frigive plads og rum til de øvrige Brøndbyspillere. Såfremt Riveros starter, så kan vi jo næsten få tilføjet fløspil til vores angrebskatalog. Kommer vi forbi ude i siden, så vil en af fcms to centrale midtbanespillere være nødsaget til at søge bredt. Det skaber dejligt med plads til Jobbe og vores anden 8'er alt imens Scholtz og Sviatchenko har Uhre og Hedlund at koncentrere sig om. Hvis vi kommer i de situationer, så vil jeg fra min sofa skrige på afslutninger. Uanset om det er Vigen, Jobbe, Slimane, Frendrup eller Radosevic, så kan de alle sammen godt sparke til en bold. Og de kan alle sammen ramme målet udenfor feltet. Skyd på mål, drenge. Jepser Hansen er ikke en mur - slet ikke hvis den kommer helt ude i siden.

Pavlovic og Corlu er også fine jokere at kunne sætte ind. De gjorde det ok mod Sønderjyske, men manglede skarpheden. Nu er de blevet nogle kampminutter rigere, og det er et spørgsmål om tid før vi ser nogle rigtig gode ting fra deres fødder.

 

Jeg synes det er svært at spå om kampens resultat. Meget afhænger af de 11 startere fra Brøndby. Mit gæt tager derfor udgangspunkt i min egen opstilling. Jeg placerer røven i klaskehøjde og kører med 2-0 sejr. Jeg tror ikke på at drengene kan gå fra banen to gange i træk uden mål, og jeg ser fine muligheder hvis vi spiller med en venstreback. Kommer føringsmålet, så tror jeg fcm får svært ved at bryde igennem pga. de få dages pause. Måske laver vi endda en Sønderjyske, hvor fcm har spillet i første halvleg og BIF så scorer på en fejl i anden halvleg og vinder. I mesterskabsspillet var Brøndbys defensiv solid, og jeg tror, at forholdene på lørdag er gunstige nok til at vi kan holde dem på 0 mål. Men det bliver selvfølgelig en svær opgave.

 

Hvad er jeres tanker om kampen?
Deltag i diskussionen
 • Betalende bruger
    22. october 2020   

 • Godt skrevet. Det eneste der ikke må ske er så mensh kommer på højre wing. Manden er bare ikke dygtigt nok til bif. Håber at han slet ikke er med i truppen. Og kvistgaard er med på
  Bænken istedet for
   
  • Betalende bruger
     22. october 2020   

  • @Gulogblåforaltid Det er ikke så slemt som hvis han er i venstre side. Han lægger til tider nogle lækre flade indlæg men det meste er rigtige danskerindlæg, altså indlæg der ryger bagom målet eller direkte hen til en modstander.
   
  • @Gulogblåforaltid Må være trist at være fan af en klub, og så ønske halvdelen af holdets spillere væk! -og så have behøv for at kritisere enkelte spillere ved enhver lejlighed, hvorfor finder du ikke en klub hvor du kan li' deres spillere??
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Betalende bruger
    22. october 2020   

 • TÆLLER. JUHUU. Tak Nanna.

 • Betalende bruger
    22. october 2020   

 • Jeg tror fcm vil have matte og stive ben fra kampens start. Ja, blæs til angreb fra første dommerfløjt og spark på mål så snart det kan lade sig gøre. Også gerne meget langt ude fra. Især hvis banen er våd. Selv Jesper Hansen har problemer når bolden sjutter på en våd bane. Det har næsten alle målmænd. Alternativt kan man jo som foreslået i artiklen placere bolden yderligt hvilket altid er et problem for små målmænd. Det sidste kvarter kan som du nævner også give muligheder mod et formodet træt fcm der skal spille på Anfield i midtugen og derfor måske har fokus et andet sted end Vilfort Park. FORZA BIF. Fremad til sejr. Vi vinder. Hvor meget ved jeg ikke. Og selvfølgelig skal Blas være med. CV nævnte endda i det interview der var med ham efter vi havde hentet vores nye diamant at det ikke kræver den store ledvogtereksamen at spille vwb i en 3-5-2.
  1 god kommentar

 • Dejligt initiativ!

  Jeg synes det er en god optakts analyse. Jeg frygter lidt Sisto og til dels Dreyer i mellemrumsspillet og tror, at det kan blive udslagsgivende for kampen. Jeg mener, at enten så skal Jung og Rosted være virkelig aggressive i deres pres mod bolden, når den bliver spillet ind mellem midtbane og forsvar. Eller også så skal vi starte med både Frendrup og Rado, så der er en ekstra mand fra midten, der kan afhjælpe presset fra FCM i mellemrummet.

  Hvis du får ret i din forudsigelse, så bliver det en rigtig god lørdag. Jeg er dog lidt skeptisk og ville være meget tilfreds med en uafgjort, men forventer egentlig et nederlag på lørdag. Vi kan dog håbe at FCM er så mærket af CHL kampen, at vores hurtige spillere får den ekstra centimeter de skal bruge.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Den røde tråd Det er næsten udelukkende fcms midtugekamp(e) som gør at jeg er optimist. Måske betyder det ikke noget for et godt hold som fcm, men jeg tror og håber, at man vil lukrere på det og rejse sig efter Sønderjyske-kampen.

   Vi kan med lethed også løbe ind i et nederlag. Jeg er optimist grundet vores seneste fine kampe mod de store hold + forhåbentlig trætte midtjyderben.

---

 • Der er mange forskellige måder vi kan gribe denne her kamp an på.

  Hvis vi skal udnytte deres formodede træthed og det at de skal spare spillere til deres næste CL-kamp på tirsdag, så synes jeg faktisk vi skal starte med nogle boldfaste spillere - Corlu og Pavlovic - for at dominere dem og køre dem endnu mere trætte. Ud på bænken med Hedlund og Uhre, så kan de komme ind senere i kampen.

  Af samme grund synes jeg (igen) at vi skal starte i 3-4-3:

  Schwäbe
  Rosted - Maxsø - Jung
  Bruus - Frendrup - Børkeeiet/Slimane - Riveros (håb)
  Jobbe - Pavlovic - Corlu
  2 enige · 3 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman frisk opstilling må jeg sige. Fire ændringer i forhold til seneste kamp og Riveros som offensiv. 3-4-3 kommer nok på et tidspunkt, men tror trods alt ikke det sker mod de forsvarende mestre.

   Men hvis NF vil ryste posen, og gå all in, så hvorfor ikke.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     24. october 2020   

  • @Christian Brøndbyman Er ikke enig i at vi skal starte med 3-4-3. Både fordi det virker yderst risikabelt at begynde at eksperimentere mod dem men ISÆR FORDI fcm TRADITIONELT HAR DET SVÆRT MOD 3-5-2/5-3-2 som hidtil har virket rigtig godt for os. Er enig i at vi skal bruge boldfaste spillere. Er enig i at vi skal starte med Corlu og Pavlovic. Corlu. Til gengæld synes jeg vi skal sætte Jobbe frem I angrebet, Corlu som 10'er og spille med Frendrup og Rado som 6'ere foran forsvaret for at tage trykket fra Dreyer og Sisto. Og selvfølgelig skal Riveros være med fra start. FORZA BIF. Fremad til sejr.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • preben
 • preben   22. october 2020   

 • Dejlig og flot oplæg til lørdagens kamp mod fcm, som iøvrigt bør have det lidt skidt med præstationen onsdag og derfor vil give lidt mere lørdag.
  Set ift din opstilling, så er jeg enig i at vi skal bruge River, han spillede åbenbart begge landskampe og virker til at være en klog spiller der vil kunne forbedre vwb og så kan mensah presse Bruus til at yde en del mere.
  Derimod er jeg lidt ræd for at Slimane er for tung til midtbanen i en kamp mod bla Sisto og Dreyer og også rado risikerer at blive kørt godt rundt, så jeg tror på at Vigen er klar, det er sjældent jeg synes han skal starte pga de meget svingende præstationer, men NF udtalte at det bare en mindre skade, så han får min stemme.
  Endelig synes jeg at jobbe skal afløse Hedlund fremme og Corlu starte på midtbanen. Altså ift til din opstilling vel kun ændringer fremme, med jobbe afløse Hedlund og Corlu afløse jobbe på midt , fastholde River og vigen/evt børke
  Den opstilling vinder 3-1 :)
  1 god kommentar
   
  • @preben Jeg håber også på at Vigen er klar. Han er min førsteprioritet. Jeg er dog ikke så nervøs for Slimane som dig. Selvom ham måske er lidt tung, så kan han bare rigtig mange fine ting på midtbanen.. hvis han rammer dagen. Vurderer han er i god form og med god selvtillid efter to kampe og et mål på sit tunesiske landshold.

   Jeg vil synes det er ærgerligt at flytte Jobbe fra 8'eren. Der har han præsteret så godt når han er kommet som andenbølge ind i feltet. Eller som drivkraft i en omstilling. Der er Corlu selvfølgelig også god, så jeg er bestemt ikke afvisende overfor dit forslag. Synes nemlig også at Hedlund ikke har præsteret så godt i de to seneste kampe.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Kijo
 • Kijo   24. october 2020   

 • Vi så mod Sønderjyske, at vi manglede at skabe chancer, for vi sad på kampen. Problemet er, at det kun er Jobbe som skaber chancerne. Ved godt at Hedlund laver en del assists, men han er bare ikke særlig målfarlig, og hvis Uhre så har en offday, så er der kun Jobbe tilbage. Så der skal en chanceskaber mere ind på holdet, og gerne en målfarlig en, og jeg mener at man bør starte med Corlu ved siden af Jobbe på midtbanen, og med Frendrup som den defensive midt. Jobbe og Corlu kan jo godt forsvare og presse på midtbanen, for selv om man er lille, eller offensive typer, så kan man stadigvæk presse modstanderne. Vi så hvordan Atalantas mange vævre teknikere rev Midtjyllands forsvar fra hinanden, og det nytter ikke kun at have få offensive spillere med, for så er Midtjyderne for stærke i forsvaret. Midtjylland har selv mange teknikere på holdet, så lad os prøve det samme, så vi kan skabe flere chancer.

  Riveros må meget gerne starte inde - og Pavlovic også, men ellers skal han ind, hvis Hedlund ikke har troen på tingene.

 • Nogen der ved hvorfor Hedlund er ude?

---

 • psycopatus
 • psycopatus
  Betalende bruger
    24. october 2020   

 • sku enig ville bare gerne have pavlovic ind istedet for hedlund
  1 enig

 • 3point.dk
 • 3point.dk
  Administrator
    24. october 2020   

 • Fed optaktstråd!

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner