Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Brøndby Stadion
 • Brøndby IF

  Brøndby IF logo
 • 0 - 0
 • Silkeborg IF logo

  Silkeborg IF

 
...


Durmisi var angiveligt på vej til Brøndby

Skrevet af landguru, 1 time siden

https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/durmisi-raser-mod-brondby-hvor-pinligt-er-det-lige-vi-havde-en-aftale

 

Hvad siger folk til den?
Deltag i diskussionen
 • Betalende bruger
    7. october 2020   

 • Riza skal slappe af. 30% af 17 miokr er stadig mange penge. Han han er sur på cv. CV er manden som gør vi snart spiller med om DM ifwn
  3 enige
   
  • @Gulogblåforaltid
   Det var 30% ned i løn. Hvis vi siger 17 mio i årsløn, lander vi på en udgift for Brøndby på ca 9-10 mio, bare for at leje Durmisi resten af sæsonen.

   Tak til CV for ikke at hoppe med på den.
   2 enige

  Se 3 flere kommentarer

 • Hvis det står til troende han får 17 mio. om året, så er en nedgang på 30% ubetydelig ift vores budget.
  Om han ikke er informeret eller der er tale om en misforståelse er svært at spå om.

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    7. october 2020   

 • Hvis Riza oprigtigt gerne ville tilbage så kunne han vel havde taget 3 måneder til 200.000 kr om måneden. Det andet lyder hult.
  5 enige · 3 god kommentar
   
  • @Philip meget enig
   
  • @Philip
   Lige præcis.

 • sorenzo
 • sorenzo
  Betalende bruger
    7. october 2020   

 • En ALT for høj løn for Riza, der er ude af kampform og en evt købsoption HELT ude af BIFs liga.
  1 enig


 • Jeg elsker stadig Riza.!
  Han har måske mistet 5 % ved mig, men så hedder den 195% og ikke 200%.
  Jeg har mistet meget mere for CV i dette transfervindue.

  Min begrundelse er at Brøndby ikke skal drives som Nordsjælland, og med det mener jeg at vi ikke skal tage pengene frem for fans. De har sikkert mange penge i Nordsjælland, men de har ingen fans. Hvorfor mon? De har ingen spillere som kan gå i hjertet på deres fans. Det har vi i Brøndby. Hos Kvinderne tog Theresa Eslund hjem til os igen, selvom hun har niveauet til at spille et bedre sted. Hos mændene valgte flere af vores unge drenge at forlænge deres kontrakter med os, for at vi kan i fremtiden tjene penge på dem. Vi har jo også haft flere af vores drenge som er kommet hjem igen i fortiden, så jeg mener at det er det, som er forskellen mellem en FC klub som Nordsjælland og så Vores Brøndby IF.
  Fællesskab - Sammenhold - Hjerte er dyder som jeg elsker ved den her klub som jeg har været fan af siden barnsben. Det er det som jeg forsvarer når jeg har set tilbage på de sidste femten år.

  Jeg ved at vores økonomi er dårlig. Jeg ved at det økonomisk bedre kan betale sig at hente en ny spiller og eje ham, frem for en lejeaftale med Riza, men der blev også sagt at vores plan var at vores strategi godt kunne håndtere at hente vores drenge hjem igen.

  Blas Riveros skal ikke være syndebukken for det her, men jeg ser bare en kæmpe udfordring med at få sådan en spiller til at falde til i Danmark. Heldigvis kommer han så fra Basel og ikke direkte fra syden, men eftersom han er med landsholdet så kommer det jo til at tage tid at få ham ind i holdet, og så er halvsæsonen jo slut. Plus det sætter jo et Kæmpe pres.

  Var det så ikke bedre at tage det lån med Riza nu, (til vintertransforvinduet) og så lade Blas Riveros falde på plads og lære af Riza?

  Det sidste jeg vil påpege er at jeg ikke håber på at de andre af Rizas gamle holdkammerater ser med i hvordan vi behandlede ham.

  Jeg er ikke fan af Football Clubs og deres forretningsmodel. Det har ingen af de værdier som jeg elsker ved vores klub. Jeg er ikke en Købe Fan og det er ikke indtrykket at andre Brøndby fans er det heller. Hvis vi har sagt at vi har økonomien til at hente vores drenge hjem igen, så er den måde som de har forhandlet med Riza en sikker vej på at der ikke er nogen af dem som vil hjem igen. Hvis vi ikke havde pengene, hvorfor så være så langt i forhandlingerne, han er jo ikke blevet billigere i løn over natten.

  Så jeg har mistet meget for CV fordi det kan godt være at vi vandt på økonomien, men vi tabte på vores værdier Hjerte, sjæl og fællesskab. Er det det værd?

  Brøndby IF ----------------X----------------- FC Nordsjælland

  Hvor på værdiskalaen skal vi hen CV?
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @MLBrøndbyIF Hvordan er Riza’s form. Har ikke just indtryk han er badet i spilletid, så han vil vel også skulle bruge noget indkøringstid. En indkøringstid der ikke er gratis.

   Forstår ikke din harme mod CV, og slet ikke dit postulat om købefan. CV har stadig en stor stjerne hos for hans realisme i en økonomisk rigtig svær tid.
   FCK har vel dybest set gjort de ting du vil ha, og det kommer til at gøre rigtigt ondt på dem hvis ikke det resulterer i gruppespil næste år, og måske enda også hvis det gør.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @MLBrøndbyIF Så du vil bruge 12-13 mio på at låne Riza. For Riza udtaler klart at vi slap for at betale andet for at låne ham end 70% af hans løn.

   Du snakker sammenhold - gavner det sammenholdet at bruge 20-25% af lønbudgettet på en spiller på en lejeaftale i vores økonomiske situation?

   Tror du Maxsø og de andre profiler vil mene, at det er fair hvis klubben indirekte betaler Riza mange gange mere i løn end de får? Specielt efter at de flere gange har fået forklaret klubbens lønhiraki.

   Prisen på en låneaftale sætter Lazio helt alene og en evt. aftale er jo med Lazio og ikke Riza. Riza kan selvfølgelig nægte at blive lånt ud, men det ændrer jo ikke på at en eventuel låneaftale er imellem klubberne.
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • 1964
  • 1964   7. october 2020   

  • @MLBrøndbyIF
   Sikke da en omgang sludder.
   Skulle vi sprænge banke og vende tilbage til økonomisk uansvarlighed for EN spiller?.. Hvor skulle pengene komme fra?...
   Hvilke penge er det vi skulle tage ift fans, vi har sgu da ingen penge. Men til gengæld stadig masser af fans som gerne vil have en klub at støtte, en klub der ikke går konkurs pga overforbrug. Og det har da intet med vores dyder at gøre, at vi endelig er begyndt at være økonomisk ansvarlige, tvært imod.
   Derudover er Riza en lotto kupon som flere har nævnt, ingen ved hvilken form han er i og hvor lang tid han skal have for at blive klar.
   Og hvis klubben sprænger banken mange gange for ham, hvad vil de andre og kommende spillere ikke sige/forlange i løn fremover ved forhandlingsbordet.
   Og det minder da mere om en fc strategi at betale overpris for tidligere spillere som måske/måske ikke slår til.
   Jeg taber ihvertfald intet på mit hjerte, sjæl og fællesskab til klubben over dette.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021