Fodbold live resultater
CV revser Jung-agent: Det irriterer mig - skidt agentarbejde

Skrevet af 3point.dk, 14. juni 2020

Anthony Jungs agent har været i medierne for at presse på for at Jung kan skifte hjem til Tyskland. Det kan du læse om her. Hos Brøndby har de læst det, og fodbolddirektør Carsten V. Jensen er ikke imponeret.

- For det første så må jeg sige, at det irriterer mig sådan noget. At agenter skal ud med sådan nogle historier. Det er jeg jo ganske godt klar over. Han har jo taget telefonen, han ringede til mig, og jeg har jo haft mine snakke med Jung, som jeg selvfølgelig har. Med det lagt til siden og med det in mente, så handler det jo stadig om en spiller, som har en kontrakt i Brøndby. Indtil videre varer den altså et år endnu. Og det er udgangspunktet. Jung har en værdi for os, og hvis ikke Jung er her, så skal vi jo have midler til at erstatte det. Vi kigger i markedet, vi ser, hvad der er. Og jeg vil da ikke afvise, at det kan ske. Men det er ikke sådan, at jeg føler mig presset fordi en agent stiller op til et interview i et medie. Overhovedet ikke, udtaler CV til TV3+ og fortsætter;

Det forstyrrer mig ingenting overhovedet. Jeg synes bare, at det er skidt agentarbejde. For det er jo ikke noget, som forbedrer situationen.

Anthony Jung har kontraktudløb i Brøndby i sommeren 2021. Det har Marvin Schwäbe, Hjörtur Hermannsson, Lasse Vigen, Jesper Lindstrøm og Andreas Bruus også.

Hør CV sige det her:
Deltag i diskussionen
  • Chuck
  • Chuck   14. juni 2020   

  • Der bliver stor udskiftning denne sommer. Det bliver spændende at se

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER