Fodbold live resultater
Brøndby manglede skarphed og tabte til Silkeborg IF

Skrevet af Thomas Kramer Nielsen, 31. juli 2022

Efter europæisk avancement i torsdags, stod den hertil aften på Superliga-bold igen for de blå-gule. Modstanderen var sidste sæsons bronzevindere, Silkeborg IF, på JYSK Park og i et massivt regnvejr.

Det var nok med det tætte kampprogram i mente, at Niels Frederiksens startopstilling var med hele fem ændringer i forhold til torsdagens kamp. Det gav startplads til Heggheim, Bell, Greve, Divkovic og Bjur.

Modsat hjemmekampen mod FCN, nåede man lige at få følelsen af, at Brøndby egentlig kom fint ud til første halvleg. Lige indtil Silkeborg erobrede bolden på midten. Bolden blev hurtigt spillet hen til Vallys, der lagde en stikning i dybden til Helenius, der tog et enkelt træk og sparkede den ind i det lange hjørne.

Efterfølgende bølgede kampen frem og tilbage. Silkeborg blev farlige med deres kombinationer og fik flere afslutninger inde i feltet, hvor de blå-gule ikke fik dækket godt nok op. Og Brøndby var, ud af det blå, tæt på at få en foræring af Nicolai Larsen, hvor Divkovic sparkede langt forbi. Kort efter blev Hedlund sendt i dybden, men uden at komme frem til en afslutning.

Det var som om, at Brøndby fik arbejdet sig mere ind i kampen efter en halv times tid. Den blev spillet godt rundt og man var tålmodig i opspillet. Men pånær en situation, hvor der ikke blev afsluttet og Hedlund i stedet kastede sig i feltet. Og en situation, hvor Divkovic erobrede bolden efter en opspilsfejl af Silkeborg, hvor Nicolai Larsen blev fanget ud af position, blev man ikke farlig på den sidste tredjedel.

Bortset fra de første 10 minutter, hvor Silkeborg også får scoret, var det en første halvleg, hvor man sad med følelsen af at Brøndby var bedst, men, som så ofte før, manglede man kvalitet på den sidste tredjedel. Derfor var stillingen også 1-0 til Silkeborg da holdene gik til pause.

Om det var et udtryk for, at Niels Frederiksen var tilfreds med første halvleg eller hvad det var, så var der hvert fald ikke foretaget udskiftninger til anden halvleg. Den startede da også, som første halvleg sluttede, med fint Brøndby spil, men Silkeborg med de største chancer.

Især venstrekanten med Blas Riveros var stærk og kom frem til nogle gode indlæg. Det var da også en stikning fra Riveros til Divkovic, der endte med et hjørne, hvor lidt klumpspil fremtvang to redninger fra Silkeborg på stregen. Men ak, nej. Den ville simpelthen ikke ind.

Det var en anden halvleg, hvor Brøndby IF var klart bedst og i store dele af anden halvleg trykkede hjemmeholdet i bund. De kom også frem til en del chancer, men afslutningerne manglede kvalitet. I jagten på en udligning satte Brøndby Yousef Salech ind i stedet for Divkovic.

Men forgæves. For netop kvalitet på afslutningerne manglede Silkeborg ikke og derfor kunne de score til 2-0 efter et hjørnespark, hvor forsvaret hverken dækkede op, eller hoppede op i hovedstødsduelen mod Salquist, der kunne heade den ind til slutresultatet 2-0.
Deltag i diskussionen
 • Solz
 • Solz   31. juli 2022   

 • Horribelt at vi taber sådan et opgør, fordi vi ikke har fået gjort noget som helst ved den manglende kvalitet i offensiven, som elles har været nem at få øje på i ufattelig lang tid. Vi spiller virkelig godt indtil den sidste 1/3 del af banen og det er utroligt hvad Niller får ud af dette hold. Se nu at få givet ham de offensive kræfter han gang på gang har efterlyst.
  6 enige · 3 god kommentar
   
  • @Solz Han kan sgu da også lade være med at bruge Divkovic. Han har været grotesk ringe lige siden han kom.
   4 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • KJOE
 • KJOE   31. juli 2022   

 • De manglede ikke kynisme. De manglede kvalitet.
  Vi er blevet skilt ad hjemme af FCN og lige tabt 2-0 til Silkeborg. Og en fjerdeplads i sidste sæson.
  Der er ikke brug for mere imperi. Det her er niveauet.
  4 enige
   
  • Mr.D
  • Mr.D   31. juli 2022   

  • @KJOE
   Man skal så også lige huske at samme emperi peger på at SIF er et top 3 hold i SL.
   1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Tanken
 • Tanken   31. juli 2022   

 • Det her er så absurd at jeg ikke kan forestille mig der spilles med mål til træningerne i Brøndby. Hvis der gjorde, så kunne vi måske bare ligne at være farlige foran kassen. Utroligt vi ikke hakker den ind 3-4 gange!!! Simpelthen utroligt. Dette har ikke engang noget med en ny angriber at gøre. Jeg kunne jo have lavet hattrick i dag. Sidste sæson tabte vi bronzen med 1 point. I år har vi mistet minimum 1 nu fordi vi ikke har en angriber. Men lad os være ærlige og sige 3…

  Heggheim viser i øvrigt hvorfor han ikke spiller i en 4-back kæde så ofte… Simpelthen for svag i luften. Det ligner en af de der velgørenhedskampe hvor 100 børn spiller mod 3 voksne når han stiller op mod Helenius. Det er godt nok ringe. Hvorfor spiller Tshiembe ikke. Han har været vores bedste CB indtil nu i sæsonen. Kan han kun spille en gang om ugen?

  Projekt Greve er dødt… Sælg ham til det halve af hvad vi gav, mens folk stadig kan huske ham fra Randerstiden. Ellers står vi med en ny Gammelby.

  Projekt Bjur på 10’eren og også dødt. Jeg forstår ikke helt hvad man ville opnå ved det, og jeg blev ikke klogere. Hvis ikke det er et skrig til CV om at få fingeren ud af røven og brug nogen penge.

  Ros til Bell over hele kampen. Han laver dog et par dumme fejl, men generelt synes jeg en stor del af vores forbedring kommer gennem han er bedre end Rado.

  Ros til Sebulonsen. Jeg kan sgu godt se en god fremtid i ham, og det vi får angreb fra begge backer hjælper gevaldigt. Han skal nogen gange være mere mål/assist søgende allerede fra før han modtager bolden, men jeg kan se ideen med ham, hvilket er mere end flere af de andre spillere.

  Og jeg tror alt der skal siges om angriberne er/bliver sagt i andre kommentarer… Jeg er i hvert fald tom for ord over den niveau foran kassen.
  4 enige
   
  • @Tanken Sebulonsen spiller en forfærdelig kamp. Han er nok vores dårligste spiller i dag. Samtlige indlæg smaskes for langt, han taber sine dueller og er virkelig ikke heldig med sin indsats i dag. Han blokerer skuddet fra Engell i første halvleg, resten var under hans niveau.
   8 enige

  Se 7 flere kommentarer
   
  • @Tanken Er også rystet over niveauet fra Greve. Divkovic er notorisk ringe, så det var som forventet.
   Gid simpelthen ikke se på så slap en indsats fra købe spillere. Så hellere en MC der falder igennem på niveauet.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Tanken Ku være sygt fedt hvis vi skyder på mål, og rammer kassen. Bare 1 enkelt gang eller to
   
  • Fuzzy
  • Fuzzy   31. juli 2022   

  • @Tanken beklager men jeg syntes ikke at sebulonsen i dagens kamp viste at han er fremtidens mand, de få indlæg fra hans fod ramte ikke noget i feltet.

 • Nå, vi brugte åbenbart al vores skarphed i torsdags.

  Selvom man havde gættet på 0 point før kampen, sådan som Silkeborg spiller, så skal vi jo som minimum tage 1 og muligvis alle 3 point med de tilbud vi har.

  Horribel indsats af Sebulonsen i dag.. Både offensivt og defensivt så det rigtig skidt ud. Håber det var en enlig svale. Hedlund spiller også en utrolig svag kamp.. Divkovic går ok med i spillet, men træffer forkerte beslutninger og skylder i hvert fald én. Vores to centerforsvarer var håbløse i dag.. Heggheim er jo ikke eksisterende i luften. Det er et problem.

  Synes faktisk at vi spiller en god kamp og kommer frem til rigtig meget. Greve, Slimane og Bell fungerer rigtig godt i første halvleg. Bjur er desværre for anonym.

  Bell er klart bedste spiller. Selvom han desværre stadig slår nogle svage dødbolde, så er vi jo et helt andet hold offensivt med ham som spilstyrende. Flot kamp af ham.

  Jeg synes det er imponerende, at man kan føle sig snydt, når vi har 4-6 spillere, der underpræsterer i startopstillingen (Sebu, Henrik, Rosted, Bjur, Hedlund, Divkovic), men i dag var det Silkeborg, der skulle stjæle de 3 point.

  Flot spil mod det bedst spillende hold (i følge eksperter) i ligaen.

  Vi har en ny vigtig kamp på torsdag, der skal vi være mere effektive.
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Har forsvaret Niller, til nu. Farvel Niller. Tag Divkovic og Cappis med dig
  1 enig
   
  • @Mojoburger hold nu op med de der latterlige øgenavne.. Det er så åndssvagt, som det kan blive.
   3 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • Mr.D
 • Mr.D   31. juli 2022   

 • Bundopgør på søndag:
  FCK-BIF
  …….
  5 god kommentar

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    31. juli 2022   

 • Jeg synes indsatsen er fin og meget bedre end sidste weekend.
  Det er meget bedre med chanceskabelsen og sammenspillet. God indsat af Bell.
  Vi er bare dårlige i felterne - midtforsvaret kan ikke afvise et simpel hjørne eller bare tage deres bedste spiller ud. Angrebet ja .. der mangler held og kvalitet
  7 enige · 3 god kommentar

 • Mr.D
 • Mr.D   31. juli 2022   

 • For H da også…..
  Ret lige kamp. SIF sejr på 2-0 lige så misvisende som vores 4-0 sejr mod Pogon.
  2 enige

---

 • Vainio74
 • Vainio74
  Betalende bruger
    31. juli 2022   

 • Hvis vi tog de rigtige beslutninger under kampen ville det her ha' været en nem sejr, men SUK vi har en Hedlund som på intet tidspunkt under kampen gør noget rigtigt, Hegge kan ikke vinde hovedstødsdueller og Rosted er vist gået til Ro et eller andet sted, Bell spillede sin bedste kamp til dags dato, Divkovic HVORFOR ????? brug nu Salech og giv ham noget erfaring, han kan umuligt spille dårligere, så længe vi insistere på at spille hver anden bold baglæns vil vi blive presset KOM NU FOR FANDEN !!!
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Vainio74 Pavlovic var jo bedre end Divkovic. Hvordan kan han blive ved med at få spilletid? Hans niveau er jo på flere parametre grotesk ringe.
   3 enige

 • Vi var bedst I dag og marginalerne var imod os. Men mål tæller, så Tillykke Silkeborg. Undrer mig over at Rosted ikke spares, Bjur, Bell og Greve starter inde. Men igen marginalerne var imod os og ret vildt Silkeborg holder nullet....
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Sunderland Nej, det er ikke vildt, at SIF holder nullet, for vi har ikke et eneste skud på mål. Det er ikke marginaler - det er manglende kvalitet.
   3 enige

  Se 3 flere kommentarer

 • Mr.D
 • Mr.D   31. juli 2022   

 • Nanna skriver det meget godt. Vi kan ikke score, til gengæld kan vi heller ikke dække op….
  1 god kommentar

 • Endnu en kamp hvor NF kun bruger tre udskiftninger, hvoraf han tøver så længe med Salech, at man får indtrykket, at han ikke for alvor tror på det.

  Vores 10er er blevet spillet af en 16 årig, og i dag prøver vi så Bjur som har været ude et år, og ikke tidligere har spillet positionen i Superligaen. Til gengæld har vi brugt +20m på forsvarsspillere, vi ikke længere har brug for.

  Den eneste der gør et rigtig godt job i Brøndby er Anders Storskov. Igen i dag har vi mere i tanken end modstanderen på trods af voldsomt mange forgæves meter.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • mimor1
  • mimor1   31. juli 2022   

  • @Klipklapperen jeg forstår ikke rosen, når de samme ikke er i form til at spille 2 kampe i ugen

---

 • SSN
 • SSN
  Betalende bruger
    31. juli 2022   

 • Skuffende indsats ift. slutprodukt og defensiven. Uha hvor er Heggheim bare ikke egnet til en 2-back kæde. Han kan ikke forsvare feltet. Og Rosted er også pivringe.
  Sebulonsen har været spild af penge. Greve totalt anonym.
  Kontorstolen bør brænde under CV.
  2 enige

 • Overskriften er vel efterhånden bare copy/paste.

  Rigeligt med chancer, egentlig ok spil.. og så ikke skyggen af egentlig farlighed.

  Man sidder jo efterhånden og tænker, at de kunne spille. 1000 minutter, og stadigvæk ikke blive farlige.

  Det er godt nok bekymrende..
  3 enige

 • Mr.D
 • Mr.D   31. juli 2022   

 • Det var vist svar på hvorfor Heghiem sidder meget på bænken i øjeblikket.
  5 enige

 • Mr.D
 • Mr.D   31. juli 2022   

 • Vores forsvar er karrakteriseret ved en god målmand og ellers en dårlig defensiv…..
  1 enig

---

 • Jeg synes egentlig det var en godkendt kamp, hvis vi tager omstændighederne i betragtning. Silkeborg er ret heldige med at det stod ned i stænger på deres kunstbane, som de er vant til. Det var til deres fordel at banen var så ekstremt hurtig. Derudover havde vi en kamp i benene fra 4 forudgående kampe på 2 uger, og måtte skifte på flere positioner.

  Jeg var tilfreds med spillet generelt, med og uden bold. En enkelt ting, jeg ikke forstår: hvorfor spiller vi med Rosted igen? Jeg ved godt det er bagklogskab, men deres første mål havde de satme aldrig fået, hvis det var Tshiembe der skulle løbe Helenius i stedet for.

  Deres andet mål er ikke godt nok, at vi igen lukker ind på en dødbold, i en kritisk fase i kampen, hvor den er ved at tippe over til os. Det var derfor vi ikke fik point i dag.

  Kan godt se folk er helt oppe i det røde felt i kamptråden, men altså. Vi er á point med PSE, og et enkelt bag ved FCM. Vi har lige slået Polens 3.bedste hold ud af Europa. Så skidt er det heller ikke.
  8 enige · 4 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman Jo - det er rigtig skidt. Vi kan ikke lave mål, og vi kan ikke forsvare dødbolde. Så taber man rigtig mange kampe i Superligaen. Hvad de to FC render og laver er ligegyldigt.
   2 enige

  Se 5 flere kommentarer

 • Som jeg har sagt 1 milliard gange…. 1 Cv er en katastrofe og nr 2 nf har ikke udviklet holdet og virker som en uden planer…. Hvorfor skal vi spille 4-4-2 når vi blev mester på 3-5-2…. Mener bestyrelsen må på banen nu!!!
  Og ganske rigtig nu er vi begyndt at komme pointmæssig langt bagud….
  Sidste 1/3 kan vi intet og hvis skyld er det, dødbolde defensiv og offensiv er piv ringe…. Gad vide hvad helvede de laver til træning…. Og skulle man ansætte en angrebstræner… og nf måske fyres og Daniel Agger ind️…. Eller genansætte AZ️…. Der skal ske noget nu!!!!!!
  Mener ikke der er flere undskyldninger siden mesterskabet er det kun gået en vej, og det er ikke op af!!! Tværtimod faktisk
  1 enig

 • Mr.D
 • Mr.D   31. juli 2022   

 • Et par enkelte facts:
  1) SIF er et tophold i SL, så glem nu at det skulle være specielt slemt at tabe til dem.
  2) penge alene gør det ikke. Bare spørg på Østerbro. De har brugt MANGE flere penge på at have samme pointantal som os.
  1 enig
   
  • @Mr.D Hvis FCK har samme pointtal som os efter 22 runder har du en pointe. Ikke efter tre.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Inden folk peger for meget fingre af CV og manglende indkøb, så synes jeg også pilen peger på Niels Frederiksen. Det er stort set samme trup som sidste sæson hvor vi bliver nummer fire et point fra tredjepladsen. Men jeg synes Niels Frederiksen griber det helt forkert an. Der bliver roteret alt for meget. Spillerne mangler tydeligvis tryghed i spillestil og relationer. Vi skifter ud i vores midterforsvar hele tiden. Kvistgaarden og Hedlund spiller fremragende i torsdags, hvorfor satser man ikke på det to og så de kan få skabt et bedre samarbejde. Hvis Viborg kan spille Europa og superliga uden at rotere, så kan vi vel også. Vi mangler relationer og tryghed i spillestilen. Det får vi ikke ved så mangle udskiftninger.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Bæredygtig Brøndby måske du bare skulle være realist og indse at cv ikke har givet nf de redksber han skal bruge for at udføre sit arbejde ….cv er en kæmpe og aldeles katastrofe og lur mig om ikke fcm snupper nf, der vel heller ikke gider denne børnehave meget længere
   2 enige
   
  • @Bæredygtig Brøndby
   Det er ikke NF du skal skyde på, CV skal samle en trup der også orffensivt er dygtige nok, Niels har gjordt og gør et Virkeligt fint og kompetent job i bif, men hans arbejdsbetingelser er ikke gode nok
   
  • @Bæredygtig Brøndby måske er der et større afsavn af Jesper Sørensens kvaliteter end vi lige går og tænker. Jeg er med på vi samtidig mister Uhre og Frendrup, der ikke har været fuldbyrdede erstatninger til, men flere spillere har også underpræsteret i tiden efter.

---

 • Synes vi spiller meget bedre med Bell. Det er et helt andet udtryk med ham på banen. Han holder gang i spillet, spiller op igennem kæderne, holder på bolden i presset situation, altid spilbar.
  NF kan vel ikke være i tvivl om Bell nu!

  Kvistgaarden ligner ikke en der er klar til at være første angriber. Han er stadig ung, måske kan han blive det med tiden. Der skal en angriber ind, måske endda to.

  Hvis NF vælger at spiller videre med Bell, så synes jeg bestemt der noget at bygge videre på.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Laasss
 • Laasss   31. juli 2022   

 • Kære NF
  Man skifter ikke rundt i midterforsvaret hele tiden, forstå det nu PLEASE.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Laasss problemet er jo bare at Niels p.t ikke ejer 4 pålidelige og kompetente forsvarsspillere han kan spille med hver gang. De skiftes jo til at være pivringe, med undtagelse af Rosted som bare er konstant pivringe.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Sad med følelsen af at vi sagtens kunne komme tilbage i dette opgør indtil 2. mål. Ærgerligt at vores angribere ikke kunne slå kapital deres skraphed fra Pogon. Vi mangler jo bare én til at prikke den ind - suk! Synes ellers holdet gør meget rigtigt idag.
  Jeg kan egenlig godt lide Nillers startopstilling, med flere at vores kombinationsstærke spillere til at byde sif op til dans. Interessant udtryk med flere hurtige 1-2 kombinationer end jeg synes vi ser normalt fra bif.
  8 enige · 6 god kommentar

 • Solz
 • Solz   31. juli 2022   

 • Denne kamp giver flashback til sidste sæson, hvor vi også smed en masse ærgerlige point i de første kampe, da vi bl.a. måtte starte med Skipper og Børkeeiet i forsvaret, fordi man handlede så sent. Jeg synes ellers som udgangpunkt det er så fint, at CV har is i maven og forsøger at lave gode indkøb sidst i vinduerne, men de her åbenlyst offensive problemer vi har haft gennem så lang tid, dem kan man ikke ignorere. Det koster så mange point, som vi kommer til at mangle senere.
  1 enig

---

 • Laasss
 • Laasss   31. juli 2022   

 • De to kampe midter forsvaret ikke har heddet Rosted og Tchempe fra start, er der lukket 5 mål ind, kontra 1 mål i 3 kampe med dem fra start.
  3 enige · 3 god kommentar

 • Mr.D
 • Mr.D   31. juli 2022   

 • Vi har vel egentlig så mange chancer man kan forvente mod BIF i Silkeborg. Så spillet er egentlig ikle så ringe som nogen vel gøre det til. Men hold k…. hvor er det frustrerende at ingen af den ender i kassen….
  4 enige · 1 god kommentar

 • BombaH
 • BombaH   31. juli 2022   

 • Hvorfor dækker Rosted ikke Helenius i stedet for Heggheim som ikke er så stærk på hovedet, men stærk på fødderne og viser det flere gange. Rosted skal på bænken og det er nu og ind med Tshiembe som vinder alt i luften og generelt en stærk duel spiller.

  Nu må Marinus da snart få chancen i stedet for Greve som er usynlig igen.

  Divkovic er bare en utrolig uintelligent spiller der konstant træffer dårlige beslutninger.

  Vi kan kontrollere en kamp med Bell på den centrale, men er knap så stærk i det defensive. Han skal bruges når vi skal dominere kampe.
  2 enige · 1 god kommentar

 • BombaH
 • BombaH   31. juli 2022   

 • Hvorfor dækker Rosted ikke Helenius i stedet for Heggheim som ikke er så stærk på hovedet, men stærk på fødderne og viser det flere gange. Rosted skal på bænken og det er nu og ind med Tshiembe som vinder alt i luften og generelt en stærk duel spiller.

  Nu må Marinus da snart få chancen i stedet for Greve som er usynlig igen.

  Divkovic er bare en utrolig uintelligent spiller der konstant træffer dårlige beslutninger.

  Vi kan kontrollere en kamp med Bell på den centrale, men er knap så stærk i det defensive. Han skal bruges når vi skal dominere kampe.
   
  • @BombaH - det er lige omvendt - Rosted vinder alle sine luft dueller (og det er nok også grunden til at han starter inde hver gang). Det gør Tshiembe for det meste også, men for mig ser det ud til, at han nogle gange har problemer med tiemingen og så taber han nogle af sine luftdueller. Det har vi set flere gange i denne sæson.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

---

 • BombaH
 • BombaH   31. juli 2022   

 • Hvorfor dækker Rosted ikke Helenius i stedet for Heggheim som ikke er så stærk på hovedet, men stærk på fødderne og viser det flere gange. Rosted skal på bænken og det er nu og ind med Tshiembe som vinder alt i luften og generelt en stærk duel spiller.

  Nu må Marinus da snart få chancen i stedet for Greve som er usynlig igen.

  Divkovic er bare en utrolig uintelligent spiller der konstant træffer dårlige beslutninger.

  Vi kan kontrollere en kamp med Bell på den centrale, men er knap så stærk i det defensive. Han skal bruges når vi skal dominere kampe.

 • Zer
 • Zer   31. juli 2022   

 • Dejlig kamp - et kongerige for en angriber - Hedlund arbejder som sædvanligt hård men uden resultat - Slimane laver fejl på fejl - Divkovic laver nok et mål mere om 10 kampe - jeg er bange hver gang Rosted har bolden - og for en gang skyld er Mads ikke den bedste - håber vi når top 6 men kan godt være i tvivl når jeg se denne kamp. Sider oppe hele natten og håber det bedste.
  ps. NF har bedt om nye spiller i de tre kæder og der sker ikke noget
  2 god kommentar

 • Joblar
 • Joblar   31. juli 2022   

 • Faktisk den bedste kamp længe på bolden, Bell og Blas en fornøjelse. Slimane skal godt nok til at tage sig sammen, hvis han vil sælges, alt for meget spillen tilbage fra ham og for lidt offensivt output. Rosted må og skal ud, og så er det utroligt at man efter hver gang skal skrive om vores pivringe dødbolde, offensivt som defensivt, fuldstændig uacceptabelt det andet mål SIF score.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Joblar - det er hegheim som er skyld i det andet mål. Rosted er godt nok dygtig I luften, men kan trods alt ikke dække to mand på samme tid.
   4 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Joblar Ja, der var jo en god grund til at Rosted ikke spillede fodboldkampe for os i mesterskabsforåret. Hermansson startede hver gang istedet og han var sandt for dyden heller ikke nogen Beckenbauer. Rosted er ganske enkelt ikke dygtig nok til at bære den gule trøje. Ufatteligt at han starter hver gang.
   2 enige

 • Summa summarum, Silkeborg vandt uden at overanstrenge sig. Vi spiller som høns uden hoveder sammenlignet med dette boldsikre SIF hold, der får os til at ligne forvirrede konfirmander i deres velorkestrede trekanter. Skræmmende nedtur lurer, hvis vi ender med IKKE at forstærke truppen inden vinduet lukker.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Kristianbs Blot til info. Transfervinduet lukker om 31 dage. Jo vi forstærker os. Men vi må aldrig hente spillere bare for at hente spillere, er ikke imponeret af hverken Aab, agf, ob, Silkeborg, Randers når det gælder deres indkøb. Så tålmodighed, vi blir styrket i løbet af de næste 4 uger....
   2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Kristianbs
   Vi har vist ikke set samme kamp, vi var da klart bedst
   1 enig

---

 • Hvor er det godt vi har danmarks bedste sportsdirektør, cv, han har jo selvfølgelig forlængst set den situation og har klare forstærkninger klar ….øhhh not….selv de mest inkarnerede cv fans må da ha indset at han er en direkte trussel mod klubben
  2 enige · 1 god kommentar

 • Mr.D
 • Mr.D   31. juli 2022   

 • Mindtrick/perspektiv
  Hvis nogen inden sæsonstart havde fortalt at vi efter 3 runder var a point med FCK, et point efter FCM og videre i Europa, så havde jeg købt den.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Mr.D #metoo
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
   Top enige
     31. juli 2022   

  • @Mr.D Ja man kan heldigvis glædes over, det går skidt for de 2 Fc klubber, men de er også bevis på, man ikke bare kan købe sig til succes..
   2 enige

  Se 3 flere kommentarer

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner