Fodbold live resultater
De "Bif-fans" der sviner vores spillere til!

Skrevet af Mads, 27. october 2020

Kan de hadefulde "fans" ikke få et rødt kort og en pause, så vi andre kan læse nyheder og debatterer uden at skulle læse deres evindelige had-retorik.

Eller evt. muligheden for at blokere dem, det må være muligt at finde en løsning.

Jeg er overhovedet ikke ude i, at vi ikke skal kunne kritisere vores spillere, men det har imo taget overhånd.
Deltag i diskussionen
 • Jenny
 • Jenny   27. october 2020   

 • Meget enig. Har svært ved at sætte mig ind i mennesker, som synes at begejstres over at tilsvine de spillere, som gør deres bedste for klubben. Og så er deres indlæg meget lidt interessante (og synes at forplumpre debatten generelt).

  En advarsel/rødt kort funktionalitet i forummet ville være fint (:
  8 enige · 6 god kommentar

 • Enig. Konstruktiv kritik er velkomment, men stop tilsviningen af navngivne spillere
  5 enige · 3 god kommentar

 • Jeg har alle dage været fortaler for at støtte spillerne, eller tie hvis man intet godt havde at sige om det, helt tilbage på SSO for 10/11 år siden da jeg begyndte at kommentere online på Brøndby.
  Men jeg mener samtidigt at vi ikke bør censorer folk vi er uenige i. Hvis de er negative så må man enten ignorere dem, eller forsøge at tage en debat op. Det virker ikke konstruktivt at forslå et rødt kort (ufrivillig pause) blot fordi deres holdninger ikke er i overensstemmelse med dine.
  2 enige

 • Jeg tvivler på at det kan håndteres i et forum hvis debatten samtidig skal være fri. Det er meget svært at trække en streg og ud fra denne vurdere hvornår en bruger skal have rødt kort.
  For mig er det irriterende at læse, når en spiller eller træner pludselig får skylden for alt det ringe der foregår i nedtursperioder. For år tilbage havde vi en bruger på det gamle 90min site, der altid skulle give Anders Randrup skylden. Det var ekstremt trættende at høre på
  4 enige · 1 god kommentar

---

 • Man kunne starte med at ignorere dem, eller hvis alle kom med en kort opfordring til at holde den gode tone, hjalp dette ikke har jeg det fint med en advarsel/løftet pegefinger og videre sanktionering herefter. Jeg har selv været med til at holde liv i deres diskussioner, ved at være lidt appellerende og måske stikke lidt til dem, men kan se det ikke hjælper. Hvis 3point ender som fx. Bold.dk kommentarfeltet er jeg desværre ikke længere bruger tror jeg! -så at appellere til dem fra alle andre, tror jeg er vejen frem...Så mange er det trods alt heller ikke.
  4 enige · 2 god kommentar

 • Betalende bruger
    27. october 2020   

 • Ignorer er det bedste middel. Eller måske helt lade være med at kommentere på de indlæg som skrives,angående had til nogle spiller! Jo mere i kommentere på indlæg m had, jo mere opmærksomhed og næring for personen,til at blive ved og ved!
  3 enige · 1 god kommentar

 • Helt enig
  1 enig

 • Betalende bruger
    27. october 2020   

 • Tror den er møntede på mig, men jeg har ikke had mod nogle. Jeg siger noget om en fodbold spiller på banen! Men det må man ikke? ( som sagt kender jeg mensh igennem en kanmerat) så stop med at sig det et had!!!!
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Gulogblåforaltid -Skal vi ikke lave en indsamling hvor vi betaler Mensh for at skride så langt væk- -manden skal bare skride ned i danmarks serien- -han er en skændsel for bif- -så hader jeg den mand Mensh på fodbold banen-
   3 enige

  Se 3 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     27. october 2020   

  • @Gulogblåforaltid
   
  • @Gulogblåforaltid . Den indlæg du skrev forleden om Mensah er pinligt og dybt godnat.
   At skrive du hader en mand...Er så langt over grænsen
   2 enige

---

 • hørt

 • Sim
 • Sim   27. october 2020   

 • Fantastisk oplæg til debat Mads:)!!!

  - Så smider jeg mig selv på bålet til diskussion her.

  Jeg oplevet ofte at jeg får på puklen for at “Være personlig over for spillerne” eller “hetz” eller lign. Dertil vil jeg sige, at jeg tager imod alle de tæv jeg fortjener - såfremt de er konstruktive og underbyggede. Desværre møder jeg ofte debat ved forsmået følelse herinde, trods jeg gør en kæmpe dyd ud af at underbygge mine argumenter med fakta. Så oplever jeg ofte at dem der er uenige med mig - går efter mig, og ikke mine argumenter. Derfor udfordrer jeg gerne i en løbende debat. Jeg vil derfor gerne opfordre til at man underbygger sine holdninger med fakta eller logik, fremfor følelser - som iøvrigt også er ok - men så er det bare ikke et tungtvejende argument i et forsøg på at “vinde” en diskussion. Og samtidig til- at man holder sig til emnet og ikke manden.

  Men for nuværende tager jeg tager gerne imod “Kritik”, Og jeg kan jo, af gode grunde, kun tale for mig selv. :)
  FX. Jeg har været hård ved især Mensah, og Vigens fordboldmæssige kvaliteter igennem de sidste par år. Underbygget ved, bla. Deres spilletid, fejl, antal assists, mål, pasningsrater og skader. Er det en “Hetz”? Er det “Personligt” ?? Hvem synes, og hvorfor, at jeg er usagelig i mine debat indlæg.:) ?? Kom glad... :)
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     27. october 2020   

  • @Sim - Enig. Det er et rigtig godt oplæg til debat.
   Jeg husker ikke hvem der har og ikke har skrevet hadefuldt om vores spillere, så det bliver ikke mig der giver dig ‘’tæv’’. Men lige så vel som du ønsker at modargumenter underbygges med fakta, så synes jeg personligt, at det er lige så vigtigt (hvis ikke vigtigere) at man selv underbygger sin kritik, hvis man retter den mod vores spillere eller træner. For man må gå ud fra, at vi som fans ikke har tilnærmelsesvis lige så meget styr på alle aspekterne i hvad der sker og gøres til dagligt i klubben.

   Jeg prøver at svare indlæg, som de er skrevet. Hvis det bare bliver lukket bavl ud, vælger jeg ofte at ignorere eller gøre opmærksom på manglende input til debatten.
   Men hvis en med-fan har sine argumenter i orden og jeg bare ikke er enig, svarer jeg kun, hvis jeg føler at jeg kan bidrage med noget konstruktivt.

  Se 4 flere kommentarer
   
  • @Sim
   Der var en periode, hvor jeg syntes dine indlæg var for negative overfor holdet, spillerne, træneren osv., og det var ikke altid i mine øjne ret sagligt hver gang. Du opstillede ofte en forventning om at vi skulle vinde mesterskabet hvert år, og alt andet var totalt uacceptabelt. Folk der pointerede det urealistiske i dit synspunkt, kaldte du uambitiøse. Det blev jeg lidt træt af.

   Men så oprettede du en debat om hvem der skulle lave vores mål. Jeg opfattede det først som at du bare igen ville påpege hvor elendigt du syntes holdet var, men det var en fejlvurdering fra min side. Det var en fordom. (måske fordi du også godt kan være ret sarkastisk nogle gange, og så kan det være svært altid at vide, hvad du præcis mener).

   Efterfølgende har du i mine øjne oprettet ret mange indlæg, som jeg synes har været virkelig fornuftige og velargumenterede. Jeg mener din kritik af Mensah og Vigen har været fair nok fremstillet, og det er i mine øjne rimeligt nok at stille spørgsmålstegn ved om disse to performancespillere har været lønnen værd. Det synes jeg man skal kunne sige åbent. Jeg synes du har holdt fokus på det spillemæssige, og ikke forfaldet til alle mulige umålbare parametre. Så er jeg enig med dig, du går faktisk efter bolden.

   Det blev en lang smøre, også lidt uden for emnet her, men det er mest for at illustrere at det måske kan være svært at undgå forudindtagethed, hvis man er vant til at læse den samme type indlæg fra en specifik bruger.
   3 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Helt enig. Er faktisk helt holdt op med at læse kommentarer, fordi tonen ofte er så nedgørende. Der er ingen grund til at sige, at nogen skal 'skride' eller er en 'skændsel', når de kæmper for holdet.
  12 enige · 11 god kommentar

 • Jeg har en generel oplevelse herinde af at der er kommet flere af de der negative, typisk one-liner, indlæg, efter at funktionen med at give minusser er stoppet.

  Jeg synes ikke nødvendigvis funktionen skal tilbage, men har alligevel en fornemmelse af at folk holder lidt igen med det værste galde, hvis de ved at der kommer 25 minusser på det.

  Men udover det, er jeg helt enig med Tibblinglove og Scouts. Ignorer de indlæg, man ikke finder lødige. Hvis alle gør det, stopper personen til sidst med at skrive dem.
  3 enige

---

 • Folk, som sviner enkelte spillere, skal imødegås i fri debat og IKKE blokeres eller censureres. Lad der være ytringsfrihed og lad folk skrive, og så vil usaglige indlæg blive imødegået i en fri og demokratisk debat. Jeg plejer selv at forsvare spillere, der bliver usagligt svinet, men ønsker ikke at lukke ned for andre
  2 enige · 1 god kommentar

 • Hmmm den er svær, F.eks.i kampreferatet sidst er der så mange oneliner og svage kommentare, så det mudder tråden og gør det svært for os der gerne vil debattere sagligt og redeligt.
  Man kan tilsidst ikke finde rundt i tråden.
  Jeg tror, jeg er for en moderator der luser ud i det værste.
  Omvendt er jeg ikke for censur, hvis man ellers har noget at komme med og har en mening. Så syntes jeg det skal have lov at stå.
  Meninger kan jo debatteres og det er derfor vi har et forum som 3point.
  Omvendt kunne jeg godt leve uden oneliners som; Mensah din [fjernet]ing nar eller homofobiske indslag og den slags.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @Sorteslyngel Enten har man ytringsfrihed også for dem, man er uenig med, eller også har man censur. Man kan ikke blæse og have mel i munden
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • nannasoph
 • nannasoph
  Administrator
    28. october 2020   

 • Fedt, at I tager debatten om tonen i forummet. Jeg læser med og læser alle jeres indlæg her. Hvis I har konkrete ønsker til forummet, som vi kan gøre bedre, så er jeg åben. Indtil videre har jeg noteret disse pointer:

  - Minus-funktionen tilbage? (Det var egentlig et forsøg på at hæve debatten op over bare at høvle hinanden ned med minusser, men er der en idé i at få den funktion tilbage?)

  - Mere synlige moderatorer? (Men vi vil ikke censurere. Hvor skal grænsen gå?)

  I øvrigt må jeg lige sige, at jeg synes tonen helt overordnet er rigtig god herinde og det glæder mig. Der er mange gode debatter og jeg synes det er SÅ fedt med optaktstråde osv.
  4 enige · 5 god kommentar
   
  • @nannasoph Hvad med muligheden for at kunne undgå visse personers indlæg, altså en funktion der gør at jeg kan undgå at se x persons indlæg?
   Det er mildest talt svært at indgå i nogen debat herinde, når man primært tilgår sitet fra mobilen og skal scrolle sig igennem meterlange rants der stikker i øst og vest uden at forholde sig til artiklerne.
   6 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @nannasoph
   Hvis det er muligt, kunne jeg også godt tænke mig en filter-funktion til at skjule specifikke brugeres indlæg samt svarene på de indlæg.

   Jeg kan godt forstå jeres begrundelse for at fjerne minus-funktionen, og det er nu heller ikke fordi jeg som sådan savner den. Kan vi få ovenstående filter-funktion, så synes jeg heller ikke det er nødvendigt at kunne give minusser.
   3 enige
   
  • @nannasoph Jeg syntes grundlæggende der er en generel god tone og et fint flow af debatter der bliver ført i en sober og ordentlig tone.
   Der hvor jeg bliver lidt træt, er når der kommer for mange oneliners, såsom en given spiller er en nar, luder eller andet af den slags. Det samme gælder sådan set at kalde andre brugere af sitet deslige.
   Man må kunne ytre sig rimelig sober for at være en del af debatten efter min mening.
   Derudover mener jeg ikke der er det store behov sålænge brugerene kommer med rimelige saglige indlæg omkring Brøndby.
   
  • @nannasoph Hej Nanna.

   Dejligt at du læser lidt med herinde.

   Jeg kaster et forslag i puljen - hvad med en 'rapportér indlæg'-knap?

   Det vil kun være synligt for jer moderatorer, hvor mange der har rapporteret det enkelte indlæg. På den måde vil I blive opmærksomme på hvad mange andre herinde synes er et virkelig dårligt indlæg. Enten hvad angår retorik eller kvalitet. Os brugere vil være uvidende om antallet af rapporteringer, så der ikke går sport eller hetz imod enkelte brugere.

   Bare en tanke.

   Ellers er jeg også helt med på vognen om en 'skjul' eller 'ignorér'-funktion. Hvor man kan vælge, at en brugers indlæg altid er 'lukket' i en tråd - og man så kan åbne dem op ved at klikke på dem, hvis man gider læse dem.

   Jeg synes også generelt der er et rigtig fint niveau herinde. Det er dét som tiltrækker mig. Men det sidste jeg ønsker mig er, at der går Facebook-kommentarspor i den. Så stopper legen for mig. I takt med at der kommer flere og flere brugere, så kan jeg godt være bange for, at det er det der sker... I hvert fald hvis ikke man kan få sorteret krattet fra.

   Jeg synes I godt kan kræve af jeres brugere, at de holder ligeså højt niveau som jer selv - når de debatterer på jeres egen hjemmeside. Så kan folk få frit slag på Facebook og andre platforme.
   1 enig

 • Mogens
 • Mogens   28. october 2020   

 • Det lyder som et ualmindelig dårligt forslag. Et site bestående udelukkende af rygklappere og medløbere er ligegyldigt og uinteressant for alle andre end dem der bliver klappet på ryggen naturligvis. Det er gennem “samtale”, meningsudveksling /forskelle og argumentationen at man udvikler sig, At egne synspunkter sættes på spil. Man har til enhver tid retten til, at sætte andres synspunkter på spil fx ved at spørge ind til disse.

  Jeg kan ikke se problemet i at en eller flere brugere “tilsviner”, som du så poetisk kalder det, egne spillere. Vi må dog alle kunne forvente at vedkommende står på mål for disse ytringer. Man “stiller op” til en debat om netop disse ytringer. Det sidste kan være et problem her. Argumentation og reflektion mangler til tider. Det komme du være glædeligt om brugerne kunne argumentere for retten til at være uenige, og så lægge “striden” ned der.

  Det uhyggelige i Brøndby familien er disse fan-fraktioner som mener at have patent på de rigtige meninger og at divergerende meninger ikke hører hjemme. Det er totalt samme metode som Trump og de højreradikale grupper i USA benytter. Det synes jeg er skræmmende. Jeg nævner bare debatten om Red Bull..... husker i hvor sindssyg en argumentation nogle brugere bruget..... ja lige præcis INGEN.

  Andre synspunkter end undertegnedes er velkomne. Har man et problem med mine ytringer eller andres, er man hjertelig velkommen til at skrive dette. Man kan også bare vælge at springe indlægger over.

  Lige en lille provo. Er vi ude i noget “krænkelsesparethed” her eller er det at gå for langt??
  3 enige · 2 god kommentar

---

 • Gør det venligst muligt at blokere/skjule indlæg fra brugere. Det ville være skønt ikke at skulle læse den samme brugers essays om Niels Frederiksen og Kasper Fisker dagligt under hver eneste artikel.
  8 enige · 3 god kommentar

 • Jenny
 • Jenny   29. october 2020   

 • Det ville være skønt, hvis man kunne ignorer brugere efter eget valg. Ikke at jeg har overvældende brug for at censurere (hvis vi nu skal bruge det ord) debatten, men der er nogle få brugere (1-3), som synes at skulle tage ejerskab af hver eneste debattråd og generelt bare spammer deres mening ud, uden af overveje deres indlæg bare en lille smule. Det gør det for mit vedkommende ret uinteressant at indgå i debatten, da man drukner i ligegyldighed.
  1 enig

 • LØK
 • LØK   30. october 2020   

 • Jeg synes dette har været en rigtig god og relevant debat.
  Personligt synes jeg ikke umiddelbart sensur eller hård moderering er vejen frem - eller første træk i hvert fald.
  I første omgang må det være brugerne indbyrdes der prøver at hold lidt selvjustits. Men her synes jeg at det er særdeles vigitigt at det ikke udvikler sig til bitre personlige opgør/fejder.
  Mit forslag er at 3point.dk genindfører knapper hvor man kan give udtrykt for andet end at et indlæg er godt. Det kunne være:
  - Uenig
  - Dårlig tone
  - Åh nej, ikke den om prins Knud igen

  Håber der stadig er nogen der følger med i denne tråd selvom jeg kom lidt sent ind.
  1 god kommentar
   
  • @LØK Jeg synes det er nogle fine knapper du der foreslår. Så er vi lidt henne ved plus/minus-diskussionen, men her med mere udførlige forklaringer på hvorfor man synes negativt om et givent indlæg.

   Vi er alle voksne mennesker, så det burde ikke ende i hat og briller. Men sådan er tendensen desværre generelt når man debatterer online.
   
  • @LØK
   Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener med Prins Knud-knappen, men hvis du mener en slags markering af, at indlægget er en gentagelse af tidligere indlæg, så er jeg 100% enig.

   Jeg synes det er enormt forstyrrende for debatten, når der bliver skrevet det samme igen og igen. Dette er klart det største irritationsmoment herinde for mig, og det er desværre meget udbredt på siden her.

  Se 3 flere kommentarer

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner