Fodbold live resultater
Brøndby - OB, optaktstråd

Skrevet af Broder Salsa, 6. november 2020

I Smørum-kampen fik vi flere fine svar i forhold til reserverne. Nogle præsterede fint, andre knapt så meget.

 

Jeg har én (måske to), men i hvert fald én stor kæphest ifht. startopstillingen mod OB. Først og fremmest: Radosevic må en tur på bænken.

Børkeeiet spillede rigtig fint mod Smørum på 6'eren. Selvom Radosevic måske er bedre i nærkampene, så er Børke også selv lidt af et skur. Han er ofte blevet kritiseret for at vende som en supertanker, men det synes jeg ikke rigtig var tilfældet i går. Derudover slog han også flere diagonale afleveringer, som jo også er Rados trademark. Selvom de ikke alle var milimeterpræcise, så var de der. Det er altså også noget Børke kan. Jeg tror han er klar. Og næsten vigtigst af alt, så giver han - modsat Rado - mulighed for småspil på midtbanen. Det er sindssyg vigtig når vi skal drive spillet fremad. Det ødelægger så meget af vores opspil, når 6'eren ikke kan være med i småspillet. Det har vi set mange eksempler på i de seneste tre superligakampe. 

Det vil så skubbe Frendrup op som 8'er. Det har han bevist, at han godt kan klare. Jeg vil i hvert fald ikke bytte Frendrup med Corlu eller Slimane... Først engang i anden halvleg. 

Min anden lille kæphest er Riveros. Han skal bare starte søndag. Bjur gjorde det egentlig ok i Aalborg, men vi har brug for kvalitet på den position her og nu.

Og nu bliver jeg måske upopulær, men jeg vil køre med Hedlund. Simpelthen fordi han har allerede har scoret mål i denne sæson. Han fik også tanket lidt selvtillid med målet i går. Det er dét vi mangler. Derudover vil kampen mod OB sandsynligvis efterlade en del rum at løbe i. Det er ikke Pavlovic' styrke... Men det kan egentlig blive hvem som helst af de tre angribere - det rører mig ikke det store.

Resten giver lidt sig selv. So here goes:

 

Schwäbe

HH - Maxsø - Jung

Bruus - Frendrup - Børkeeiet - Jobbe - Riveros

Hedlund - Uhre

 

Radosevic på bænken og Riveros på banen. Det er overordnet de eneste krav jeg har.

 

OB

Ligesom Sønderjyske og AaB, så spiller OB 3-4-3. Altså ikke ligefrem vores yndligsformation. Derfor mener jeg især man bør prøve noget nyt i startopstillingen, så det ikke bare bliver gentagelse på gentagelse. Det gider ingen se på igen.

OB har vundet deres to seneste kampe mod henholdsvis Horsens hjemme (1-0) og Lyngby ude (0-3). Alle tre mål i Lyngby kom efter standardsituationer. Her er vi væsentlig stærkere end Lyngby. Deres mål mod Horsens kom efter et indlæg og lidt klumpspil. Der stod Sabbi som deres frontangriber klar. Tager man deres tredjeseneste kamp med (3-1 nederlag til fcm), så har de faktisk ikke scoret efter flotte gennemspillede angreb. Dvs. de lider lidt af samme syndrom som os selv. 

Sabbi er selvfølgelig en spiller vi skal holde øje med - også Jabil. De har nogle fine skytter og de er ikke bange for at tage chancen fra distancen. Især Thomasen har et godt skud. Ellers er jeg bestemt ikke så skræmt af OB's offensiv. Jeg tror - endelig - vores forsvar kan holde nogenlunde stand. 

 

Brøndby

Meget afhænger af startopstillingen. Hvis Radosevic er væk, så kan vi lettere spille den rundt på midtbanen og finde mulighederne når kuglen erobres. Ret beset er vi 3 mod deres to centrale på midtbanen, Okosun og Thomasen, såfremt vi stiller med en 6'er der kan tænke offensivt og indgå i kombinationsspillet. Jeg forventer OB's fløje bliver derude for at dæmme op for vores wingbacks. OB har selvfølgelig også set Smørum-kampen, og kunne konstatere, at Riveros kan udgøre en risiko hvis ikke de holder øje med ham. Det frigiver formentlig lidt plads til vores egne spillere centralt på midtbanen og det skal selvfølgelig udnyttes. Hvis OB's fløje vil støtte op centralt, ja, så er der bare plads til vores wingbacks. Med Riveros og Bruus kan vi endelig få kvalificerede indlæg fra begge sidder. Både direkte ind foran mål til spidsangriberne, men også rigtig gerne cutbacks til 8'erne.

Jeg synes egentlig intensiteten har været ok i de seneste par kampe. Jeg har ikke set BIF-spillere slå op i banen. Problemet har været at kreere chancer. Jeg savner noget mere direkte spil og afleveringer fremad i banen. Mod Smørum slog Rosted flere flænsende afleveringer fra forsvaret og forbi hele midtbanen til Corlu som lå i rummet bag deres midtbane. Jeg lagde mærke til, at NF flere gange udbrød glædeslyde i de situationer. Så jeg håber det er et fokuspunkt, at få bolden så hurtigt som muligt frem og finde rummene. Vi finder aldrig rummene, hvis modstanderen er på plads. Der skal tempo og direkte spil til. Og førstegangsafleveringer. Vores wingbacks skal så tages med i anden bølge, hvis ikke mulighederne er der i første omgang til Jobbe eller vores anden 8'er i rummet foran deres felt. 

 

Overordnet set er jeg optimist forud for kampen hvis Radosevic er ude og Riveros inde. Og det er ikke for at køre hetz på Radosevic. Som de påpegede i BrøndbyLyd, så havde han jo en rigtig god afleverinssuccesrate. Men når de afleveringer bare er til siden eller baglæns, så gør det jo ikke meget godt alligevel. Hvis ikke vi smider Rado på bænken, så er jeg bange for at det kommer til at ende ligesom AaB-kampen. For OB og AaB er ret ens når det kommer til stykket, og kampen i Aalborg viste, at der er brug for ændringer i vores spil. Der er brug for ændringer som kan højne kvaliteten i vores spil fremad i banen.

Tror på en 2-1'er. 

 

Hvad siger I til kampen? Startopstillinger, muligheder, forventninger?

Kom nu gul.
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   6. november 2020   

 • Helt enig i forhold til opstillingen, ville måske sætte Pavlović ind frem for Hedlund, da han vil kunne give noget i forhold til at holde på bolden og noget i hoved spillet.
  2 enige

 • Jeg kan godt være lidt bekymret for Blas' kampform efter det jeg så i går. Han faldt ud af kampen i anden halvleg, som jeg så det. Han virkede træt. Det fatter jeg ikke helt, men jeg har heller ikke detaljeret information om hans opstart (fra før han kom til os)
   
  • @Marc Johnson Det sagde kommentatorerne også. Men jeg synes ikke jeg så ham hænge. Jeg synes bare han faldt lidt ud som spillere nu engang gør.

   2 x 90 minutter på få dage er selvfølgelig meget for en ny spiller, men alternativt må Bjur bare komme ind engang i anden halvleg.
   2 enige · 2 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    6. november 2020   

 • Jeg er meget enig i det meste du skriver. Dog ikke Frendrup på 8'eren. Jeg synes han har været usynlig i de kampe hvor han lå dér. Om det er fordi Rado så har været på 6'eren og ikke sat Frendrup godt nok op, ved jeg ikke. Men Frendrup hører til på den 6'er.Om vi så skal starte med ham eller Børkeeiet har jeg ikke helt besluttet mig for.

  Men jeg synes at der er 2 gennemgribende temaer, når vi snakker, i øjeblikket. 1) Vi er ikke offensive nok og 2) Vi har ikke kræfter til 90min.
  Hvis vi starter bagfra, med 2), så synes jeg det er underligt, for efter sigende skulle spillerne være i lige så god form, hvis ikke bedre, end under AZ. Så hvis det er sandt, at de er i bedre form og alligevel løber tør for energi, må det være fordi vi løber for mange forgæves meter. Det kan man håbe på bliver bedre og bedre, når systemer og aftaler sider mere i skabet. Men vi har jo spillet sådan længe og uden de store udskiftninger i truppen, så det er underligt for mig, og jeg har ikke nogen god forklaring.
  Men hensyn til 1), så savner jeg virkelig at se et mere offensivt og angrebslystent hold. Ikke nødvendigvis så aggressivt som under AZ, men man så hvordan Avarta overraskede FCK med netop dette. Kunne vi gøre det samme igen og så lukke mere af, med vores gode forsvar, kunne vi måske genfinde lidt af dette våben.

  Så med dette in mente, kunne et frækt bud være at skifte lidt formation. Jeg kunne godt se en mere offensiv ide i en 343 med følgende opstilling:
  Schwäbe

  HH - Maxsø - Jung

  Frendrup
  Bruus - Riveros
  Jobbe/Corlu

  Pavlovic
  Hedlund - Uhre
  1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     6. november 2020   

  • @Jensen Hvis vi tre i front skal vi da forsøge med Jobbe og Corlu på fløjene. Jobbe i venstre hvor han også spillede da vi spillede 4-3-3. Corlu i højre. Der spillede han også i Lyngby. Med Uhre i midten får vi både fart og fysik i forhold til Hedlund som ikke har fungeret ordentligt for os på kanten, ja faktisk kun som den ene af to spidser. Midtbanen kan så hedde Bruus, Børke, Frendrup og Riveros. Med Jobbe og Corlu på kanterne får vi fart, teknik, spilforståelse, driblere og ikke mindst skudtrusler når de trækker ind i banen.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     6. november 2020   

  • @Jensen Kan ikke redigere men. Er der ikke noget med at de træner 1 time med høj intensitet og så er det det? Hvis det er tilfældet giver det mening at de går død efter en time. De bør træne en hel kamp med tilhørende omkamp som i pokalkampe med høj intensitet. Det kan godt se ud som om det er rigtigt at de kun træner 1 time men til gengæld med extremt høj intensitet. Det kunne være rart at vide hvad der er grunden til at vi mister pusten efter 50-60 minutter når selv Horsens kan holde længere tid end os. Men mon ikke grunden er den simple at de andre bare er i bedre form end os. Det ser nærmest ud som om AZ har haft mere indvirkning på de andre klubbers nuværendd træningstilstand end på vores.
   1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Jensen Jeg er bestemt ikke afvisende overfor en formationsændring. Jeg tror helt bestemt at vi kan få bragt flere af vores offensive spillere i bedre positioner. For pt har vi jo kun to kreerende pladser - 8'erne - men de kan ikke være FOR offensive (eks Jobbe+Corlu), for så mangler vi defensivt og taber slaget om midtbanen. Så en anden formation giver god mening for mig. Og der vil jeg give dig ret i, at det vil hjælpe på dit 1).

   Frendrup hører hjemme på 6'eren, Ja, men synes Børke fortjener en kamp. Og så kan vi håbe, at Frendrup finder samme 8'er-niveau frem som mod fcm.
   1 enig

 • Broder Salsa, igen tak for en god optakstråd.
  Jeg er helt med dig i forhold til Rado. Vi har spillet ham 3 gange nu som 6'er, og tabt hver gang.

  Vigen er fortsat skadet, og uden ham som 8'er, synes jeg argumentererne for at skifte til 3-4-3 bliver endnu bedre.
  Ind med Børkeeiet, Riveros og Corlu, så vi kan spille med både ham og Jobbe på samme tid. Så har modstanderen ikke kun én kreativ kraft at skulle forholde sig til.

  Min holdopstilling:

  Hermannsson - Maxsø - Jung
  Bruus - Frendrup - Børkeeiet - Riveros
  Corlu - Pavlovic - Jobbe

  For OBs vedkommende skal vi selvfølgelig passe på Sabbi, specielt på omstillinger, men også Okosun på dødbolde.

  Til angreb! For BIF og 3 point. Lad os nu spille som vi gjorde mod FCM.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman Du er glad for den 3-4-3. Jeg håber også snart vi får den at se. For som du stiller den op der - med de navne på de positioner - så ser den meget interessant ud!
   1 enig
   
  • Betalende bruger
     7. november 2020   

  • @Christian Brøndbyman Du får både en enig og en god kommentar her fra. Vi har nøjagtig samme ønske opstilling. Okusun må være en opgave for Pavlovic. Han er en af rigtig mange som er blevet vejet og fundet for let hos BIF og som nu volder os store problemer hver gang han spiller mod os. Det var godt nok kun efter en uges prøvetræning han blev kasseret.
   
  • Betalende bruger
     7. november 2020   

  • @Christian Brøndbyman Med han mener jeg selvfølgelig Okusun. Kan desværre ikke redigere. Bortset fra det er Pavlovic nok en af de eneste hos os som kan matche Okusun fysisk.

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    8. november 2020   

 • Ville have Paulovic med fra start, da han også er vigtig, når vi forsvarer på standardsituationer og har OB scorede en del på.
  Jeg ville give Blas og Bjur en halvleg hver. Jeg tror da, at Bjur starter, da Blas spillede hele kampen i torsdags og så meget træt ud til sidst.
  Slimane ville nok ikke være med i min kamptrup - han ligner en, der skal genfinde sig selv under opstart til januar.
  Jeg er tvivl om Uhre gik lidt småskadet ud i Aalborg og hvis hvor skadet han er. Jeg ved ikke om Kvistgaarden spillede igår i U19 da han vil må forventes at være erstatningen. Selvom jeg gerne så Singh får en mulighed, men jeg tror ikke de har vurderet ham god nok.
  Jeg er ret sikker på Rado spiller da TB fik så meget spilletid i torsdags. Tror ikke han er klar til at spille fra start idag - så dog meget gerne at han fik 30 min, så vi kunne se ham lidt an.
  God kamp - 100 % opbakning herfra
  1 god kommentar
   
  • @Sinbad Egentæigbret enig i dine betragtninger, men jeg synes det vil være et unødigt hårdt slag helt at vrage Slimane. Han har ikke været god på det seneste, men synes stadig han fortjener tillid i sin udvikling.

   Jeg vil bestemt ikke være utryg ved at sætte ham ind efter 80 minutter på trods af hans formkurve.
   
  • @Sinbad Jeg kan ikke redigere og jeg ved ikke lige hvad der skete med autocorrect i mit første ord.. Der skulle stå 'egentlig'

 • Jeg gad godt, at NF rystede posen lidt. Er ikke fan af 5-3-2 mere. Det gav god mening da han skiftede til den, men nu synes jeg ikke vores bedste spillere kommer i spil.

  Det kommer nok ikke til at ske, men vil gerne over i en 4-3-3. Schwabe på mål,
  Bruus - HH - Maxsø - Jung
  Børke - Frendrup
  Hedlund - Corlu - Jobbe
  Pavlovic.

  Formationen her, er en 4-2-3-1. Man kan også vende trekanten om på midten, så Børke er 6'er og Frendrup og Corlu er 8'ere. Den kan stilles op med forskellige nuancer.

  Med ændringen her, kan både Corlu og jobbe komme i spil på samme tid. Hvilket de ikke kan i vores 5-3-2. Jeg vil gerne have flere kreative kræfter i spil.
  Vi har haft svært ved at skabee chancer, her får vi en ekstra offensiv spiller ind.
  Vi lukker heller ikke særligt godt af i 5-3-2. Så synes det er på tide at skifte igen.


  ENESTE ulempe i mine øjne. Jung kan nok ikke spille midterforsvar i en 4 backs kæde. Så her skal ham og Riveros kæmpe om VB pladsen. Jeg synes dog det er det værd.

  Er træt af et se et Brøndby hold, der kun kan spille på omstillinger.

  Hvis vi laver systemskifte. Så kommer der også en rød tråd i forhold til u19. Det kunne jeg godt tænke mig
  1 god kommentar
   
  • @Ville bliv vild ! Systemskifte er en meget relevant diskussion. Jeg synes heller ikke at 3-5-2 er optimal længere.

   Men overgangen til 3-4-3 vil være blødere, end hvis man gik over til en 4-2-3-1. Med 3 nede bagerst slipper vi også for konkurrence Jung og Riveros i mellem. Med 3-4-3 Kan de begge spille. Og vi vil få en tilsyneladende boldsikker venstreside.

   Uanset hvad, så skal der arbejdes hen imod at Corlu og Jobbe begge kan være på banen fra start. Vores offensiv har brug for deres ideer samtidig.

  Se 1 flere kommentarer

 • Hans
 • Hans   8. november 2020   

 • Bliver endnu et nederlag vi har fået smæk og fingrende 3 i rap nu ....synnetyske tekstiljylland og jomfru Ane ...kampe hvor vi spiller rædderligt og ikke kan score eller forsvare vi lukker mål ind i hver eneste kamp ....også mod ledøje! ! Fra danmarks serien var det ikke bedre..vi spillede ikke specielt godt..glæder mig til sommer ny træner og forhåbentlig lidt justering af spillertruppen
  1 enig · 1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner