Fodbold live resultater
CV gør det godt. Og kampen mod fcn

Skrevet af , 14. august 2021

Jeg er så træt af dem som sviner CV til. Manden er skyld i vi har overskud og ikke gæld. Samt vi også vandt et DM. Så lad nu være med at svine ham til. 
 

vil 1000 gange hellere have sådan en trup som i går og om 1-2 år. Så er det på toppen, vi er ikke fcm eller fcc!! 
 

kampen i går. Er så typisk. Alle vidste bare at der var mål. Men VAR kunne åbenbart se noget andet. 
hvis vi havde fået det mål. Så havde vi vundet. 
jeg er ikke nervøs over vi ikke kommer i top 6. Så længe vi spiller som i går eller i arken. 
 

vi har et super fedt hold, men mangler marginalerne. De skal nok komme. Ligesom sidste år. Da vi havde vundet 4 og tabte 4. 
 

forza brøndby. Husk brøndby i med og modgang, hvis man kun er med i medgang. Så skrid over til fcc!
Deltag i diskussionen
 • Joblar
 • Joblar   14. august 2021   

 • Nu syntes jeg faktisk det er ok at kritisere konstruktivt når det er på sin plads, og ja CV har gjort det godt eller har han nu også det. I min optik er det klart at der fra CV’s start har været et primært mål, at få bragt omkostningerne ned, og det må man sige han har gjort, men undskyld mig, det ville mange andre end CV også kunne have gjort. Strategien omkring de unge tror jeg de fleste støtter op omkring, mig selv inklusiv - MEN, det må og skal også være sådan at vi kan stille et ordentlig hold der kan spille med i toppen (top3), vi er og skal ikke være FCN. Når jeg kigger på det CV har hentet ind syntes jeg der mangler kvalitet og det er i flere tilfælde ikke de ældre performance spillere han har talt om, lad mig nævne Lumb, Rosted, Pavlovic - de tre har langt fra været gode, så er der Maxsø som er en no brainer - herudover unge spillere som Salech, Fallenius, Cappis, Greve, Tshiembe - de spillere mangler i min optik stadig at bevise sig over en længere periode - og er de performance spillere ?, Blas tror vi alle vil blive en forstærkning, men vi ved det endnu ikke - jeg er personlig ikke imponeret over hvad der er hentet ind, og jo vi har altså nogle midler nu og her, at man så ikke ønsker at bruge dem er en anden snak. Mener absolut heller ikke at man skal tilskrive Mesterskabet til CV, han har spillet sin part, men heller ikke mere end det. Jeg kunne også godt tænke mig at der blev ryddet endnu mere op i truppen og nogle af de spillere der ikke har en fremtid i klubben kom videre, her tænker jeg Corlu, Gammelby, Bruus, Lumb og sikkert et par stykker mere, så for mit vedkommende mangler CV stadig at bestå, men transfervinduet er selvfølgelig heller ikke lukket endnu.
  2 enige
   
  • Mr.D
  • Mr.D   14. august 2021   

  • @Joblar
   Det er korrekt at mange andre end CV kunne have bragt omkostninger ned. I al stilfærdighed må det dog også konstateres at CV er den eneste i nyere tid der rent faktisk har GJORT det.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Joblar jeg er helt enig med dig i at man skal kunne kritisere konstruktivt, det syntes jeg bare at vi meget sjældent ser folk gøre, både her på 3point, på FB og på Twitter er det oftest sådan noget æh bæh buh brug nogle penge, køb this og køb that, fyr ham og sælg ham, de får det til at lyde så utrolig nemt.
   Det mange folk glemmer at forholde sig til er især pengene og hvad det koster at købe kvalitet, jeg kan sammenligne med klubben længere inde i Kbh. de har betalt 70 mill for Grabara, Lerager og georgieren + Diks på fri transfer (her snakker vi om 3 bevares gode superligaspillere og en ubekendt i georgieren) som nok har fået er ret god sign-on fee, så hvis vi regner lønninger med har de nok allerede brug en 100 mill i år og der kan vi jo bare ikke være med.
   Så mit håb er at der indenfor de næste 2 uger kommer 2 - 3 forstærkninger mere til Brøndby og gerne for under 20 mill., jeg håber så også at der kommer nogle afgange for truppen er ved at være rigtig stor med 29 spillere i førsteholdstruppen.

   Nå det blev lidt langt, men ja jeg mener at kritik er helt fair og hvis den så også ku være bare en smule konstruktiv ville det være rigtig fedt :)

 • Mik
 • Mik   14. august 2021   

 • Helt enig kritik skal være saglig og velformuleret

  At nogen fx siger kun en spiller kæmper mener jeg er helt væk.

  Der er mange positive ting at tage med

  2 nye indkøb og igen efter anden kamp viser Kevin T en stor fremtid i Brøndby godt indkøb. Greve det samme uheldig med corona

  Vi mangler kvalitet til angrebet og en HWB.

  Angrebet fordi vi ingen ud over Uhre der er målscorer pavlovic har fået nok chancer så må man indtil CV henter en kvalitets angriber ind og han kommer vent og se. Prøve med singh eller kvistgaarden for pavlovic har fået nok chancer på den plads.

  Vi lukker kun 1 mål ind i går vi er det hold i mest boldbesiddelse og flest hjørne, vi mangler flere vigtige spillere de kæmper for holdet og klubben. Jeg siger nu og god tid vi henter 3 point i næste superliga kamp

  Nu tror jeg ikke vi går videre mod Salzburg det siger sig
  Selv. Men forestil jer de tirsdag skaber en overraskelse af de helt store så glæder jeg mig til at læse indlæg fra FANS.

  For kæft jeg er træt af at læse den negativt og tilsvining af spillere og CV som jeg selv har været
  Kritisk overfor

  Han har lige hentet to spillere der tydeligt løfter holdet. Kritik skal være sagligt ikke plat og det nemmeste er at sparke til folk der ligger ned.

  En rigtig fan støtter holdet
  I medgang og modgang kom
  Nu vi er bedte end det vi skal nok få vendt det og CV har fejlet med vente men fanme ikke give ham kritik for alt corona når han lige gjort det godt og vi alle ved de tiltag han har lavet var nødvendige

  transfer er ikke slut han henter 2 mere min og en af dem bliver klasse angriber af kvalitet
  1 enig · 1 god kommentar

 • Maxsø1234, jeg er helt i dine betragtninger i oplæg her.

  Jeg synes også vi har et virkelig fedt hold. De nye spillere der er kommet ind over sommeren, specielt Cappis og Tshiembe, synes jeg ser uroligt spændende ud. Mine forventninger til holdet er ret store. De skal bare spilles ordentligt sammen.

  Corona har ramt os helt utrolig hårdt. Rado skulle være den vigtigste del af rygraden på holdet efter afgangene, men han har været væk i 60% af kampene. Maxsø bliver taget ud i 2 kampe og der er stadig tvivl om han bliver her. Så har vi yderligere coronakarantæner og en Blas som stadig er skadet.

  Hvad angår skriverierne om CV, så er der nogle der skriver i affekt, og det kan man komme til efter et nederlag, men der er også nogle der generelt bare ikke vil indse præmissen omkring vores økonomiske situation. Vi har solgt for 50 mio dette vindue, og købt for 12,5 mio. Dette forhold mellem salg og køb er noget jeg tror vi skal vænne os til - vi er en sælgende klub, som kommer fra mange års driftsunderskud. Det er det, CV er ansat til at rette op på. Ikke til at foretage penistransfers. Det er da rigtigt at CV har købt nogle flops, blandt andet Lumb, men vi har så nærmest heller ikke betalt noget for dem.

  Ja, vi tjener penge på europæisk fodbold. Men det er et engangsbeløb. Det beløb vi får ind på det, svarer formentlig hvad PSE og FCM får for hhv Daramy og Cajuste. Det kommer IKKE til at lukke hullet til de andre på så kort sigt. Det kræver mange, mange flere store salg og gruppespil før vi kan konkurrere med dem. Det er ikke 1998 længere. Det må vi alle se i øjnene.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   14. august 2021   

  • @Christian Brøndbyman sådan set enig, og jeg er ikke tilhænger af penis transfers. Men når jeg ser på hvad CV har hentet mener jeg faktisk at det kun er Maxsø der har slået til, resten har været skuffende, så er jeg med på at nogle spillere er unge og købt til fremtiden osv. Kevin, Greve og Cappis kan blive gode spillere for os, men det er langt fra sikkert i min optik. Jeg håber at man får kigget på HWB, hvor jeg mener at Bruus bør have spillet sin sidste kamp, en eller to mere til forsvaret og noget oppe foran, det bør være spillere der går direkte ind på holdet, og så håber jeg man får sendt nogle spillere ud der ikke har en fremtid i BIF. Det er jo ikke sådan at der slet ingen penge er i BIF’s kasse, og nogen gange er det altså nødvendigt at lave en investering for at kunne høste frugterne på den længere bane, og nej vi skal selvfølgelig ikke tømme klubkassen, men jeg græse det sådan at jeg altså ser Brøndby skulle spille europæisk hvert år.
   1 god kommentar

  Se 10 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   14. august 2021   

 • CVs opgave er at give NF en trup, der kan komme i top 3. En trup, der afstemt og passer til spillestilen. Det CV har præsteret er at spare på udgifterne ved at forære en lang række profiler væk til småpenge og ikke hente nyt ind, dette har givet plads til at Jobbe og Frendrup har fået mere spilletid. Uhre blomstrede op med spilletid, men det var ikke noget CV havde regnet med. Det var af nød, da man ikke havde pengene til at hente nyt ind. Han hentede Maxsø, der har præsteret flot, resten han har hentet spillede ikke godt i guld sæsonen.

  Mraz, Pavlovic og Lumb er eksempler på store fejlskud fra CV.
  1 enig
   
  • Mr.D
  • Mr.D   14. august 2021   

  • @mp80
   Hjælp mig lige her. Hvad er det for nogle profiler der er solgt for småpenge?
   1 enig · 1 god kommentar

---

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    14. august 2021   

 • Jeg forstår ikke, at man kritiserer CV for at gøre præcis som han har sagt han ville…!
  Allerede før vinduet, proklamerede CV, at truppen så fin ud og ikke behøvede det helt store.
  Han har også meldt ud, at der formentlig bliver handlet sidst i vinduet, da det er der der kan gøre rigtig gode handler.

  Så mens transfervinduet stadig er åbent, er CVs arbejde stadig ongoing. Derfor synes jeg at al kritik bliver skinger.
  Når vinduet lukker, kan vi gøre status. Og først der, kan vi konkludere om han har gjort det godt eller skidt.

  Har CV lavet fejlkøb? Ja selvfølgelig har han det.
  Har CV lave konge køb? Ja. Det har han også. Og hvad så…? Det er ikke Football Manager og intet er sikkert, i denne verden.

  Giv nu manden tid og lad ham arbejde til vinduet er lukket.
  4 enige · 1 god kommentar

 • Mr.D
 • Mr.D   14. august 2021   

 • Maxsø1234
  Fint indlæg. Jeg undrer mig dog over at du med den indstilling laver et meget kritisk/personligt indlæg mod Mensah i tråden efter hans interview. Hvis jeg kun læste teksten ville jeg aldrig have gættet det var fra samme fan.

 • Betalende bruger
    14. august 2021   

 • Jeg finder det absurd morsomt, at alle de afgange som mange råber og skriger på skal erstattes, og at de var bærende kræfter, er det vel kun Jobbe som ikke er blevet svinet til, og som var god nok til Brøndby.

  Både Jung, Hermanson, Shwæbe, Vigen er alle blevet svinet til, men nu er de er væk, er de nærmest uerstattelige, og skal nogle virkelig dyre indkøb til for at genbesætte de pladser.

  Sjovt som stemninger vender, og de tre må da om nogen være beviset på at det tager tid at spille nye spillere ind, og tålmodighed er nøglen
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   14. august 2021   

  • @Chefen Vilfort fantastisk skrevet og så sandt

  Se 2 flere kommentarer

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner