Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Brøndby Stadion
 • Brøndby IF

  Brøndby IF logo
 • 4 - 1
 • AGF logo

  AGF

 
...

Fodbold live resultater
Egen avl eller køb

Skrevet af Dupont, 6 timer siden

Læs venligst dette indspark som et oplæg til debat, ikke som kritik

Jeg synes det er interessant at læse om alle de foreslag der pt. florere omkring fremtidige indkøb. Jeg har noteret mig at der især snakkes om en VWB og angriber.

Desværre får jeg ikke set nogen U-kampe, men jeg forestiller mig at der må være nogle egne spillere der kan være aktuelt.

FCN har lige solgt en af deres bedste spillere og udmeldingen er at de finder en løsning internt.

Vi sælger måske 1-2 spillere og har generelt et hul på "toppen", men jeg synes ikke jeg ser megen snak om interne løsninger til trods for masterclass satsning.

Giver vi de unge(16-18år) en rigtig chance, eller siger vi bare vi gør? De "unge" vi pt. har er trods alt 19-21år

I f.eks FCN har de ofte spillere med i 16-18års alderen, hvor er vores 16-18årige talenter?

Jeg håber på en sober og konstruktiv debat :)
Deltag i diskussionen
 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    29. juli 2020   

 • Har først lige set dit indlæg nu. Jeg synes desværre at disse bruger-indlæg forputter sig, ind til der komme en kommentar på. Så lads os håbe, at dette starter din ønskede debat. Først og fremmest vil jeg sige, at jeg ikke ønsker at være FCN 2.0 Vi skal udvikle egne spillere, ja. Men vi skal sigte højere i tabellen, end FCN gør. VI skal op og kæmpe med om guldet hvert år. For mig at se, er FCN mere tilfredse med at ligge midt i feltet. Alligevel kan vi godt kigge på deres setup med misundelse. Vi skal dog huske på, at de ikke kun får spillere fra DK, men også fra deres akademi i Ghana. Så de har to markeder at trækker talenter fra. Læg dertil, at de har kørt med samme setup i mange år og har formået at strømline det 100%. Vores Master Class har ikke så mange år på bagen og det har ændret udseende flere gange. AZs manglende brug af unge spillere har heller ikke gavnet MC. Men jeg tror det største problem er, at der ikke har været en lige linje fra helt ung spiller og op til førsteholdet, over længere tid. Der ud over, deler vi også opland med både FCN, Lyngby, FCK og flere andre klubber, om at tiltrække talenter, så det tynder også ud i mængden at topklasse talender i MC. I den netop afviklede sæson, synes jeg endelig vi har set, at nogle af de unge har fået chancen og grebet den. Det viser for mig, at vi er på rette vej. men jeg ser dette som år 1, så der er lang vej igen. Og før vi kan sælge ungdomsspillere dyrt igen, skal vi have genopbygget vores ry i Europa, som et sted der uddannet klasse spillere. Men CV har været med til at opbygge sådan et ry for FCN og i FCK var han med til at definere deres køb-udvikling-salgs strategi for spillere. Så jeg håber at vi kan få et mix af begge, med ham som fodbolddirektør. Men for at slutte af med dit første spørgsmål om vi har nogle i rækkerne, så kan jeg kun referer til andre kommentarer jeg har læst. Der bliver nævnt at vi har en Jacob Rasmussen til VB eller VWB. En Mathias Kvistgaarden bliver også nævnt som en lovende angriber. Men jeg følger heller ikke med i U19, så dér kommer jeg til kort.
  3 enige · 4 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   29. juli 2020   

  • @Jensen meget enig i dine betragtninger. Et sundt mix af egne unge spillere krydret med lidt ældre kvalitetsspillere udefra må være vejen frem. Vi har set at det kan lade sig gøre med Jobbe, Frendrup, Anis og Bruus, de har generelt gjort det langt bedre end man har kunnet forvente, og håber at Corlu kommer tilbage og vil gøre en forskel. Spørgsmålet er nu om det er en enlig svale eller om der er flere på vej til at tage over når de engang skal videre, hertil ved jeg simpelhen for lidt om hvad der sker og er af kvalitet på de forskellige U hold, men måske andre ved noget mere ? Jeg håber også at rekrutteringen til MC er og vil være i fokus, for det potentielle output i at have et stærkt MC bør være større set i forhold til investeringen. Syntes at den her diskussion er super interessant så tak for tråden
   2 enige

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner