Fodbold live resultater
Brøndby holder vejret: Straffen lander før guldbraget

Skrevet af magnuto, 23 dage siden

Håber virkelig bare at vi får en bøde og så videre mod søndag

https://bold.dk/fodbold/stillinger/superligaen/nyheder/brondby-holder-vejret-straffen-lander-for-guldbraget

 
Deltag i diskussionen
 • Tanken
 • Tanken   23 dage siden   

 • Jeg forestiller mig vi står klar til at anke med det samme, i tilfælde af en tilskuerstraf. Men igen må jeg bare sige jeg virkelig er træt af der er en gruppe ..... som aktivt sørger vi bliver ramt negativt. Der må simpelthen snart være noget selvjustits på hvorfor de tror de kan ødelægge det for fælleskabet gang på gang, og stadig stå og synge for vores værdier
  16 enige · 8 god kommentar

 • Det kan blot konstateres at ordet konsekvens for nogle mennesker ikke findes brug nu jeres energi på at bakke op frem for at ramme andre.
  3 enige · 3 god kommentar

 • Tilskuerstraf vil være en katastrofe og udløse borgerkrig. Men hold kæft, hvor er det dumt med de røgbomber...
  9 enige · 4 god kommentar

 • Mon ikke det bliver en stor bøde og tilskuerstraf til næste hjemmederby? Jeg kan ikke forestille mig point-straf eller tilskuerstraf få dage før den afgørende guldkamp.

  Men hvor er det irriterende at både Brøndby og andre klubber skal belastes af den type idioter. Man må håbe, at man finder dem og får dem ud af stadion (hvis de ikke allerede har karantæne).
  5 enige · 3 god kommentar

---

 • Hvor er det pisse træls og alt for meget vi igen gang på gang har nogle der ødelægger det for andre.
  4 enige · 2 god kommentar

 • Wang_91
 • Wang_91
  Betalende bruger
    23 dage siden   

 • Man kan ikke andet end at blive træt i hovedet af den her slags. Der bliver skreget højt og flot om Ingen over klubben men pudsigt nok er det de samme mennesker som gang på gang pisser på alle andre og tonedøvt responderer med No pyro, no party!
  For helvede altså, lad nu klubben bruge penge på transfers og faciliteter i stedet for.
  6 enige · 2 god kommentar

 • Hættemågerne igen på spil, selvjustits blandt de fans der ved besked.
  Læs artiklen her, så får man lidt mere info også fra vores nye sikkerhedschef.

  Men måske burde man også i BIF have gennemgået netop det bedre, så for mig er det også RIS til BIF for ikke være klar nok til opgaven.

  Bemærk FCK har pyro med, men nævnes de med stor bøde, og ikke første gang, samt de smadre vores toiletter, hvor er deres straf på det???

  Tænker at der gik ild i dem, er FCK fans tog fat i dem, og derfor har det udviklet sig, men uanset hvad når man kommer med hætte på så gør man noget med et formål, man ved man ikke bør/må:

  https://ekstrabladet.dk/krimi/fjernudloeste-roegbomber-blandt-fck-fans-i-broendby/10235536
  6 enige · 5 god kommentar

 • Det ville satme ærgerligt hvis de få skal ødelægge det for resten mht. Søndag.
  2 enige · 2 god kommentar

---

 • Jeg er så træt af de maskeklædte klaphatte der udgiver sig for at være Brøndbyfans...og jeg er så træt af at klubben og Fanafdelingen ikke har en holdning til dem.
  Hold kæft hvor gør de megen skade på klubben og Brøndbyfans.
  3 enige · 2 god kommentar

 • Ibber
 • Ibber   23 dage siden   

 • Det undre mig at de kan straffe Brøndby denne gang, man kan via video overvågning se at der har været folk inde på et aflåst område, politiet er kontaktet og de er på sagen - hvad kunne Brøndby IF havde gjort anderledes for at forhindret sådan et indbrud på stadion!!

  Normalt har de mulighed for at kropsvisiteret folk der kommer på stadion, men det har de naturligvis ikke haft mulighed for her.

  2 enige
   
  • @Ibber Sikkerhedsafdelingen burde naturligvis have gennemgået afsnittet inden kampen.
   Og så bør det være umuligt for udenforstående at snige sig ind på stadion.
   Alt dette er klubbens ansvar, men frikender ikke de (Fck?)fans der bliver ved med at skade vores klub så meget...
   3 enige · 4 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Klasse lavet med fjernudløst røg, jeg syntes det er helt fantastisk sjovt og harmløst.

  Det syntes i så ikke pga. vi kan få en straf? eller hvorfor?

  Men hvad er det som er så frygteligt, så det skal give en stor straf?
  Der er ikke spilstop.
  Der er ikke nogen som kastet noget.
  Der er ikke udøvet vold mod nogen.
  Det er ufarligt, medmindre du forsøger og sluge selve røgbomben.
  Jeg var til kampen og opdagede det ikke engang.

  Som en skriver, når det endda er gjort via et indbrud om natten, hvordan vil man så give klubben en straf, det kan jeg slet ikke se hænger sammen.

  Den dag Brøndby stadion bliver et sted alle sidder ned, og opføre sig pænt, op klapper lidt i ny og næ, så kan i få min plads, for så er der sgu bedre sæder og parkerings muligheder i FCN.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • @MetroTilStadion

   Hvis det er så harmløst som du siger, hvorfor er det ikke lovligt?

   Hvorfor lave et indbrud for få adgang er det lovligt?

   Hvorfor dække sig med en maske hvis man har god samvittighed?

   Man ved at man i forvejen holder øje med os, hvorfor tage den risiko der ligger i noget man ved ikke er lovligt, det er antændt og det brandsikkerheden, tror du at man kan stå overfor 1000 fulde tosser fra fck og bede dem bare lade den blå gule røg være....

   Det er da logik det er gjort i måske en harmløs spøg, men endnu mere logik at man ved det ville have en straf og konsekvens, for ellers ville man ikke komme maskeret.
   5 enige · 5 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer
   
  • @MetroTilStadion der er fck fans, der mener at det skal dømmes efter terror-paragrafen.. Så har man også hørt det med..
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Man bli’r så træt af de klaphatte…
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • @Lå-lå-lååå

   Især klaphattene i dbu
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer

---

 • Jeg tænker ikke, de giver en tilskuerstraf til kampen på søndag. Det ville udløse alt for meget ballade med forventet 40.000 mennesker, hvoraf en del af dem i forvejen vil være uden for stadion. Så dumme kan Disciplinærudvalget trods alt ikke være...
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Nielsen81 Man ville ikke være overrasket..
   3 enige

 • preben
 • preben   22 dage siden   


 • Jeg håber meget jeg tager fejl. Men jeg sidder også og kan ikke sove pga. den manglende kommunikation omkring kendelsen. Jeg tænkte også først, at Brøndby ville anke den, hvis de eksempelvis lukkede sydsiden eller hele stadion til på søndag. Men når jeg læser reglerne, så kan man ikke anke straffe omhandlende 1 enkelt kamp. Er der ikke nogen der kan fortælle mig, at dette ikke er rigtigt, ellers falder jeg ikke i søvn! Links - https://www.dbu.dk/turneringer-og-resultater/love-og-regler/landsdaekkende-turneringer/fodboldens-disciplinaere-system/fodboldens-appelinstans/ https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/broendby/broendby-frustration-kan-ikke-anke-dom/9393574
  1 enig
   
  • @Past07ac

   Udover man er så skide sur over nogen vil have sjov i gaden, hvad måske er ment som en sjov spøg. Men simpelhen er så torske dumt. Når man ved alle øjnene i forvejen hviler på os efter sidste manøvre klubben lavede som har været en torn i øjet på disciplinær udvalget.

   Jeg læser det sådan at straffen er gældende, men man kan få sin sag indbragt for Fodboldens Appelinstans så man kan appellere sagen ved bøder over 5000 og tilskuere straf så man kan anke den til dem:

   Problemet er når man kigger på de sager der ankes a la vores, så bakker appel instansen altid disciplinær udvalget op, senest har fck anket 3 bøder i 3 kampe omkring banner de havde på, og tabt alle 3 gange

   Så ligner noget indspist lort, og de nok deler tag under samme hus.

   Lidt det samme når læger, politi eller andre steder skal sidde vurdere sager som borgere klager over, er det tit folk som dækker over dem der klages over og meget sjældent får en borger medhold.

   Lig med det er meget svært at blive hørt, som den der Anker/klager.

   Måske skulle klubberne overvejer at køre en sag mod dem der uddeler bøder, straffe, for nogen af de straffe virker helt godnat og der må kunne kigges nærmere på om ddt er noget der kan bringes op

   Jeg er tosset på de personer der sat sig over klubben, og ved risikoen er der. For gemmer du dig bag en maske, så ved du at det du gør har en konsekvens for klubben, andet køber jeg ikke

   Men jeg er lige så rasende over, den måde de jagter os på i dbu

   Særligt fordi som jeg selv tidligere har rost og som en anden også påpeger herinde, st vores fans i denne sæson har opført sig for det meste rigtigt godt og bedre end længe.

   hvilket også gør den straf der kan komme endnu mere urimelig, men tror og håber Brøndby vil gøre alt for bringe den videre der må kunne gøres en indsigelse med det på stedet så hvis der kommer noget med tilskuere straf i guldkampen

   Vi almindelige fans tages som gidlsler hver gang, og det er fanme urimeligt, af de få båtnakker der dummer sig igen og igen, men også et udvalg der straffer os utilgiveligt hårdt
   3 enige · 1 god kommentar

 • Jeg læser desværre reglerne som om at vi kan anke en bøde over 5.000. Men vi kan ikke anke karantæne delen, så længe det kun involverer 1 enkelt kamp. Dette får jeg desværre ekstra medhold i, via artiklen fra ekstrabladet som jeg linkede til, og som fremgår nedenfor. Og for at gøre ondt værre, så kommunikerer klubben ikke noget, selvom de burde have fået beskeden fra disciplinær udvalget torsdag morgen. Sidst mod Silkeborg fik vi også først beskeden fredag. Det giver i mit hoved ingen mening ikke at afkræfte dette, hvis man ved det ikke bliver aktuelt, da alle inklusiv spillere sandsynligvis tænker over dette, efter historien startede igår.

  Men hvor kunne jeg godt bruge et menneske, der var meget mere vidende end mig lige nu, der kunne fortælle at dette scenarie ikke kommer til at ske.

  https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/broendby/broendby-frustration-kan-ikke-anke-dom/9393574
   
  • @Past07ac

   Læser man kan anke til appeludvalget med bøder over 5000 og tilskuere straf.

   Men synes bare man skal trykke på advokat knappen såfremt der kommer tilskuere straf

   Bange for det, men bare træt af det ville være så trist og tror sku heller ikke de tør det for så lidt trods alt

--- • Vi får en bøde og slipper for tilskuer straf… det er blevet officielt bekræftet
   
  • @Stefkis Det var også det eneste som var fair, når man tænker på de straffe FCK ikke har fået gennem sæsonen.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner