Fodbold live resultater
Er der et orkestreret angreb i gang på de ledende figurer i BIF?

Skrevet af Anton Dværg, 14. august 2023

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at det ikke har været helt tilfældigt, at Henrik Madsens blogindlæg (+ udtalelser i Brøndbylyd), der bekræftes af den tidligere kommunikationschef og interviewet med Niels Frederiksen er kommet inden for samme uge... Jeg tror på, at de siger det, de selv mener er sandheden, og sandheden skal sandsynligvis findes et sted i nærheden af deres udtalelser, men hvis det ikke er tilfældigt, at disse "angreb" finder sted så tæt på hinanden - hvem står så bag? Og hvornår mon vi ser næste skridt...?
Deltag i diskussionen
 • Jeg tror ikke du skal tillægge det noget konspiratorisk, hvis det er der du vil hen.

  Jeg sad selv for 3 mdr. siden og arbejdede på et indlæg der hed: Ledelse, ledelse og Ledelse.
  Alt starter jo der, og vi har haft så mange muligheder, gennem så mange år, for at sætte noget sammen, der vil få os tilbage i den absolutte top, syntes du vi er det?

  Jeg kan godt forstå andre har samme tanker som mig, og de er bekymret for vores klub, og vi kan ikke blive ved med at sige: det var også derfor og derfor.

  Jeg vil sige TAK til alle dem der kommer med gode indspark, for tingene har ikke kørt på skinner, og gør det stadigvæk ikke. Alt er ikke tabt, men vi skal til at tage mange flere rigtige skridt, i det kommende 6-12 mdr. end forkerte, hvis vi skal tilbage til den absolutte top.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Jeg har svært ved at tro, at Niels Frederiksens interview handler om noget som helst andet, end at han nu har haft fri i et halvt år (med fuld løn), og gerne vil ind i manegen igen. Han udtaler sig så diplomatisk han kan (ingen vil ansætte en træner der sparker bagud), men får samtidig sat nogle ord på, hvorfor det sidste år i klubben blev en fiasko.

  Hvad skulle sammenhængen være i din optik?
  1 enig · 1 god kommentar

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    14. august 2023   

 • Du har ret, det hele er et koordineret angreb, som i det skjulte styres af den dybe stat og Dr. Evil. Niels Frederiksen, Henrik Madsen og alle de andre er blot marionetter i et sygt magtspil med det formål at opnå…tja, øv…hvad er det nu lige formålet er? Kan trådstarter kaste lys over det, for det fik jeg ikke lige fat i :-)

 • Ja, det kan godt være, min hjerne drejede lidt for tidligt af i min tankespin… Jeg tænkte bare, at det var ret vildt, at de to historier kom frem så tæt på hinanden. Så min (konspiratoriske) tanke var, at nogen med viden om de interne forhold havde givet informationer videre til dem, der kunne lave interviewet med NF, og også informeret HM om, at interviewet var på vej - og sammen med HM skulle de skubbe til de ledelsesmæssige bropiller i BIF, så det kunne skabe så meget røre og utilfredshed, at de nye ejere måtte se sig nødsaget til at fyre hele bundtet… Ja, okay… Jeg lægger sølvpapirshatten ind i skabet igen.. :-)
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • del Piero
  • del Piero
   Betalende bruger
     14. august 2023   

  • @Anton Dværg Beklager, hvis jeg var lidt for spydig. Forstår godt at man kan blive grebet af den slags følelser og fornemmelser, men jeg tror bare ikke at der er nogen sammenhæng i dette tilfælde.

   Interviewet med NF er som altid sobert fra hans side, men pressens citater og vinkling på det bliver som altid meget skarp. Jeg kan ikke personligt hidse mig op over at han siger at det selvfølgelig besværliggjorde hans arbejde når truppen først var på plads omkring en måned inde i sæsonen. Det har vi jo allesammen påpeget og selvom man selvfølgelig kan tolke en kritik af CV ind i det, så anerkender NF jo også at CV valgte at prioritere sådan i et forsøg på at lande de størst mulige profiler til at styrke holdet, for det budget han havde til rådighed.

   Det eneste element, som måske er svært ikke at blive lidt bekymret over er kommentarer om at NF gerne ville have været mere ind over transfers. For det skaber naturligvis en bekymring for at spillekøbene i for ringe grad er koordineret med træneren, hvilket igen øger risikoen for at købe dyre spillere, som ikke passer ind i trænerens tanker. Hvis klubben gerne vil afmontere den mistanke, så burde JS kunne stille sig op i et interview og forklare præcist hvad det er han har tænkt sig at bruge hver af de nye spillere til. Det fremstår i hvert fald ikke som om at indkøbene af Justin Che, Mateusz Kowalczyk og Zuzuki er Jesper Sørensens idéer...

   Mht. Henrik Madsens kritik, så går den på Jan Bech's måde at at varetage rolle som bestyrelsesformand på. At han skriver for mange mails rundt i organisationen og at det bidrager til at skabe uklare kommandoveje og usikkerhed omkring rollefordelingen. Hvis det er sandt er det jo helt sikkert uprofessionelt og noget som Jan bør reflektere over. Om passionen løber af med ham (for han har jo et stort Brøndbyhjerte) og om det ville være bedre med en formand, som har færre følelser i klemme.

   Så jeg tror ikke på en konspiration her. Hvis man skal tolke NF's kritik går den mest på at han selv skulle have været tydeligere omkring sine egne forventninger og krav (f. eks. til CV), mens Henrik Madsens kritik slet ikke går på CV, men er rettet mod Jan Bech's ageren og bestyrelsens manglende evne til klart at kommunikere en retning og strategi, som direktøren, sportsdirektøren og træneren kan fylde rammer ud i.
   2 god kommentar

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner