Fodbold live resultater
Derfor kan vi blive dansk mester i år

Skrevet af , 27. januar 2021

1. De nye regler med den nye britiske virusvariant – kan gøre man ikke kan stille med måske et helt hold af superliga spillere, og man derfor tvinges til at bruge U19 eller U17 spillere, reglerne for denne virus er at man skal gå i selvisolation 14 dage, hvis man har været nær kontakt til en person, som er blevet smittet. Det ændre meget hvis et hold rammes, da man har valgt ikke udsætte kampene pga. meget stramme tidsplan med 19 kampe på under 4 måneder, for FCM og dem der er videre i pokalen endnu flere.

 

2. Vi har spillet godt i nogen kampe, og mindre godt i andre, Marvin har haft en uheldig sæson og kan hæve sit spil, det ved vi fra sidste sæson, netop det vi ikke har spillet vores bedste, men alligevel ligger helt i toppen med FCM, gør det er svært med over 1/3 spillet ikke at tro på det.

 

3. FCM får flere ekstra kampe hvis de går videre i pokalen, de er udråbt som kæmpe favorit til begge titler. FCK har et stort pres på sig, og kan kun skuffe ved ikke blive mestre. Ingen forventer vi ender i toppen faktisk har de såkaldte eksperter slet ikke nævnt os som mester kandidater, og det er for mig respektløst med et hold der ligger a point med nummer 1 efter 13 kampe. Vi lå nummer 1 uden at spille godt, så spillede vi godt men tabte kampe, vi hentede de tabte 5 point og ligger nu igen i toppen, det viser lidt om holdets gejst og tro på sig selv. Unge spillere som Jobbe, Slimane og Frendrup ser lovende ud, og virker ikke som om de har toppet endnu. 

 

4. På skadesfronten er vi ved at være klar igen, med Curlu og Pavlovic begynder det at se godt ud på den front, særligt en Slimane der endelig ser ud til at få sit gennembrud, samt er der en Singh som vi endnu ikke har set og for mig kan være en X faktor, da han kan noget ekstra som vi har savnet offensivt. Jeg tænker også der kan komme en eller to mere ind, men kommer nok kun hvis der ryger lidt den anden vej, evt udlejning kan jeg se foran mig.

 

Hvorfor skal vi ikke kunne blive mestre som FCM, FCK og AGF udråbes til, jeg ved jeg er optimist, men ærligt så kan jeg ikke se hvorfor det ikke skulle være muligt
Deltag i diskussionen
 • Grunden til BIF ikke nævnes som mesterkandidat er der fandme er lang vej med 19 kampe igen i et komprimeret program, hvor spillere der er 1-2 år ældre bare performer bedre.
  2 enige

 • Kuffe
 • Kuffe   28. januar 2021   

 • Din evindelige optimisme er fantastisk, og den skal du holde fast i.
  Der er for mange "hvis" til at jeg kan være med på din devise. Dog vil jeg give dig ret i at chancen i år, er større end den har været længe.
  1 enig · 2 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    28. januar 2021   

 • Jeg beundrer din evindelige optimisme, men jeg deler den desværre ikke.
  Ja, alt kan ske i fodbold og bolden er rund... Men Som du selv skriver, har FCM ikke spille op til deres bedste og FCK ligner ikke dem selv.
  Jeg tror, at FCM har spillet lidt med håndbremsen trukket i den første del af sæsonen, fordi de også have Europa at tænke på. Men nu han de fokusere 100% på Superligaen igen, så jeg tror desværre, at de kommer til at smadre al modstand.
  FCK er kun 7 point efter os, og vi har 3 indbyrdes kampe mod dem. hvis vi taber alle de 3 kampe, overhaler de os og så bliver vi ikke mestre.

  Det er da fantastisk at vi ligger a-point med FCM på dette tidspunkt af sæsonen og det er langt mere end jeg havde turde håbe på. Men vi er stadig igang med opbygningsfasen af Brøndby IF, efter mange års uro og CV seneste oprydning. Så jeg ser det ikke som en skuffelse, hvis vi bliver nr. 3 eller 4 i år. For det er lige efter planen. Vi skal ikke smide alt over styr, bare fordi vi har haft 1 god (og måske heldig) halvsæson.
  Hvis vi i stedet holder snuden i sporet og fortsætter den udvikling der har været de sidste 12 måneder, så ser jeg os som fast og sikre medalje-bejlere om 2-3 år. Og så vil det være mere sandsynligt, at vi kan gribe efter guldet, de år hvor vores meget rigere konkurrenter falder i niveau.

 • Lasse P
 • Lasse P
  Betalende bruger
    28. januar 2021   

 • Jeg ville elske hvis vi vandt mesterskabet allerede i år. Man håber/tror jo altid mere eller mindre på det, indtil det ikke længere er realistisk. Det er så fedt, at vi i denne sæson, kan have lov at drømme længere end vi har kunne de fleste sæsoner siden 2005 (1-2 sæsoner under Zorniger undtaget).
  Men men men for mig så er det langt mere vigtigt, at vi kommer tilbage på det niveau hvor vi er guldkandidater HVERT år! Jeg vil ikke bare vinde mesterskabet ét år, jeg vil vinde det hver gang. Derfor så er det for mig også vigtigere, at vi fortsætter udviklingen/genopbygningen og følger den lagte kurs mod at være permanent med i toppen. Hvis vi på vejen kan tage mesterskabet i år, så ville det bare være fantastisk, men det må aldrig blive på bekostning af den lagte strategi. Med CV ved roret, og Jan Bech i en mere tilbagetrukket rolle, så er jeg også mere tryg ved, at vi ikke dummer os igen med at gå all-in på et mesterskab.
  3 enige · 1 god kommentar

---

 • Jeg beundrer også din ukuelige optimisme. Og større mirakler er sket i fodbold end hvis vi bliver mestre i denne sæson. MEN lad os være ærlige, pointmæssigt overperformede vi i efteråret. Spillet var kun godt til tider og vi var ret heldige f.eks da vi vandt i parken i overtiden. Jeg har svært ved at se Jobbe, Frendrup og Uhre gøre det endnu bedre end i efteråret. Til gengæld kan jeg godt få øje på, at FCMuh med al sandsynlighed har et ekstra gear her til foråret. Det samme kan med sikkerhed siges om FCK, især nu hvor de har fået Bundu ombord. Jeg sælger gerne foråret for en 2 eller 3. plads. Vi er på vej, ja, men bl.a i forsvaret og på målmandsposten er vi ret tynde. Hvis jeg kynisk kigger på vores trup, så bør de ikke kunne vinde guld. Men hey, bolden er rund og alt kan ske. Coronaspekulationer ønsker jeg ikke at deltage i, tænk sig at vinde DM efter alle disse år, bare fordi vi evt har været bedre til at håndtere Coruna. Det vil give mig en rigtig dårlig smag i munden. Vinder vi skal det være fordi vi sportsligt har fortjent det.
  1 enig · 3 god kommentar

 • Det er fantastisk at vi har præsteret så godt hidtil i sæsonen. Jeg er også optimistisk, men har en klar fornemmelse i kroppen af, at vi snart får et større bollespark.

  - corona er en joker i dette forår. Det kan meget vel være en faktor som rammer os hårdere end vores konkurrenter. Vi bor ihvertfald i den del af landet hvor smitten er højest.

  - på transfersiden kommer der ikke til at ske tilgange som forstærker start 11.

  - vi har mulighed for, at forbedre vores defensiv set i forhold til efteråret. Det virker realistisk og opnåeligt.

  - det bliver svært at forbedre os offensivt. Ihvertfald når det kommer til at score flere mål. Kan Jobbe og Uhre blive ved som i efteråret skal vi være glade.

  Guldchancen er til stede, men den er lille. Mit realistiske håb er, at vi kan tage en medalje.
  3 enige · 2 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    29. januar 2021   

 • Uha, hvis spillet mod Helsingør viser vores niveau, så kan vi godt vinke farvel til medaljer i år. Vi stillede med noget nær stærkeste opstilling og formåede alligevel kun at spille 1-1.
  1 enig

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    29. januar 2021   

 • Mesterskabet kræver blot at vi har flere point end de andre når den sidste kamp er spillet. Vi skal bare finde ud af, hvordan vi får det...så er den hjemme! ;.-)
  1 enig

---

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    30. januar 2021   

 • Jeg så lige en ‘reklame’ for BET365, for de skrev:
  ‘’Der findes nu INGEN aktive fodboldspillere som har vundet et mesterskab med Brøndby.
  Dette er blevet en realitet eftersom at Johan Absalonsen har valgt at stoppe sin karriere.’’

  Det er simpelthen så sørgeligt. Ikke at Absalonsen stopper, men at det er SÅ længe siden vi sidst blev mestre...
  1 enig

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner