Fodbold live resultater
CV vil ikke diskutere NF-fremtid offentligt: Vi evaluerer hele tiden

Skrevet af Marcus Califano, 14. juni 2020

Der har været mange meninger blandt de blågule fans om, hvorledes Niels Frederiksen skal være manden, der står i spidsen for Brøndby IF efter 2021. TV3+ havde fodbolddirektøren i studiet før kampen mod AGF, og det er ikke en sag, som han ønsker at diskutere offentligt:

- Det er ikke et tema, som vi tager her til at starte med. Den tager vi selvfølgelig internt, og når der en dag er noget at melde ud, så gør vi det.

Evaluerer hele tiden

- Som sådan er det noget, som vi evaluerer på hele tiden. Det er on going. Da jeg startede var Niels ansat, og der startede jeg med at evaluere. Nu er vi et år inde i en to-årig periode, så jeg tænker, at vi har god tid til at træffe den rigtige beslutning, fortæller Carsten V. Jensen til TV3+.

Opgøret mod AGF kommer uomtvisteligt til at have indflydelse på de to klubbers kamp om den eftertragtede top tre-position i 3F Superligaen. Den direkte duel kan følges i 3point.dk's Livecenter og på TV3+.
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   14. juni 2020   

 • Han bør skiftes ud hurtigst muligt... Gab noget kedeligt boldflytteri. Hvor er det sprudlende og offensive underholdende spil han lovede?
  1 enig

 • Sim
 • Sim   14. juni 2020   

 • Nu så jeg tilfældigvis FCN-FCK kampen idag. FCN spiller så lækker fodbold med et vildt ungt hold. Skulle CV forsøge at lokke Flemming Pedersen til Brøndby ( Når man nu vilden vej med de unge talenter )...
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Sim måske, men FCNs talentafdeling er meget bedre end vores. I FCN har de spillet på samme måde (cirka) i årevis. Vi skifter system hverdag vi skifter træner
   1 enig

 • Når jeg ser på David Nielsen, Ståle, Troels Beck osv.....Så mangler Niels Frederiksen udstråling og karisma...Er det ikke et krav i moderne fodbold. At man har personlighed, især i de større klubber.

 • Tænker Troels Bech er en mulighed, han har udtalt han er ikke i Esbjerg i næste sæson

---

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    15. juni 2020   

 • NF er formentlig ikke den rette træner, til at bringe os den lyse fremtid vi så brændende ønsker os. Men vi bliver nød til at slå koldt vand i blodet... For vi bliver HELT sikker ikke mestre, hvis vi bliver ved med at skifte ud. CV har heldigvis den fordel over os, at han kan se hvordan NF er sammen med spillerne, både på træningsbanen og i den daglige kommunikation. Vi kan kun se, hvad der sker til kampene. Hvad vi har set de sidste 3 kampe, er bestemt ikke godkendt, for et hold som Brøndby. Men vi skal også se på, hvilket materiale der er at arbejde med. Der har været kaos i klubben de sidste mange år, så vores unge spillere har ikker fået ro til at komme langsomt op og ind i 1. holds truppen. Udskifning i bærende spillere, trænere og ledelse gør det heller ikke nemt for spillerne at finde ud af, hvad der skal ske. Jamen FCN spiller kun med unge spillere og de kan jo gøre det?. Ja, men hvor mange år har de ikke brugt på at bygge deres akademi op? Spille samme spillestil op gennem U-rækkerne og generelt have ro på ledelsesgangen? Dermed ikke sagt, at NF er fredet, for INGEN bør føle sig sikker, hvis tingene ikke fungere. Men det skal altid nøje overvejes, om det kan betale sig at lave om igen, igen, igen... Heldigvis er jeg ret tryg ved CV. Han er netop kølig og velovervejet. Han vejer for og imod, samtidig med at han kigger på den lange bane.
  1 enig

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner