Champions League vs Europa League

Skrevet af Sunderland, 24. august 2021

Så det i morgen det gælder: pt er godt 24000 billetter solgt, det lugter af udsolgt i morgen.

Vi skal nyde det i morgen: kommer vi bagud 0-2, ja så skal vi stadig nyde det, stemningen bliver elektrisk uanset hvad. Gameplan på banen: gå efter 0-0, spil brutalt de først 10-15 minutter og stå ekstremt dybt, lav los fodbold, skæve afleveringer, tåhylere, kick and rush, vilde tacklinger, så skal Uhre nok score med venstre balle og vi vinder 1-0, glemt alt om poleret spil, ødelæg kampen, ja så er Energy drikke klubben til at tale med, den vildeste kamp i Danmark i mange mange år.............nerverne sidder uden på tøjet af Salzburg spillerne, de har alt at tabe :-)
Deltag i diskussionen
 • Gizmo
 • Gizmo   24. august 2021   

 • Jeg glæder mig allermest til chl hymnen før kamp start.
  Der kommer stå… pels for alle pengene!

 • MicFys
 • MicFys
  Betalende bruger
    24. august 2021   

 • Sunderland. Enig Det vil kræve at vi kan overraske Red Bull Salzburg på de helt rigtige tidspunkter i kampen. Vi har ikke individualisterne til det, så holdet må løfte opgaven.
  Vi skal være uhyre disciplinerede, holde fast i gameplan.
  Økonomisere med kræfterne
  Måske spille overfaldsfodbold fra første første sekund og 10 minutter frem - måske kaster det et mål af sig - stadion koger og RBS er rystet - derefter en solid defensiv, hvor vi overlader områder på banen der ikke er farlige for os.
  1-0 vil kræve forlænget spilletid, dog vil vi nok være for trætte her og vi har ikke helt bænken til at forsvare den hjem.
  Det bliver nok et nederlag, da vi i værste fald ikke kan holde tempoet og har kræfterne til en hel kamp + 30 minutters tillægstid.
  Uanset hvad resultatet bliver, vil vi prøve internationalt pres, møde et godt hold og kan tage erfaringerne med os. I sæson 2022 vil flere af de nye være faste støtter og med 1-2 nye performancespillere + Maksø, så tror jeg på vi kan bide skeer med FC klubberne.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Dansplast
 • Dansplast
  Betalende bruger
    25. august 2021   

 • Bliv ved med at spille over grænsen og brok Jer vildt over alle kendelser som ikke går vores vej. Få det til at ligne forfølgelse når dommeren dømmer imod os. Smid Jer ned ved mindste kontakt i deres felt. Hvis ikke vi får straffe, brok Jer til dommer, linjevogtere, fjerdedommer, Landsretten, Højesteret og Menneskeretigghedsdomstolen og hvad der ellers måtte være at brokke sig til. Måske Thor. Slå ud med armene og ryst voldsomt på hovedet. Brug alle muligheder for at vise verden vi har at gøre med en gruppe af RB betalte svindlere hvis eneste mission er at snyde os. Men hvis vi spiller brutalt det første kvarter, får et par gule kort og stopper med hårdt spil vil det være at anerkende de gule kort. Det skal man jo ikke hvis man har brokket sig over dommerens ''åbenlyse favorisering'' af modstanderne. Så må man fortsætte i samme spor så selv dommeren bliver bange for at se ud som om han bevidst favoriserer det ene hold.
  Det er selvfølgelig også en mulighed at tage del på sengen med et par hurtige mål og denne gang være 200% koncentreret defensivt så det er absolut umuligt at komme til chancer.
  NF må komme op med en plan. Der er mere end 1 million at hente.
  1 god kommentar

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021