Bruus lukkede ned for Nordsjællands Neymar: Var ikke en svær kamp

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 29. juni 2020

Sejr, clean sheet og tredje startplads i fire kampe.

Andreas Bruus havde grund til at smile, og det var da også en meget glad mand, som mødte pressen i Mixed Zone efter 2-0-sejren i Farum. Han mener, det var en fuldt fortjent sejr.

- Det synes jeg. Vi lukker ned for det meste, og så scorer vi på det vi har. Jeg synes vi er kyniske oppe foran, og vi er kyniske nede bagved. Vi lukker dem af. De får egentligt ikke det store. Så jeg er en glad, men træt mand, sagde Bruus efter kampen.

Forud for opgøret havde en samlet presse været meget rosende overfor en af Nordsjællands offensive profiler, Kamaldeen Sulemana. FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersen havde endda været ude og sige, at ghanseren har Neymar-potentiale, så på forhånd kunne det ligne en svær opgave for Andreas Bruus, da Sulemana kom ind fra anden halvlegs start, men den følelse havde den unge højreback slet ikke.

- Nej, jeg synes ikke det var en svær kamp. Jeg ved jo godt hvad de vil, de vil gerne ned af linjen. De er hurtige, men det er jeg også selv. Det handlede for mig om, at tage lidt af farten fra dem, og det synes jeg at jeg lykkedes med i de fleste situationer. Selvfølgelig er det også nogle, hvor der er en 'lille upser', men ellers er det en fin kamp og jeg følte mig godt tilpas derinde.

En af grundene til, at det ikke blev svært for Andreas Bruus i Farum var, ifølge hovedpersonen selv, forsvarskollegaen Hjörtur Hermannsson.

- Det er svært at sætte ord på sin egen præstation, når jeg ikke selv har set kampen. Men altså, som jeg sagde, jeg synes at jeg følte mig godt tilpas derinde og har godt styr på det. Men også med rigtig god hjælp fra Hjörtur, som hele tiden snakker i baggrunden. Hjörtur hjælper mig meget, og gør det nemmere for mig. Jeg føler at jeg spiller en god kamp, og vi holder nullet, så defensivt synes jeg vi spiller en god kamp. Så er der en lille smule offensivt, men det kommer når jeg stille og roligt begynder at få det hele ind på ryggraden.

Bruus og Brøndby har nu en uges kamppause inden det søndag går løs i Aalborg.
Deltag i diskussionen
 • Tanken
 • Tanken   29. juni 2020   

 • Her synes jeg vi specielt skal se på han siger Hermannsson hjælper ham hele tiden. Jeg synes man højest må skifte 2 i det 5 mands forsvar, og det bliver VCB og VB, så jeg håber virkelig på en forlængelse til Hermannsson. Han er måske den mest undervurderede Brøndby spiller pt
  10 enige · 3 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     29. juni 2020   

  • @Tanken - Helt enig. Det er nemt at overse hvor meget Hjörtur bidrager med. Så fedt at Bruus lige fremhæver det. Han er sgu en sej knægt. Ydmyg, men også bevist om egne evner. Han lader sig ikke kue, af at modstanderens træner forsøger at snakke sin spiller op. De har begge 2 ben og han ved han kan matche ham på farten... Stærk kamp, og et kæmpe potentialet i den dreng.
   4 enige · 3 god kommentar
   
  • @Tanken Helt enig, synes personligt hermannsson har gjort det godt på det seneste. - og igår var hjan også utrolig god til at presse op, når angribere eller offensive spillere fik bolden. Han lod dem ikke vende rundt, men pressede dem istedet tilbage, så de var nødsaget til at spille baglæns konstant.
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • Skovbo
  • Skovbo   29. juni 2020   

  • @Tanken jeg er ikke helt enig-syntes at han koter for mange mål-var det ikke to i Horsens-står fejlplaceret.
   
  • Tanken
  • Tanken   29. juni 2020   

  • @Skovbo Jeg synes han næsten altid vinder sine dueller, støtter sin back, afleverer fint og presser modstanderen ud i de rum vi gerne vil have dem. Mod Horsens syne jeg faktisk ikke nødvendigvis du kan pege på Hermannsson, eller under alle omstændigheder ikke pege udelukkende på ham. Det var hele holdet der faldt defensivt sammen, og Horsens kunne slå indlæg som det passede dem. Ofte var det endda kun en Horsens spiller mod to af vores og alligevel kom de nærmest upresset til indlæg. Desuden er det som jeg husker det, faktisk to indlæg som slås fra højre i det forreste rum. Det sidste blev slået fladt fra venstre ind mod midten af banen. Nu skal man så se på de to første, er det Hermannssons mand, og skal vi forsvarer mand-mand i disse situationer? Fordi for mig at se ville det aldrig være løsningen at han skal på tværs af hele feltet da alternativet er det bagerste rum vil stå helt tomt. Jeg kan ikke huske om det er Hermannsson som er ude og dække indlægget på den sidste, men ellers kan han ikke stå alene med det. I virkeligheden mener jeg at hele holdet kikser i en hel halveg i den kamp, og så har han selvfølgelig også noget skyld på den måde, men langt størstedelen af sæsonen har han bestemt været en af de vigtigste spillere
   
  • @Tanken Jeg kan godt være med på at Hermannsson har spillet nogle stærke kampe på det seneste. Han har leveret varen, men jeg synes samtidig han har haft nogle udfald i de store kampe, bl.a. mod Braga, men også mid
   
  • @Tanken .... mod f.eks. Hajduk. Det kan sagtens være et taktisk/strukturelt problem, som kan løses. Spørgsmålet for mig er nok mest, om vi vil miste specielt meget ved i stedet for at satse på Skipper, og så sælge Hermannsson. Jeg tror det ikke.
   
  • Tanken
  • Tanken   30. juni 2020   

  • @Christian Brøndbyman Det tror jeg til gengæld vi gør. Og jeg tror specielt Bruus vil miste noget. Jeg kunne godt tænke mig vi havde et hold med halvt erfaring halvt unge, for på den måde kan man støtte de andre. Maxsø kan f eks godt have et halvt øje på Skipper så han ikke er markant dårligere end Hermannsson, men det er ikke sikkert han også kan det på Kabongo samtidig hvis det er ham som spiller på den anden side. Og Skipper kan formentlig ikke have det på Bruus. Derudover mener jeg Hermannsson er væsentligt bedre end Skipper, men også derfor jeg siger jeg synes han pt er den mest undervurderede spiller på holdet
   
  • @Tanken jeg kan godt være med på, at skal Kabongo spille til venstre i bagkæden, vil det måske blive lige lovlig urutineret med Skipper på den anden side. Men vi har jo også Rosted. Ikke at jeg synes Hermannsson er en dårlig spiller, men jeg synes umiddelbart han er en lidt ordinær superligaspiller, som kan spille gode såvel som dårlige kampe. Har han en positiv indflydelse på Bruus. Måske har du ret i det, det vil jeg ikke afvise. Ikke desto mindre tror jeg vi sælger ham, og jeg tror stadig ikke på tabet vil blive kæmpestort.

 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    29. juni 2020   

 • Tegner godt med ham på HB.
  1 enig

 • Hvor skønt at endnu en ung spiller gør en god figur. Så må NF også snart erkende at Gammelby ikke skal have spilletid. Det gør jo underværker for vores offensiv når vi har en VB der rent faktisk kan spille fodbold
   
  • @Fuld fart frem Bruus gjorde det fantastisk i går, no doubt about it, men jeg synes folk er for hårde ved Gammelby. Gammelby Sprudlede jo for fanden imod FCK og han har haft en opadgående kurve. Han er bare meget bedre på den HWB end den venstre, det er helt tydeligt.
   1 enig
   
  • Kapper
  • Kapper   29. juni 2020   

  • @Fuld fart frem JMG var vel reelt fejlfri i går og på venstre back positionen, kan man ikke forvente det helt vilde offensivt mod et FCN i hopla.
   1 enig
   
  • @Kapper Jeg synes nu alligevel det var en tynd kop te fra Gammelby rent offensivt i går, når nu vi ved hvad han kan bidrage med. Men ja, han var god mod PSE i sin rigtige side.
   
  • @ChewiebroCColuwie Prøv at se på hvordan han placerer sig defensivt på banen. Vidste jeg ikke bedre ville jeg tro han lige var startet med at spille fodbold. Dækker på den forkerte siden af manden. Løber generelt runddt som en hund i et spil kegler. Og han fremadrettede aflevereringer er en katastrofe. Ved ikke om du kan huske Asbjørn Sennels, men tror Gammelby er den dårligste spiller vi har haft siden Sennels. De manglede begge helt basal fodboldforståelse og undrer mig kamp efter kamp hvordan Gammelby kan starte inde.

BRØNDBY IF DANSKE MESTRE 2020/2021