Fodbold live resultater
Christian Sørensen efter U19-sejr mod FCK: Det var hårdt arbejde

Skrevet af Kasper Pedersbæk, 10. november 2022

Det blev til tre point og derbysejr for U19, da holdet på hjemmebane onsdag eftermiddag kunne se 2-1 stå på måltavlen, da opgøret mod FCK blev fløjtet af. Sejren kom i hus trods mere end en halvleg i undertal efter en udvisning til Noah Nartey.

Derfor var det også en tilfreds cheftræner, Christian Sørensen, som 3point.dk fik en snak med efter kampen. Især fordi, som han pointerede, at holdet havde spillet i undertal:

- Det var en rigtig flot sejr, selvom jeg også gerne ville have vundet mod dem 11 mod 11, som jeg sagde til dem i pausen, når vi nu ikke havde det, så måtte vi jo gøre det med 10 (mand på banen efter Noah Narteys røde kort red.)

Netop udvisningen satte et naturligt præg på kampen, hvorfor det også ifølge cheftræneren blev mere en fight end et smukt spillet opgør da 11 blev til 10 for hans spillere på banen:

- Det blev en anden kamp efter udvisningen, de skulle kæmpe benhårdt, hvilket de også gjorde. Men det var fedt at se den side af holdet med det hårde arbejde.

Om kampens forløb da det stadig var 11 mod 11 på banen havde Sørensen også gjort sig sine betragtninger:

- Vi har nogle gode omstillingsspillere, FCK er gode på bolden, så der var nogle fælder vi gerne ville have dem ind i. Det lykkedes vi rigtig godt med. Efter udvisningen blev det en anden kamp, men vi er rigtig tilfredse med de første 40 minutter, både i presset, men også hvordan vi spillede med bolden for fødderne.

Holdet har haft noget modgang i efteråret, hvorfor derbysejren var tiltrængt, og gav noget optimisme og tro på tingene før efterårets sidste kampe:

- Vi har haft mange kampe, hvor det er blevet smidt til sidst, eller hvor det har været meget lige ved og næsten. Derfor er det dejligt at få en sejr i dag, at få følelsen af at det her kan vi godt.

På falderebet var der også et par ord med på vejen til Brøndbys keeper, Lucas Ziegler, da Christian Sørensen rundede kampen af:

- Ziegler har været ude længe med sin skulder, han træner ikke med holdet i øjeblikket af den årsag, men spiller kampene, og det fungerer godt for ham. Han har det niveau vi havde håbet på han ville have. Han er en fed sidste skanse at have.

Brøndby U19 vandt onsdag eftermiddag med 2-1 mod FCK efter scoringer af Noah Nartey og Oscar Schwartau.
Deltag i diskussionen
Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner