Fodbold live resultater
Brøndby forhandler med Bundgaard og Randers...

Skrevet af BrianGideon, 1. februar 2024

Brøndby skulle ifølge bold.dk være igang med forhandling med Randers og Filip Bundgaard. Hvad siger i til den transfer? 

Brøndby prøvede også sidst på at hente ham, så CV og scouts må se noget i ham. Jeg synes nu ikke han er en profil eller noget specielt. Han har efterhånden en del erfaring i en ung alder, men det er også det. Han har jo ikke brændt ligaen af eller noget i nærheden. Jeg synes det er en dum transfer når man tager i betragtning at vi har nogle unge på vej. Ja de er måske unge og fysisk ikke helt udviklet endnu, men jeg synes ikke vi skal satse på PB når vi har så gode spillere på vej.

Hvad synes i?

https://bold.dk/fodbold/stillinger/superligaen/nyheder/brondby-byder-pa-filip-bundgaard
Deltag i diskussionen
 • Jeg vidste ikke at MC havde noget på vej i forhold til angribere? Kan du ikke dele hvem det er vi bør følge og som er på vej. Jeg syntes vi p.t. er tyndt besat hvad angår angribere, med en Ohi som har udviklet sig til en lottokupon og en Kvistgården som vist har fået ødeligt noget at opstarten grundet skader. Det taget i betragtning syntes jeg det kunne være fint med nyt angriberblod udefra. Når det er sagt, så er Bundgaard jo ikke ligefrem en penistransfer og jeg kender ham personligt ikke...
   
  • @Kristianbs Vil ikke kalde PB en decideret angriber. I så fald er det en hængende angriber. Ser ham ikke som striker eller noget vi vil kunne på toppen. Han banker jo langt fra en masse mål ind og er mere en offensiv opbygningsspiller. Så jeg ser ham mere i 10'er positionen i boks firkanten.

  Se 1 flere kommentarer

 • ...

 • Giver god mening at hente ham, rigtig stort talent som kan kæmpe med om start 11'eren. Tænker han kommer til at kæmpe med Suzuki primært som den ene af de offensive bag Ohi.
  1 enig

 • Kepgar
 • Kepgar
  Betalende bruger
    1. februar 2024   

 • Virker lovende men syntes vi skal satse på talenterne

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner