Brøndbys U/15-træner Sune Jensen: Det er en rigtig spændende årgang

Skrevet af Steen Sørensen, 9. juni 2020

Tidligere i coronaforløbet blev både U/15- og U/17-Ligaen afblæst, mens det er planen, at U/19-Ligaen skal spilles færdig med de syv øverste hold i tabellen - ikke for at finde en dansk mester og medaljetagere, men for at finde deltagere til blandt andet UEFA Youth League i næste sæson. Årgang 2005, som skulle have spillet U/15-Ligaen færdig er en af de mere interessante årgange i Brøndby Masterclass.

- Årgang 2005 i Brøndby er en rigtig spændende årgang. Som hold er de godt sat sammen med individualister og en god blanding. Jeg har store forventninger til flere af spillerne og håber at se dem i Superligaen på Brøndby stadion, siger cheftræner for U/15-holdet i Brøndby Masterclass Sune Jensen og ser tilbage på den nu stort set afluttede sæson samt coronaen

- Som hold har vi haft meget fokus på det høje pres og genpres, samt vores afslutningsspil. Vi havde en god periode med store fremgang inden virussen satte en stopper for træning og kampe. Spillerne blev sendt hjem med hver deres individuelle træningsprogram. Stor cadeau til den fysiske sektor for et godt stykke arbejde. Kasper Lorentzen og jeg var i kontakt med spillerne via FaceTime, hvor vi havde fokus på deres individuelle plan og vi så klip sammen med dem. Så vi prøvede at holde så meget gang i udviklingen som mulig.

Da U/15-Ligaen blev afblæst lå Brøndby med helt fremme og kunne se frem til en spændende afslutning på turneringen, men det blev ikke til noget. Til gengæld ser meget ud til at Ungdomspokalen i DBU København- og DBU Sjælland-regi bliver færdigspillet i løbet af sommeren. Her er U/15-holdet fra de blå/gule på Vestegnen stadig med og skal i semifinalen på udebane op imod Farum BK - topholdet i U/15-Ligaen.

Stillingen i U/15-Ligaen, da den blev afblæst

Oprindeligt skulle interviewet med Sune Jensen have været bragt i den årlige Brøndby-avis 'Fodboldliv i Brøndby', som hvert forår bliver husomdelt sammen med lokalavisen 'Vestegnen'. Brøndby-avisen blev imidlertid også offer for coronaen, så nu bringes det i stedet her i en lettere omredigeret udgave.
Deltag i diskussionen
  • det lyder jo mega interessant med en sådan ekstra tallentfuld årgang, og måske er der alligevel en lys fremtid for BIF med egne spillere, er der nogen der har et mere detailjeret overblik over individuelle spiller på denne årgang vi kan forvente at se på stadion om 4-5 år ?

  • Sinbad
  • Sinbad
    Betalende bruger
      16. juni 2020   

  • Som jeg kan se det på transfarmarkt.com har 9 spillere fået kontrakter - men mangler denne kontrakt ikke ? https://sn.dk/Furesoe/Kontrakt-skulle-signeres-ved-Patricks-hjemmebane/artikel/937578

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER